Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק נואשות לכובע טמבל עבור הבת שלי לתהלוכת שבועות ואני לא מוצא בשום מקום. יש למישהו רעיון איפה ניתן עדיין למצוא דבר כזה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מעניין אותי, האם המנהלים משנים את הכותרות פה?

אם כן, תמצאו חיים, זה כבר לא מצחיק.

היה, פעם, איזה שירשור אחד ייעודי לסטלבט על כותרות.

הוא ננעל באופן פלאי.

ולעניין, כל חנות שמוכרת מוצרים לחקלאים ו\או בגדי עבודה, מוכרת גם כובע - לא בדיוק טמבל, אלא יותר נחמד, שאני גם קניתי לעצמי. כובע רחב שוליים שניתן להצמיד את השוליים שבצדדים לראש ואז יש לך כיסוי רק לקדמת הראש ואחורי הראש והצדדים חשופים.

מצורפת תמונה להמחשה:

%D7%9B%D7%95%D7%91%D7%A2%20%D7%90%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%9C%D7%99%20%D7%A2%D7%9D%20%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%9A.jpg

הכובע עשוי בד, אגב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני צריך כובע טמבל כי זה לתהלוכת שבועות. כובע כזה יש לי.

פורסם

שי

בתחנה מרכזית הישנה בת"א יש מס' דוכנים של כובעים מסוגים שונים.

כובע טמבל של פעם לא ראיתי שם, אבל יש דמוי כובע טמבל תוצרת סין שנראה דומה אבל אינו מאותו סוג בד ולכן יושב על הראש קצת אחרת (הבד קצת יותר דק וקיבל חיזוק עם ביטנה עמידה יותר, מה שגורם לכובע להראות כאילו מישהו עימלן אותו יותר מידי).

המחיר 10 שקלים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מעניין אותי, האם המנהלים משנים את הכותרות פה?

אם כן, תמצאו חיים, זה כבר לא מצחיק.

זה לא צריך להצחיק אותך. מספיק שפותחי השירשורים ראו בכך פתיח חביב והתחילו לחכות את יוזם הרעיון.

לפני ההתלהמות בבית שמארח אותך, שנן הכתוב כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כובע ליגיונרים ניתן להשיג בחנויות קמפינג וחנויות מוצרי פרסום.

• תוכן חדש...