Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה במחשב רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לא יותר פשוט לחפש שנייה בmp3car או בפורומים שלהם?

http://www.mp3car.com/vbulletin/centrafuse/129554-how-change-camera-settings.html

http://forums.fluxmedia.net/general-centrafuse-questions/5765-how-do-i-embed-capture-one-click-webcam-recording.html

http://www.mp3car.com/vbulletin/general-hardware-discussion/122352-easycap-capture-rear-view-cam.html

ויש לך את המתאם בחצי מחיר בdx

http://www.dealextreme.com/search.dx/search.easycap

רק שתדע שהדברים האלה לא מקליטים חומרתית - הכל תוכנה , אז קח בחשבון שאתה צריך שהמחשב שלך יסחוב אם אתה מתכנן להקליט..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מצב למדריך בעברית כי האנגלית שלי לא מיודע מה

אני יושב על האתרים כבר 3 ימים ולא הצלחתי לכן פנתי לפרום

אני רואה את המצלמה הכול עובד חוץ מהמעבר בהילוך

זה לאור רורס ברכב והכל עבד עם המסך הישן שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אה אז תגיד

זה כבר משהו חומרתי..

מה הכוונה עם המסך הקודם?

איזה מסך היה לך?

וחיברת עם usb את המצלמה למחשב?

לא הגיוני שזה עבר לך סתם ככה בלי לחבר את המצלמה בrelay או משהו דומה לאור רברס..

המחשב חייב לדעת איכשהו שהעברת לרברס..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי מסך שעבד אם למוזין מקרי של הרכב {הונדה אקרוד}

המצלמה התחברה לאור רורס והכל עבד למצלמה יש שלוש חוטים חוט וידיאו חוט מינוס משותף וחוט פלוס שהוא היה מחובר למנורת רורס ברגע החלפת הילוך המצלמה מקבלת חשמל והמסך היה מחליף ערוץ לבד וחזר אחרי החלפת הילוך

החלפתי מסך למסך מגע אם מחשב ובמסך אין את האופציה

אני רוצה לחבר את המצלמה למחשב דרך התוכנה שיעבור אוטמטי

דרך המתאם שצינתי למעלה

הנה סרטון של מה שאני צריך ללא החישנים רק המצלמה

http://www.youtube.com/watch?v=rqjL37QVe2M

ובתוכנה הזאת centrafuse

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפלאגין שרואים בסירטון מחובר למצלמה באופן משני

העיקרון שם הוא החיבור של חיישני הרברס לusb ( ואת חיישני הרברס לא בעייה לחבר לאור ברקס.. )

אז זה בכלל לא קשור למה שאתה מחפש

בשביל לעשות את מה שאתה רוצה תצטרך ידע בתכנות/אלקטרוניקה

אתה יכול לחבר ממסר לאור ברקס שיקצר 2 פינים ביציאת com/lpt ( כמו פעולה של ג'ויסטיק )

לכתוב תוכנה פשוטה בvb/vc מה שנוח לך שמזהה את הקיצור של הפינים ושולחת hot-key לcentrafuse

אם לא נראה לך שתהיה מסוגל לעשות את זה יש עוד פתרון

לקנות xenarc ( לא ציינת איזה מסך יש לך אבל אני מעריך שליליפוט ) שיש לו אופציה להחלפה אוטומטית למצלמה

ופתרון אחרון שחשבתי עליו עכשיו במידה ויש לך lilliput זה לחבר את המצלמה ישירות אליו

ולחבר ממסר לכפתור שמחליף את הסורס

החיסרון בפעולה הזאת זה שזה לא יחזור אוטומטית למסך מחשב..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשביל לעשות את מה שאתה רוצה תצטרך ידע בתכנות/אלקטרוניקה

אתה יכול לחבר ממסר לאור ברקס שיקצר 2 פינים ביציאת com/lpt ( כמו פעולה של ג'ויסטיק )

לכתוב תוכנה פשוטה בvb/vc מה שנוח לך שמזהה את הקיצור של הפינים ושולחת hot-key לcentrafuse

איך עושים שזה יעבוד אם אפשר בקשה מדריך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון כתבתי תוכנה בדיוק למטרה הזאת ב VB

ונראה שהיא עובדת סבבה בסביבת הבית

גורל אמור לעשות לה טסטינג כשיהיה לו זמן לזה באוטו שלו.

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך אני מחבר את החוטים כך שיתנו שתי קצרים(שתי לחיצות) הציור שמה לא מבון

התוכנה שיש שמה תעבוד אם Centrafuse במקשים חמים

או שצריך תוכנה אחראת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמרתי לך שאתה צריך לכתוב תוכנה..

הtutorial שם בסה"כ מראה לך איזה פינים אתה יכול לקצר בחיבור הסיריאלי כדי ליצור מתג במחשב

מה שהבאתי זה פלאגין שכתבו לwinamp על אותו עיקרון..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמרתי לך שאתה צריך לכתוב תוכנה..

הtutorial שם בסה"כ מראה לך איזה פינים אתה יכול לקצר בחיבור הסיריאלי כדי ליצור מתג במחשב

מה שהבאתי זה פלאגין שכתבו לwinamp על אותו עיקרון..

אני צריך איזשהו תוכנה שתדמה לי שתי כפתורים של מקלדת דרך החיבור סיריאלי

יש דרך בלי לכתוב תוכנה כי אי לי מושג איך

איזה חוטים אני מקצר תוכל להגיד לפי המספרים שבתמונה

887427390.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...