Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סתימת אינסטלציה, בבית, ואני רוצה רעיונות/עצות איך לפתור את זה.

בשבוע שעבר, הצלחתי עם מברג, לשחרר את הסתימה במטבח (פתחתי את שני הכיסויים, במטבח, ודחפתי את המברג, לאחר שראיתי והבנתי איפה הסתימה).

היום, שמתי לב שיש בעיה, והמים אינם מתנקזים כראוי (הם מתנקזים, אבל לפני כן, יש שלולית... והמטבח בדירה מוצף).

גם במקלחת, המים לא מתנקזים מהר, כמו בעבר, וגם במטבח. לפי מה שאני מבין, הסתימה נמצאת למטה יותר בצנרת (מתחתיי בעצם).

מחר יביאו לי את שטלבנד לאינסטלטורים, ואני אדחוף את זה בחור הניקוז המרכזי. בתמונה הוא נראה סבבה, אחרי שהמים התנקזו.

כל עצה תתקבל בברכה.

(איכשהו תמיד הדברים האלה קורים בסופ"ש)

DSCF2311.JPG

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

קנה חומר גרגירי לפתיחת סתימות מהסוג הזה .

זה חומר חזק וצריך להיזהר בשימוש בו - בכל אופן לאחר הכנסת החומר לפתח הצנרת הסתומה שופכים כוס מים רותחים ונותנים לחומר לבצע את ההמסה של הסתימה על מרכיביה ( רצוי לאורר את המקום ולא לנשום את האדים שיעלו )

להשיג את החומר תוכל ברשתות ACE / הום סנטר וכו'

פורסם

הסנו אינסטלטור ששמתי לא עזר במיוחד. המים עדיין לא מתנקזים מהר.

Skoda Fabia 2025 

פורסם

להיזהר מאוד עם האדים שהדבר הזה מוציא, זה חונק את הנשמה.

ממליץ לפתוח את כל החלונות באיזור, לשפוך מים חמים (רותחים - מקומקום), ולזוז מהר אחורה.

תחזור על הפעולה 3-4 פעמים לפחות לשקט נפשי. מדובר על המוצר הזה

7290011877859.jpg

פורסם

לא חייבים לקנות מותג שעולה יותר רק בגלל המדבקה.

מספיק קופסה שכתוב עליה "סודה קאוסטית" (16 ש"ח לק"ג).

לעקוב במדויק אחר ההוראות על האריזה,

להרחיק מילדים קטנים ומהאשה, ולהיזהר מאוד, כמובן.

אחלה חומר.:-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני יודע, תודה רבה על העצות.

(עכשיו הם עברו לקופסאות כאלה קטנות, והעלו את המחיר, פשוט ביזיון).

אחרי עריכה,

סודה קאוסטיק - לא תאכל לי את הצנרת ?

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם הצנרת מפלסטיק ואתה לא מגזים עם החומר, אין חשש לפגיעה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שכחת לציין באיזה קומה אתה גר ואם יש דייר בקומה למטה והאם יש לו בעיה?

קפיץ רגיל אמור לשחרר סתימה מקומית בצינור 50.

פורסם

הבנתי מאינסטלטור , שאם מדובר בסתימה קשה מידי ,שהסודה לא תצליח לפרק , אז התוצאה שבסוף הריאקציה הכימית ,תהיה קשה וחזקה עוד יותר מהמקורית ... אם כבר עדיף חומה או פתיחה מכנית או עם לחץ מים חזק .

פורסם

אני אנסה עם קפיץ רגיל. מה זה צינור 50 (קוטר?) ? ואיך אני יודע ממה הצנרת אצלי עשויה...?

אני גר בקומה שניה. לשכנים מתחתיי כנראה שאין שום בעיה.

אין לפחות, לא יודע את זה (והמים מאצלי, פשוט מתנקזים בסופו של דבר...ואולי הסתימה ביני לבינם.).

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הצנרת אצלך עשויה מפלסטיק

כמו כל צינור ביוב (קולחין) במדינה,

מהכיור \ מקלחת יש לך צינורות בקוטר 40, שמובילים לפתח ביקורת שהצגת פה, המהדרין ימשיכו משם עם צינור 50 עד ל4 צול הקרוב ביותר(הצינור הגדול של האסלה), בפועל כנראה אצלך המשיכו עם 40 כי זה זול וקל יותר.

זהו.

פורסם

קח צינור השקייה ודחוף אותו לצינור שמנקז את הקופסא תוך פתיחת זרם מים. זה יפתח את הסתימה ביעילות הכי גבוהה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם מדובר בסתימה קשה מידי ,שהסודה לא תצליח לפרק , אז התוצאה שבסוף הריאקציה הכימית ,תהיה קשה וחזקה עוד יותר מהמקורית.

החלק הזה של ההסבר לא גורם לגירויים מוגברים במרכז ההיגיון של המוח שלי.

מה שנכון, הוא שתמיד עדיף לפתור את העניין מבחינה פיזית-מכאנית.

פורסם

זה יישמע הזוי,

אבל הכנסתי מקל מטאטא (לראות את העומק) והזרמתי מים... כמה נענועים עדינים (עד שהרגשתי שהוא נתקל במשהו, שזאת הזוית כנראה של הצנרת), ולפתע המים מתנקזים בקלות. לא מציפים שומדבר. פשוט... הסתדר.

ממש מוזר..

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...