Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה שאלתי כבר על ה 156 ועל המיאטה , ואני יודע שאני מתפרס כי אני באמת חושב על רכב להרבה זמן ,

ולאחר בהיה מרובה ברוב הרכבים ביד 2 כשאני מסתכל קורא ובוחן את כולם , עלה לי עניין ה אאודי אי 6

כמובן שכולם היו רוצים רכב חזק , חסכוני , רחב , ושיהיה נוח להחנות אותו

ובכן עם 3 החלקים האחרונים אין לי בעיה , גם עם הכוח אין לי בעיה , כלומר לא יפריע לי מרכב של 2וחצי טון על מנוע 1800 צנום

משהו שעלה לי לראש זה האאודי הזאת עם מנוע סולר 2.5 (155 או 180) אני לא בטוח ,

לאחר איזה דיון שעלה עם חברים הם הגיעו למסקנה שהרכב הנ"ל עם המנוע הנ"ל יכול לתת יחס של 1:15 שזה נשמע לי מופרח יותר מזה ש נסראללה יבוא להניח פתק בכותל וילחץ ידים לליברמן כשיגידו שבאמת הגיע הזמן שליהודים יש בית בארץ ישראל ועוד יסכמו את זה עם החמאס ,

אוקיי לענייניו , מישהו יכול לתת את הפרשנות שלו לעניין , כי אפילו אם זה מתקרב ל 1 ל 10 אני קונה את הרכב הזה מחר

וככה בשביל העניין הנוסף

אני יודע ומבין שרכבים גרמניים שוחטים בחלקים לפחות כמו האיטלקיות

אבל עד כמה רוע הגזרה ועד כמה הרכב הזה מועד לפורענות בעניין התחזוקה השוטפת ?

כמו כן אם מישהו יודע קצת פרטים על עניין ה 1.8 טורבו של הרכב הזה מה המפרט שם ?

תודה מראש מליון פעם , אני באמת משתדל לעזור ולתת את חוות הדעת שלי כשאני יוכל ויודע לתת תשובה ואני באמת מעריך את העזרה הזו

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

לפי מבחנים מחו"ל האאודיA6 מולטיטרוניק עושה כחדשה באיזור 36 מייל לגלון סולר, שזה אכן כ 1:15. אני מניח שבחיים האמיתיים זה יותר קרוב ל 1:12 אבל זה יפה מאוד לרכב סלון גדול.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...