Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני חדש כאן ושמח לקרוא לאחרונה בפורום - פורום מקצועי ביותר שלומדים ממנו המון :-)

ראשית, התחדשתי ב306 לפני כחודשיים, ובמבחן הבדיקה נתגלתה נזילה במסרק ההגה.

גם כשהכנסתי את הרכב לטיפול יישור קו לאחר מכן, ציין המוסכניק כי קיימת נזילה במסרק, ותיקון עולה

בין 800- 1000 ש"ח. שאלתי מהם ההשלכות של הנזילה כלומר, האם יש כאן סכנה בטיחותית ונאמר

לי שזה יותר רלוונטי לפגיעה באיכות ההגה כח, כלומר ההגה הופך להיות קשה יותר.

רציתי לשאול, ראשית האם המחיר שהוצע לי סביר ? שנית, האם האוטו יעבור טסט גם מבלי לטפל ?

והאם ההשלכות שציינו בפני על אי טיפול בנזילה - נכונות ?

תודה רבה על העזרה

פורסם

זה תיקון בטיחותי שחובה לעשות לדעתי עם או בלי קשר לטסט.

לא היית רוצה להיתקע בדרך ללא היגוי,נכון ?

יש תיקונים שבסה"כ משמעותם כספית נטו אבל חשיבותם הבטיחותית גבוהה,טסט לא תעבור כך,עלות התיקון סבירה אם לוקחים בחשבון שמרכיב העבודה הוא העלות העיקרית בתיקון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המחיר סביר, ואף זול.

לא תעבור טסט.

במקרים של נזילה חזקה, זה עלול להשאיר אותך בלי תגבור בכלל, מה שעלול להיות מסוכן (יידרש כח רב להסטת ההגה, תאר לך מלחמה עם ההגה בדיוק במצב חירום).

לך תתקן.

• תוכן חדש...