Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צאו רגע מקומבינת הליסינג.

אף אחד לא מכריח אף אחד לקחת דווקא מזדה 3 כרכב ליסינג, וקיימות לא מעט אופציות לא פחות טובות.

סביר להניח שלאור המצב הכלכלי ותכנית האוצר להעלאת שווי השימוש, נתח השוק של רכבי הליסינג יצטמצם בצורה משמעותית, ויבואני הרכב יאלצו לעמול רבות על מנת למכור מכוניות.

ההנחה הלא לגמרי פרועה שלי, היא שגם אם נתח השוק של ציי הרכב יצטמצם, המזדה 3 החדשה תימכר היטב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אייל,כל אדם מעדיף סוג אחר של רכב שאליו הוא מצפה "בכליון עיניים" לכן אתה לא חייב לצפות לבואה של המאזדה(על מה כל הסיפור?).:roll:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
בעיה במערכת ההתנעה.:roll:

אני מניח שאתה יודע למה הבעיה.

אותי הבעיה לא כ"כ מעניינת. תקווה שמאזדה יודעים מה הבעיה.

emotion of motion

פורסם

אני לא מבין, ה-3 היא המכונית הנמכרת ביותר בישראל ובהפרש ניכר. זה לבדו אומר שמגזיני רכב ישראלים שפונים לקהל הישראלי יתנו לה תשומת לב גדולה, לפעמים יותר ממכוניות שאחוזי המכירות שלהם זניחים יחסית. נשמע לי הגיוני לחלוטין.

ודבר נוסף, מדוע להיטפל ספציפית לכתבה הזה? מה עם הלינק שצרפתי בהודעה הקודמת למבחן שעשו לה ב-Car&Driver, מגזין קצת יותר גדול מאוטו עם טיפל'ה יותר קוראים והשפעה, שהגדיר את ה-3 כדבר החם ביותר בשוק הרכב? בין אם אתם מסכימים עם ההגדרה הנ"ל או לא (ואני למשל, לא מסכים), כנראה המכונית אכן ראוייה לתשומת לב מגוברת, לפעמים אל מול המתחרות. כנראה פשוט יותר קל לבקר את הכתבה הישראלית מאשרת את מגזין הרכב האמריקאי הגדול...

פורסם

חשובה בהיבט של טבלאות המכירות, בהיבט של קומבינות דלק מוטורס מול חברות הליסינג, במידת הנוכחות שלה על כבישי הארץ - וכן, גם כמכונית לא רעה בכלל. מבחינת השוק? אין היא חשובה יותר בעיני מעצם העובדה ש-308 האיכותית והיקרה הפכה להיות נגישה גם לקבוצה 2 - ובודאי שאינה חשובה יותר משברולט קרוז, שאני מוצא אותה מעניינת לפחות באותה מידה.

זה בדיוק מה שהתכוונתי כשכתבתי "השוק הישראלי". אתה פשוט הרחבת.

כאורח קבוע באתר המגזין שאתה נמנה על צוותו, לא זכורה לי כתבה כה פרטצ'ית ומחניפה, בה תוארו רשמי דגמים בתנאים רחוקים מתנאי הארץ(מן הסתם המכוניות שנבחנו היו גם ידניות ובעלות 5 דלתות-שהרי דובר ב-340 ליטר של תא מטען) - ובכלל, לא זכור לי שטרחתם לצטט רשמי השקות מבחן של עיתונות זרה על מי ממתחרותיה של מאזדה 3.

תאמין לי - אם התגובות על ה-3 החדשה בעולם היו שליליות - זה בדיוק מה שהיה נכתב בכתבה. הסיבה שהיא בכלל נכתבה היא העניין של הקהל בארץ במכונית - זו פשוט דרך לספק לו מידע נוסף עוד לפני שהמכונית הגיעה ארצה. עובדה - זה עניין אותך מספיק בשביל לקרוא את זה ואפילו לשים כאן לינק בפורום...

האמת? סידור לא רע לדלק מוטורס. מחד, לא שולחים עתונאים להשקות בחו"ל - ומאידך מקבלים רשמי נהיגה וכתבות אוהדות מן המוכן. והכסף שנחסך? מן הסתם יסבסד את חברות הליסינג עוד קצת...

לא בדקתי (אבל אפשר בקלות) - יכול להיות שפשוט לא הייתה השקה כלל (יש לא מעט השקות שמתבטלות כיום בגלל המצב הכלכלי). אגב, במקרים רבים מאוד ליבואן הישראלי אין קשר להשקה כלל, מקסימום הוא משלם את כרטיסי הטיסה של ה-8-10 עיתונאים שנשלחים אליה, כסף קטן. הסר דאגה מליבך, לכתבה הזאת אין שום קשר לדלק מוטורס, אם הרשמים מחו"ל היו לא אוהדים זה בדיוק מה שהיית מקבל. מעניין שממהרים לצעוק "שחיתות!" בכל הנוגע לעיתונות הרכב, שהיא באמת בורג קטן בכל הסיפור, ולא מתלוננים על כל אותם הדילים בין היבואנים לחברות הליסינג וכדומה - הרי גם אם עיתונות הרכב הייתה קוטלת את ה-3 זה לא היה מעניין אף אחד שם בהנהלת חברות הליסינג, אתה יודע.

אל תיקח את זה אישית. מישהו אצלכם פישל, זה קורה. העיקר שתסיקו את המסקנות הנכונות מעתה והלאה.

איך בדיוק הוא פישל? בזה שהוא ציטט פרטים מעניינים מנסיעות מבחן של עיתונות מכובדת מחו"ל? אם הפרטים נכונים - אז אין כאן שום פשלה (אלא רק אם אתה באמת קורא את המשפט האחרון פשוטו כמשמעו בלבד) ואם הם לא - תאשים את אוטו בילד...

מילים באדום בגוף הטקסט

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...