Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיון על הקצאת משאבים של משטרה שגם כך מוגבלים לטיפול במקרה הזה במקום טיפול במקרים אחרים שלדעת רבים כאן חשובים הרבה יותר.

:mm_yeah:

ירון,אף אחד כאן לא מצדיק אף פושע שטס במהירויות כאלה ומסכן כל אחד מקרובינו על הכביש ואף אותנו.

ALFA ROMEO MITO 1.4

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא משנה. הוא יקח עורך דין ויצא מזה. מספיק לשמוע את השוטרים בהקלטה בשביל להבין איזה חומר אנושי משובח יש לנו במשטרה. הוא ימשיך לסוע בפורשה ולגור בסביון, והם יאבקו בלגמור את החודש. לא שיש לי יותר מדי סימפטיה אליו - פשוט יש לי עוד הרבה, הרבה פחות לחבורת העבריינים מצויידי הרדאר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני לא מבין מה הקטע שאתם אומרים, למה הם עוצרים אנשים שנוסעים על 200 שיעצרו פושעים, בנאדם שנוסע על 200 הוא לא רוצח? אתם יודעים שאם אוטו כזה עושה תאונה ברכב משפחתי הוא פשוט גומר אותה? הוא דופק למשפחה המורחבת את החיים, אתם יודעים מה זה לאבד ילד, נכד, בגלל טמבל שרוצה להתלהב בפורש המפגרת שלו? שיעצרו אותו יכניסו אותו לכל החיים לכלא, זה מה שמגיע לבן אדם כזה, אני בטוח שאתם לא הייתם רוצים לצאת ערב שישי עם חברים ולהתנגש בדבר כזה שידפוק לכם את הערב, ויהרוס למשפחות שלכם ושל החברים שלכם את החיים, תחשבו על זה קצת יותר לעומק, אתם חושבים שהחיים הם ניד פור ספיד, וליסוע על 200 זה מצחיק וכיף, אם אתם חושבים שזה בסדר ליסוע על 200 בכביש כזה כדאי שתתבגרו

בוא תרענן את זכרוני מתי הייתה הפעם האחרונה שרכב מהסוג הזה, במהירות כזו היה הגורם לתאונה כמו שאתה מתאר?

ומנגד, תסתכל על כמויות התאונות וההרוגים והפצועים שיש לנו מדי יום בעקבות נהגים שיכורים, נהגים עם עשרות ואף מאות הרשעות שונות, נהגים עייפים שנותנים להם לעלות להגה אחרי שבקושי ישנו או נחו, נהגים שעושים עבירות תנועה הרבה יותר חמורות ממהירות מופרזת - והכי גרוע, זה נהגים של כלים כבדים שעושים את העבירות הללו.

אני יספר לך סיפור מאוד קצר שקרה לי:

לפני 5 שנים בערך נכנס בי נהג שיכור, באמצע היום, באחת הצמתים המאוד עמוסות בירושלים. הייתי ראשון ברמזור ונהגתי על GMC יוקון. בגלל שמולי עוד היה פקק ועומס של רכבים, אז כשקיבלתי ירוק גלשתי באיטיות וחציתי את הצומת. במרכז הצומת דהר (!!) בנאדם על סיטרואן BX ועבר את אותה הצומת באור אדום ונכנס בי בעוצמה אדירה!!

אחרי חצי דקה שבה אני יושב בכיסא, כולי רוטט!! לא רועד, רוטט!!! מהפאניקה שנכנסתי אליה, יצאתי אליו בצרחות (אגב, את הבחור חילצו שני אנשים מהרכב כיוון שכל האוטו שלו התקמט כמו קרטון!), ובשניה שהוא פתח את הפה כדי לענות לי הרגשתי כאילו אני מתנשק עם איזה אירי שגרגע חוגג את זכייתה של אירלנד בגביע העולם בכדורגל. בקיצור, שיכור מת!!

איפה הפואנטה אתה שואל? בו ברגע התקשרתי 100 וצרחתי על המוקדנית שענתה לי שבנאדם שיכור (!!) שבוקשי עומד על הרגליים כרגע נכנס בי לאחר שעבר בדהרה רמזור אדום. קיבלתי את התשובה הבאה: "אדוני, אם אין פצועים אני לא יכולה לשלוח ניידת." ,"תחליפו ביניכם פרטים".

תנסה רק לרגע אחד להיכנס לנעליים שלי, לחשוב שוב על הסיטואציה, ולגבש לעצמך דעה חדשה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

הרכב המדובר הוא זה :

20088821344023074999.jpg

חבר בפורום אחר צילם את הרכב הרבה לפני שהוא נתפס. ככל הנראה זהו אותו רכב לפי הבאמפר שדפוק בצורה מאוד דומה לבאמפר שבתמונה של המשטרה.

נאמר שיש לו קיט 4S

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מה שמצחיק אותי זה הגישה השונה של הפורום כל פעם.

כשלא הביאו קליאו ספורט 4 שנים - "מה, למה, כמה, היבואן לא מבין שגם אם אין לו רווח על הדגם הזה ספציפית הוא מעלה את רמתו של כל המותג בארץ" אבל כשהמשטרה עושה את זה אז "על מה הבזבוז שיכלו לתפוס גנבים בלוד"

מעניין שאף אחד לא כתב "למה רנו מביאים את המגן ספורט, שיתמקדו בלתת שירות למגאן ליסינג כמו שצריך" ואף אחד לא כתב "או סוף סוף המשטרה מייצרת הרתעה"

לא שאני חושב שהשני נכון !

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לא קראתי את כל התגובות אבל כשקראתי את הכתבה בידיעות אחרונות בבוקר ישר חשבתי על שתי דברים:

קודם כל זה גועל נפש מצד היבואן לחשוף פרטים על הבן אדם כי הרי הם מבינים שאף אחד לא קונה כזה רכב בישביל לנסוע 100 קמ"ש כמו שאף אחד לא קונה R1 בישביל לנסוע 100 קמ"ש. בקיצור אם היה לי כסף הייתי פוסל אותם בתור לקוח.

דבר שני זה בחיים לא יעבור בבית משפט כי גם שאר ה14 טורבו יכלו לנסוע עם כזה דבר ולהסיר אותו יום אחרי, ובקיצור אין מצב שהם יוכיחו שכל הצילומים זה שלו.

פעם מישהו שיכפל מספרים של היונדאי של ההורים שלנו ועשה מלא עברות תנועה רק שהאוטו שלו היה 4 דלתות ושלנו 2, הגיעו מלא דוחות והטמבלים האלה בהתחלה לא רצו לבטל אותם אפילו שראו שהאוטו לא זהה בכלל רק המספר כן (היו תמונות של מצלמות מהירות). אז כאן לא יבטלו? הצחקתם אותי.

פורסם
מה שמצחיק אותי זה הגישה השונה של הפורום כל פעם.

כשלא הביאו קליאו ספורט 4 שנים - "מה, למה, כמה, היבואן לא מבין שגם אם אין לו רווח על הדגם הזה ספציפית הוא מעלה את רמתו של כל המותג בארץ" אבל כשהמשטרה עושה את זה אז "על מה הבזבוז שיכלו לתפוס גנבים בלוד"

מעניין שאף אחד לא כתב "למה רנו מביאים את המגן ספורט, שיתמקדו בלתת שירות למגאן ליסינג כמו שצריך" ואף אחד לא כתב "או סוף סוף המשטרה מייצרת הרתעה"

לא שאני חושב שהשני נכון !

:shock:

דרור ידידי...בחיי שלא הבנתי מה רצית בהודעה הזאת.

ולעניין עצמו.

היה עכשיו אייטם אצל רפי רשף בערוץ 10 שדן בנושא.

כמה אני גאה במתנ"א שאפילו ציידו את הניידת עם הדבורה במצלמת וידאו להנצחת האירוע.

אני אמנם אינו משפטן, אבל אולי דווקא הוידאו הזה יכול לסייע לנהג ה-911 מאחר ורואים בוודאות שהשוטרים איבדו קשר עין עם הפורשה...למרות שהם מציינים תוך כדי נהיגה שהם שומרים על קשר עין.

המשטרה גם לא תוכל לדעתי להאשים את נהג הפורשה בכל העבירות בהן צולם ולא ניתן היה לזהות את לוחית הרישוי. זה שהם "הימרו" על סוס מסויים והצליחו לתפוס אותו על חם לא אומר שהם יצליחו להלביש עליו את כל העבירות הקודמות בהן אין הוכחה שאכן מדובר ברכב הזה.

אגב, בכתוביות למטה בערוץ 10 היה כתוב שהנהג נתפס על 250 קמ"ש...ככה זה, עד מהדורת החדשות של הערב נגלה שיש לנו פה בוגאטי ויירון ותפסו אותו בכלל על 400 קמ"ש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
400-500 ש"ח ויש לך מדבקות ללוחית הרישוי.

זה לא דבר שמפורסם, זה מסוג המידע שעובר מפה לאוזן בלבד.

באשר לנהג שנתפס, לדעתי הוא יצליח להתחמק מקבלת דוח ומשלילה בעזרת עורך דין טוב.

"עשינו רשימה של 15 מכוניות מסוג זה בצבע לבן של נהגים באזור גוש דן, ועברנו מבית לבית, עד שהגענו לבית בסביון", סיפר אחד החוקרים, "לוחיות הרישוי היו מצופות במדבקה מיוחדת, אז הבנו שזהו הרכב החשוד".

"היה אפילו קשה להבחין שמדובר במכונית מסוג 'פורשה קאררה' בגלל המהירות הגבוהה שבה הוא נסע", הסביר סגן ניצב ולריולה.

ל'

אולי אתה יכול לישלוח לי את המידעה הזה לה"פ?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם
לא קראתי את כל התגובות אבל כשקראתי את הכתבה בידיעות אחרונות בבוקר ישר חשבתי על שתי דברים:

קודם כל זה גועל נפש מצד היבואן לחשוף פרטים על הבן אדם כי הרי הם מבינים שאף אחד לא קונה כזה רכב בישביל לנסוע 100 קמ"ש כמו שאף אחד לא קונה R1 בישביל לנסוע 100 קמ"ש. בקיצור אם היה לי כסף הייתי פוסל אותם בתור לקוח.

דבר שני זה בחיים לא יעבור בבית משפט כי גם שאר ה14 טורבו יכלו לנסוע עם כזה דבר ולהסיר אותו יום אחרי, ובקיצור אין מצב שהם יוכיחו שכל הצילומים זה שלו.

.

לגבי המידע על הלקוחות כנראה שהיה להם צו מנהלי מקצין בדרגה גבוהה ואז הם חייבים למסור.

(אפשר אחרי זה לטעון בבית המשפט על חוקיות הצו ומכאן הכישרון של העורך דין יקבע מה יהיה)

לגבי "שאר ה14 טורבו", דבר ראשון לא מדובר בדגם הטורבו. דבר שני בדיוק בגלל זה עשו את המבצע ותפסו אותו "על חם". אמנם 200 ולא 250 אבל זה גם מספיק.

פורסם

פעם מישהו שיכפל מספרים של היונדאי של ההורים שלנו ועשה מלא עברות תנועה רק שהאוטו שלו היה 4 דלתות ושלנו 2, הגיעו מלא דוחות והטמבלים האלה בהתחלה לא רצו לבטל אותם אפילו שראו שהאוטו לא זהה בכלל רק המספר כן (היו תמונות של מצלמות מהירות). אז כאן לא יבטלו? הצחקתם אותי.

כנראה שזה לא היה ברור עד כה, אז ננסה להבהיר את זה קצת יותר: זה כבר מזמן לא עניין של "מלחמה בעברייני תנועה". זה לא שהמשטרה יכולה לבוא ולהתפאר בעובדה שהם עצרו או הורידו מהכביש עבריין כזה שזה רק עניין של ימים עד שהוא יגרום לטרגדיה. העובדות והמספרים מדברים בעד עצמן כשמסתכלים על אחוזי העבירה שנקראת "מהירות מופרזת" כגורם לתאונות במדינת ישראל.

כל העניין פה הוא תעמלותי/פרסומי/קרקס תקשורתי שיפאר ויהלל את פועלה של משטרת ישראל...

"חקריה שנמשכה שבועות", "מעקבים 24 שעות ביממה", "ניידות מוסוות" על אדם בן 51 שנוהג מהר. מהר מאוד. אפילו מעבר למהירות המהירה הסבירה. אז מה?!?!

ברור שאין שום סיבה שבעולם להצדיק מעשה כזה - חוק זה חוק. ואם במהלך פעילות שגרתית עם רובה לייזר או איזשהו מחסום משטרתי היו תופסים אותו אז סבבה. אבל להרים כזאתי הפקה בקנה מידה של מרדף אחרי רוצח סדרתי/סוחר סמים/אנס או משהו בסגנון בשביל "להפיל" כזה עבריין - איפה אנחנו חיים!? ואיך נראית המשטרה שלנו!?

מחר מחרתיים יהיה עוד איזה אסון של נהג אוטובוס מלא ילדים או נהג משאית שיחליט שמחסום של פסי רכבת זו המלצה, ויחליט לעבור או גרוע מזה - ייתקע על הפסים. מה אז!?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מה שמרגיז הרבה יותר מהמשטרה המטומטמת והפופוליסטית שלנו זה פתיחת העיניים והקנאה בכל פעם שעולה דיון על מישהו עשיר. אפשר לחשוב שהוא הוציא את הכסף ישירות מהכיס שלכם וקנה את הפורשה. עם קצת פחות קנאה והרבה פחות שנאת חינם ושמחה לאיד כולנו היינו חיים הרבה יותר טוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

OK, אז יש הקלטת וידאו של הדבורה, רואים עוד רכבים על הכביש ? (אני מת לשמוע שכן, זה מוכיח שהמשטרה משתמשת בדבורה בניגוד להוראות יצרן ואז בכלל יש פה משהו מטורף )

קספר, מה שרציתי להגיד זה ככה:

שהפסדים כספיים מוצגים פה באור שונה בהתאם לנסיבות ומתורצים בצורה שונה.

כשזה קשור למשהו שהפורום נורא רוצה (רכב ידני שיש רק אוטומטים, רכב ספורט שלא מביאים) זה ברור שההפסד שווה למוכר כי יש פה תדמית.

כשזה משהו שהפורום לא רוצה (AKA משטרה שתופסת מהירות) זה בזבוז כסף לשמו וכל עניין התדמית לא מקבל פה משמעות כמשהו שווה להשקיע בו.

ושוב, אני לא טוען שכל המבצע הזה היה נחוץ, ולא תומך במשטרה רק מעלה נקודה לדיון, משהו כמו מנחם בן כזה...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני חושב שיש להתייחס בצורה שונה להתנהלותו הכלכלית של גוף פרטי שמוכר רכבים

לבין גוף הממומן על ידי המדינה מכספי המיסים, שתפקידו לשמור עלינו מכל צרה.

כנראה שמכאן הבדלי הדיעות.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
אני צופה בעתיד הלא רחוק את יבואן פורש מעיד למה מסר מידע על לקוחות שלו [כן כן, גם למשטרה]

מצד שני - אם אלה שיטות הפעולה של המשטרה, ייקח להם יותר זמן להגיע לסוויפט לבנה מליסינג :)

רון.

קודם כל היבואן לא צריך למסור שום דבר לאף אחד, יש במסוף את כל המידע והמידע שחסר יש ברשויות המס.

כל רכב שעולה לכביש יש לו רשומון יבוא, הכל מתועד, אז המשטרה לא ממש צריכה טובות של אף אחד בקטע הזה.

ואם כן זאת לא בעיה להוציא צו בית משפט בשביל להוציא את המידע הזה מהיבואן

פורסם

מעבר לעובדה כי השגת "רשימת לקוחות" מהיבואן הינה פעולה משטרתית כשרה לכל עניין (ורק לצורך הבהרה - אינני תומך בפעולותיה בכלל), פעולה זו היא רק קצה הקרחון של מידע הזמין למשטרה בכל חקירה. באופן מאוד מוזר, אני לא זוכר שאף אחד שרואה "CSI" בטלוויזיה מתלהם על פעולות דומות :roll:

ולענייננו - כפי שכבר נאמר בשרשור, משטרת ישראל ממש אינה זקוקה ליבואן, כאשר מידע על רכבים זמין לה דרך משרד הרישוי.

PUG-306 XSI MK2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...