Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם :-) ,

היום הסתיימה ההתקנת המערכת ברכב שלי - פורד פוקוס 2009 (הרכיבים מופיעים בחתימה) , הדגש היה על התקנה נקיה ומוסתרת , לכן הרמקולים מכוסים בגריל של הדיפון , והטוויטרים במקומם המקורי - במשולשים.

ואיך לא , ההתקנה בוצעה אצל יוסי אלפיין, ההתקנה כללה איטום של הדלתות הקדמיות ונמשכה יומיים , ואני חייב לציין שהבנדאם פשוט נולד להתקין מערכות! פדנט ברמות על , יש לו ראש וידיים שמותאמות במיוחד עבור עבודה זו, ולמרות המוניטין המצויין שלו והעבודות שאנחנו רואים עדיין הופתעתי מאיך שהוא משקיע המון זמן על דברים שלכאורה נראים לא חשובים ואיך שהוא שם לב לדבר הכי אבל הכי קטן בהתקנה עד שהכול יוצא איך לומר.. מושלם.

ועוד משהו שאני חייב לציין , יש הרבה דברים שלא נראים לעין בהתקנה שדורשים המון השקעה והמון סבלנות בטח ובטח נסיון. על פניו ההתקנה נראית כעסק פשוט ורובנו מרימים גבה כשדורשים מחיר כזה או אחר עבור התקנה טובה ובוחרים את הכי זול , אבל תאמינו לי שזה ממש לא ככה , במשך היומיים הייתי לידו והייתי המום כמה עבודה והשקעה צריך. לכן המלצה שלי אל תתפתו למתקינים עם מחיר לא שפוי.

ובהזדמנות זו אני מאד מודה ליוסי על העבודה שהוא עשה, הופתעתי לטובה. תמשיך לעשות את זה כפי שרק אתה יודע. וגם תודה לכל חברי הפורום שביקרו יוסי ועזרו וגם.. תודה לאמא של יוסי על התה והעוגיות כל בוקר:-D.

הכי חשוב , איך שומעים ?

למרות מגבלת המערכת המקורית , הסט הקדמי נשמע מעוולה! יש צלילים שפעם ראשונה שאני שומע אותם בשירים שאני כבר זוכר בע"פ , הסאונד מאד צלול ומפורט וגם עוצמתי, שלא לדבר על האיטום , אין רעשים והדלתות נהיו מאסיביות ואטומות.

דבר אחד שמבאס זה הסאב! לא משתלב כ"כ טוב עם הסט ולא הכי מדויק, אבל לא נורא , הוא ישודרג בעתיד הלא רחוק.

אוקי , חפרתי מספיק. ועכשיו - הרבה תמונות:

09042009071.jpg

11042009075.jpg

16042009125.jpg

16042009096.jpg

16042009094.jpg

16042009107.jpg

16042009114.jpg

16042009115.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין מילים, כמו תמיד תענוג לראות את העבודות של יוסי.

מקווה שאתה נהנה מהמערכת.

כמו שאמרת, אם הסאב הוא החוליה החלשה, אז תחליף כדי להנות עד הסוף :)

שבת שלום לך.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
התקנה יפה תתחדש.

זה מה שאתה מאחל לו ? כל החיים לעבוד עבודה פיזית?

די נו , אל תמשוך את זה לצד השלילי , הכוונה ברורה , ואם אני הייתי יודע לעשות זאת איך שהוא עושה את זה , לא הייתה לי בעיה לעשות את זה כל החיים:wink:

פורסם
גבר תתחדש

עבודה מאוד יפה וקפדנית

יוסי אני מוריד את הכובע בפניך

נ.ב מה רע בסאב שלך?

נשמע מרוח קצת , ולא משתלב עם הבאסים/סט הקידמי. שיחקתי טיפה עם הכיוונים ובגדול זה בסדר עכשיו.. תמיד יש מקום לשיפור ולשידרוג

פורסם

תתחדש ותהנה ואל תשכח לעשות כיוונים אחרי שהרמקולים "יפתחו" :wink::-)

יוסי כרגיל :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

Pioneer,

ברוך הבא למועדון, ברגע שנכנסת קשה מאוד לצאת, היחס החם, הפדנטיות, המקצועיות והתענוג הכי גדול, פשוט לראות את האיש היקר הזה עובד, כמה סבלנות יש לו לכל פרט קטן, אני לא מזכיר בכלל את כוסות התה והעוגיות, רובנו כבר מכורים. :D

יוסי כרגיל, גם הפעם התקנה נקיה ויפה.

תתחדש ותהנה.

• תוכן חדש...