Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת שיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

אתמול חזרתי מכמה ימים בכנרת ויצא לי לשמוע שם שיר\מנגינה שאני לא הצלחתי לזהות או שאני לא מכיר אבל נדלקתי על זה

בקטע עצמו ברובו הוא באסי שחוזר על עצמו (בם בם בם בם בם בם) ומידי פעם יש איזשהם כמה מילים משיר מאוד מוכר עכשין אני קצת מבולבל אם זה מילים משיר לועזי או ישראלי בכל מקרה נראה לי משיר לועזי דיי ישן אפילו למיטב זיכרוני

*בכל מקרה אם מישהו היה בכנרת ביום ראשון (שלשום) חוף צאלון ובמקרה מכיר את המזדה 2 ירוקה שחנתה ממש ליד המים בערך בשעה 22.00 או 23.00 ובה היו שני בנות שיצאו לרקוד ליד האוטו אולי מכיר גם את הקטע שאני מדבר עליו

בכל מקרה תודה מראש

פורסם

היית צריך ללכת באותו הרגע ל 2 הבננות האלו

איך אתה רוצה שנזהה שיר מ בם בם בם, גם אני מחפש שיר שמתחיל ב אוהוהו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

צודק אבל לא עשיתי את זה ולכן פניתי פה לעזרה

ה בם בם זה הבאס שחוזר על עצמו רוב הקטע הוא באס באותו מקצב רק מידי פעם יש איזה מנגינה ומילים ומשיר מוכר זה הכל

טוב כנראה יש דברים שלא נועדו לקרות

פורסם

אם השיר מתחיל ב אוהוהוהוהו

אולי זה zombie nation

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה לא זומביניישן - זומביניישן זה קטע ישן

לפי דעתי הקטע ששמעתי הוא חדש.

כל הקטע הוא קטע של באסים ואין שם ברקע שום קהל פרט לכל של גבר מידיי פעם ששר איזה שיר ישן שאני לא זוכר

תודה בכל מקרה אליקו

פורסם

אני סתם צחקתי אם לא הבנת, יש הרבה שירים עם קטעים של באסים וגבר ששר מדי פעם.

היית מקליט כמה שניות בפלאפון , היה יותר קל :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...