Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה ב EBAY?

alon_213
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קניה דרך איביי היא קניה על בטוח?, האם יכול להיווצר מצב בו אני משלם על פריט ולא מקבל אותו, או שאני משלם על צילנדר לדוגמא ומקבל אגזוז ?

כ.... בעצם אני קונה מאדם פרטי השאלה היא איך אני מקבל את המשלוח האם יש מכס בקיצור קצת פרטים על השירות יוכלו לעזור לי מאד

תודה :?::?:

אופנועים-"תהנה היום כי אולי תמות מחר,אבל לא יותר מדי כי אז תמות היום.."-guysta

פורסם
האם קניה דרך איביי היא קניה על בטוח?, האם יכול להיווצר מצב בו אני משלם על פריט ולא מקבל אותו, או שאני משלם על צילנדר לדוגמא ומקבל אגזוז ?

כ.... בעצם אני קונה מאדם פרטי השאלה היא איך אני מקבל את המשלוח האם יש מכס בקיצור קצת פרטים על השירות יוכלו לעזור לי מאד

חויות מהקניה הראשונה של הנשיא.

מפחיד..מלחיץ..אללה יוסטור...

רכשתי אגזוז (שאינשאללה עוד שבוע יורכב על הבננה)...מישלוח נעשה למדינה אחרת באירופה ומשם יובא ידנית לארץ בשאיפה לדלג על נושא המכס.

מבחינת תשלום...דרך PAYPAL בטוח מאוד.

הרבה אין לי מה להוסיף..מכיוון שלא ניתקלתי בתקלות מיוחדות..

אבל הלחץ של השניות האחרונות...במכירה הפומבית...אלוהים ישמור..כמעט חטפתי התקף אפילפטי....

אבל...בשניה ה18 זכיתי באגזוז כולל מישלוח בקצת פחות מ 900 שקל.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אז אם כך המשלוח מגיע לארץ או לא אני לא מבין??

או האם בכדי שיגיע לארץ עלי לשלם יותר איך עובד העיניין עם המכס כאילו מה קורה ?????

אני לא מבין אני צריך הסבר

אופנועים-"תהנה היום כי אולי תמות מחר,אבל לא יותר מדי כי אז תמות היום.."-guysta

פורסם
אז אם כך המשלוח מגיע לארץ או לא אני לא מבין??

או האם בכדי שיגיע לארץ עלי לשלם יותר איך עובד העיניין עם המכס כאילו מה קורה ?????

אני לא מבין אני צריך הסבר

מישלוח מגיע גם לארץ (פשוט לדבר עם המוכר שישלח את זה לארץ) לרוב תצטרך להוסיף עוד כסף על המישלוח המרוחק.

הבעיה היא שבמכס יש נטיה (לא תמיד ..ראה ערך ארגוס) לבדוק..

יש נם כל מיני טריקים כמו לבקש מהמוכר לירשום על החבילה "חלקים משומשים" או "סכום חשבונית של עד 50 $ ".....או פשוט לקוות ליום טוב של המוכס.

במיקרה שלי..המוכר..בלי שאני אבקש..למרות שזה נישלח בתוך אירופה רשם על החבילה 50 פאונד למרות שזה עלה 90...

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

למרות ש ebay וPAYPAL זה השילוב המנצח לקניות זולות באינטרנט, גם כאן כמו בכל דבר אתה יכול להתפס ברשת הלא נכונה.

צריל להזהר ולשים לב טוב טוב מה אתה קונה.

הקניה EBAY לא חייבת להיות מאנשים פרטיים. גם חנויות מפרסמות שם פריטים חדשים שאתה יכול לרכוש במחירים טובים. (מאוד)

שים לב טוב טוב אם המוכר שולח לארץ. וגם אם כתוב שלא, צור איתו קשר ותשאל אותו.

קרה לי מקרה שרציתיי משהו שהתאים לי בול אבל היה כתוב שהמוכר שולח רק לארה"ב. כתבתי לו מייל והוא הסכים לשלוח לי את זה לארץ. (כפפות אלפיינסטארס)

בהצלחה.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

מהקונים שקנו ממנו. הפידבק מצויין ע"י מספר ליד שם המוכר.

אתה יכול לקרוא את המשוב שנתנו הקונים לראות אם הוא חיובי או שלילי ולפי זה להחליט. כמובן ככל שמספר הפידבקים החיוביים גדול יותר כך הסיכוי שתיפול הוא קטן יותר.

פורסם
מהקונים שקנו ממנו. הפידבק מצויין ע"י מספר ליד שם המוכר.

אתה יכול לקרוא את המשוב שנתנו הקונים לראות אם הוא חיובי או שלילי ולפי זה להחליט. כמובן ככל שמספר הפידבקים החיוביים גדול יותר כך הסיכוי שתיפול הוא קטן יותר.

עוד פרטים ניתן למצוא כאן

http://www.fullgaz.co.il/gear/ebay.html

פורסם

ראשית, שום דבר בחיים לא בטוח, פרט אולי למוות.

אבל אפשר למזער את הסיכונים כמה שיותר. לי יש רקורד של עשרות רכישות בEBAY ומעולם לא רומיתי. רק צריך לעקוב אחרי כמה דברים אותם תוכל לקרוא בכתבה שצירף הנשיא.

אם יש לך שאלות מעבר למה שכתוב בכתבה או שאתה לא בטוח לגבי מוכר או מכירה מסויימים תרגיש חופשי לשלוח לי במייל ואני אתן לך את חוות דעתי.

רק טיפ קטן, אל תהיה ליד המחשב בחצי שעה האחרונה של המכירה, מכירה פומבית נוטה "לסחוט" ממך כספים מיותרים רק בגלל המתח והאנדרנלין של תחרות ברגעים האחרונים.

אה, כן, גם בEBAY צריך לעשות סקר שוק. לא כל מחיר שנראה לך מעולה נחשב טוב שם.

ודבר אחרון, שים לב לעלויות משלוח לפעמים זה הופך רכישה ללא כדאית בעליל. אם לא מצויין מחיר משלוח בינלאומי שלח שאלה למוכר ותברר איתו.

בהצלחה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש פה אנשים שקנו אופנועים שלמים דרך eBay ?

(ייבוא אישי של אופנוע מארה"ב ?)

איך הולך המכס על אופנוע? זה יוצא שווה בכלל? יש בעיות עם רישוי בארץ לכלי?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
יש פה אנשים שקנו אופנועים שלמים דרך eBay ?

(ייבוא אישי של אופנוע מארה"ב ?)

איך הולך המכס על אופנוע? זה יוצא שווה בכלל? יש בעיות עם רישוי בארץ לכלי?

חוששני שזה לא משתלם :-(

לפי חוקי המכס אסור לייבא כלי שגילו מעל שנתיים וכשאתה מביא כלי כזה יש 140% מיסים על מחיר המחירון שלהם(!!!) ככה שיוצא שעולה יותר יקר מלקנות פה בארץ.

• תוכן חדש...