Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שבועות של התלבטות בין סיריון לגטס (שנת 2006), החלטתי כנראה לרכוש גטס. הסיבה לכך היא שאני מעדיף לקנות מחברות ליסינג, וסיריון 2006 כמעט שאינן קיימות בחברות הליסינג, לעומת גטס שקיימות ובשפע.

שתי שאלות:

1) כמעט וכן רכשתי סיריון משלמה סיקסט שנת 2006, אבל לבסוף התגלה לי שהרכב עבר תאונה בקורת רוחב. השאלה היא אם אפשר לסמוך עליהם אחרי שניסו להמעיט בערך הסיפור (למרות שהיה רשום בדף הטיפולים).

2) לגבי גטס - כמובן שהחלטתי שמוטב לקנות GLI ולא GLF מהסיבות הידועות. לגבי נושא הדלק- יצא לי להשכיר גטס לפני מספר שבועות ובנהיגה מחוץ לעיר צרכה 1 ל- 15, כך שנשמע לי שזה סביר בהחלט. למישהו יש דעה אחרת? כמו כן, שמתי לב שקיימות שתי גירסאות של GLI שנת 2006, האחת מנוע 1350 והשנייה מנוע 1400. ההבדל במחירונים משמעותי (כ-7000 ש"ח), איזו סיבה יש לכך? מה מומלץ ? על פניו נראה שזה ההבדל היחידי ואני לא יודע אם זה שווה הוספה של אלפי שקלים.

תודה רבה

פורסם

1. לא צריך לסמוך עליהם בעיניים עצומות, כמו שלא צריך לסמוך על אף מוכר בעיניים עצומות. בסך הכל אתה בעצמך כותב שהיו הוגנים דיו כדי להראות לך עדויות על התאונה לפני שגילית עליה בעצמך.

2. 1:15 נשמע לי טוב, אולי אפילו טוב מדי בשביל גטס. בכל מקרה תצרוכת הדלק של הסיריון תיהיה עדיפה, אם זה משמעותי עבורך אז אולי כדאי שתמשיך לחפש.

בשנת המודל 2006 הגטס עברה מתיחת פנים במסגרתה הוחלף המנוע. המנוע החדש הוא בנפח 1400 סמ"ק והוא עדיף משמעותית על פני הקודם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...