Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו איזה חוצפה! הכבלים חוסמים את ערוץ RTL שהוא ערוץ בחבילה הבסיסית לשידור של פורמולה 1 ואנו נאלצים לקנות חבילה של ערוץ 5+ ב 24 ₪ בחודש יש למישהו פיתרון יאיר

פורסם

אפשר יותר פירוט ? האם מדובר רק בהוט ובחסימה רק בשעת הארוע עצמו. כי אני ביררתי עם חברת יס והם אמרו לי שאין אצלם חסימה כרגע ושהערוץ עולה 4 ש"ח, לכן זה מפתיע אותי שערוץ השודדים יטרח לחסום את השידור רק בכבלים ולא גם בלווין.

פורסם

זה לא חדש, חברות הכלבים חסמו מאז ומתמיד שידורים בערוצים מתחרים לערוצי הספורט שלהם, לאו דווקא של F1.

YES לא צדיקים גדולים, אבל לעומת מתחריהם הם בהחלט בחבורת הל"ו...

פורסם
זה לא חדש, חברות הכלבים חסמו מאז ומתמיד שידורים בערוצים מתחרים לערוצי הספורט שלהם, לאו דווקא של F1.

YES לא צדיקים גדולים, אבל לעומת מתחריהם הם בהחלט בחבורת הל"ו...

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

בהחלט סיפור ידוע, נארגן יצוגית?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

בדקתי אם עורך דין ויש כן קצת בעיה לייצוגית דבר שני שנה שעברה RTL היה פתוח אני ראיתי את הגמר של הפורמולה 1 בו דבר שלישי הערוץ הזה נמצא בחבילת הבסיס של HOT אני חושב שזו חוצפה לסגור ערוץ זה לא כדורגל שיש אלפי צופים כמה אנחנו אוהדי פורמולה 1 10,000 איש 20,000 כמה מעניין לדעת כמה משוגעים יש לנושא

פורסם

לצערי אין כל כך קייס לייצוגית היו כבר יותר מדי תקדימים כשההרסני מכולם לצופי הספורט היה מקרה ווימבלדון בערוץ המזרח התיכון. כנראה שהמקרה היום הוא עוד שלב במלחמה של ערוץ הספורט כנגד הרגלוציה, והפעם הם ירדו מאוד נמוך.

אין גבול לחוצפה שלהם ולהון שפשוט משחק בנו הצופים. מה שנותר לנו לעשות זה להחרים את כל ערוצי הפלוס והפלוס שכל העת מזליגים אליהם תכנים, מזכיר מאוד את מקרה מרוץ סוף העונה שעברה ששודר פתאום בלייב בגלל "מגבלות רגולציה". אז הם טענו שהרייטינג של הליגה בכדורסל המגוחכת שיש בארץ הוא השיקול המכריע, אז אם הרייטינג של הפורמולה כל כך נמוך מה מפריע לכם לשדר אותו בערוץ הגרמני ? - שודדים עלובים.

פורסם

תראה , אני פתחתי את כל הערוצים עוד לפני שנים .

וגם ראיתי היום את המירוץ של הגראנד בלייב , דווקא היה מדהים במלאסייה .

אני אישית לא הייתי ממליץ לך לפתוח את החבילה של הספורט , למה

רוב הזמן משודר שם זבל , כמעט 24/7 כדורגל .

בכל מקרה אם לא ראית את המירוץ היום , אני אשמח לפרט לך מה היה .

המירוץ נפסק בעקבות הגשם הכבד , ואחרי כמה החלטות

של FIA , רצו להקפיץ את כולם מחדש , ואף ההחלטה על

Safety Car הייתה קרובה למימוש .

אחרי וויכוחים , וזמן יקר שבוזבז , כמעט שעתיים (שהיו שווים כל רגע) .

המרוץ הופסק , לאחר שפעם אחרונה שהופסק מרוץ הייתה בשנות ה90 .

והתוצאות -

בוטון של בארוןGP לקח ראשון , היידפאלד הוותיק של BMW אחריו (במזל גדול) , גלוק הגרמני , הפתיע במרוץ מדהים

והרביץ את ההקפות הכי מהירות בגשם , והוא שלישי עם Toyota .

כמו כן טרולי שהוביל זמן רב מהמרוץ , סיים רביעי .

אלונסו הוותיק שהיה אלוף עולם , יחד עם רנו איכזב וסיים מקום 11 ,

לאחר שהיה בחמישיה הראשונה כמעט רבע מהמירוץ.

הQ של קוביצה לא התניעה , ובמזל לא הייתה תאונה בזינוק .

וטל שנענש לפני כמה ימים , והוזנק בין המקומות האחרונים , סיים תחת דעתו את המירוץ , לאחר שהחליק ,

הוציא את הכפפות , והכריז כי גמר עם המירוץ להיום .

ואחרון , אי אפשר בלי וובר , שלקח שישי .

כמו כן בגלל שהופסק המירוץ , והנהגים עוד לא עברו כ75% מההקפות , הניקוד המתקבל

הוא רק מחצית מהניקוד המקסימלי .

כמה תמונות מהמירוץ , מהאתר הרשמי של F1

http://www.formula1.com/gallery/race/2009/806/general/sunday.html

גם אם לא ראית את המירוץ , שמחתי להעלות זכרון של אירוע שהתרחש לפני כמה שעות .

היה מירוץ מדהים ומחר הוא ישודר שוב .

אם לא ראית , אשמח למצוא את המירוץ , ולהעלות לכאן .

בכל מקרה אל תוותר , עוד שני חברים שחובבים F1 פתחו היום את חבילת הספורט

דבר שמטומטם לעשות , לטעמי .

שבוע טוב .

• תוכן חדש...