Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי קשר לכל ההנחות המוצעות על כל הרכבים מכל הסוכנויות, מי שלא מפריע לו מנוע דיזל יכול לקבל הנחה מאוד-מאוד משמעותית. לדוגמה בדקתי אוקטביה דיזל חדשה שעולה 150 והם מוכנים למכור אותה ב131 עם סאן רוף וכל התוספות האפשריות.

פורסם

כאחד שמכיר טוב את כל הקונצרן. אודי עושים הנחות רציניות 10-12% אם תדע להתמקח. פולקסווגן די בונקר, סקודה אני לא מכיר. בסיאט הרווח שלהם קטן יותר מהאודי, אבל אתה יכול לקבל הנחה של %7-8 עם קצת מאמץ+תוספות בשווי 1000-2000 ש"ח או הנחה מסויימת גדולה יותר על התוספות בנפרד.

פורסם
השאלה למה אחד המגיבים מעליי חשב שמאזדה לא יתנו הנחה.

כתבתי לך את זה גם בשרשור הקודם, דלק מוטורס לא יורידו לך שקל.

ניסיתי לנהל איתם משא ומתן, הם קשים ברמת 100 ש"ח. בסופו של דבר הסוכן אמר לי את האמת כמו שהיא: "אנחנו מוכרים כל כך הרבה רכבים לציי רכב שאין לנו צורך לתת הנחות. הנחות נותנים אלה שלא מוכרים."

אז אם אתה רוצה להיות הפראייר שמממן את ההנחות לציי רכב - לך תקנה מזדה. אם לא, גש לכל יבואן אחר שהלקוח הפרטי חשוב לו ותקבל יופי של מחיר.

פורסם

מסכים עם כל מילה, מאזדה חושבים את עצמם יותר מדי. זה כולה מאזדה. אני יעדיף לקנות I30 בהנחה או אפילו B3 בהנחה מאשר הפרארי שהם חושבים שהם מוכרים(מאזדה 3)

פורסם

גם סוזוקי לא ממהרים לתת שום הנחה.

ההנחה היחידה שהם נותנים היא בתחום המבצע שנמשך עד יום שלישי הקרוב- הנחה של 2000 ש"ח + GPS שאפשר להמיר בקודן+ מרים חלונות.

במאזדה אתה מקבל את האזעקה (קוברה 11) עם הרכב.

השאלה אם אפשר להוציא מהם גם חיישני רוורס? או שזה כבר מוגזם בשבילם?

פורסם
גם סוזוקי לא ממהרים לתת שום הנחה.

ההנחה היחידה שהם נותנים היא בתחום המבצע שנמשך עד יום שלישי הקרוב- הנחה של 2000 ש"ח + GPS שאפשר להמיר בקודן+ מרים חלונות.

במאזדה אתה מקבל את האזעקה (קוברה 11) עם הרכב.

השאלה אם אפשר להוציא מהם גם חיישני רוורס? או שזה כבר מוגזם בשבילם?

ו 2000 ש"ח זה לא כסף?

אבזור כולם יכולים לדחוף לך (אתה תתפלא לגלות איזה מחירים מצחיקים זה עולה ליבואן).

אני חושב שלגבי הסוויפט אתה יכול לכוון ל 100K על הכביש (תלחץ על ההנחה, תדגיש שאתה לא צריך מימון, תבקש מיגון בחינם, תבקש טיפול ראשון חינם, תדגיש את ההנחות שיבואנים אחרים עושים - סקודה 4000 ש"ח הנחה לפני משא ומתן). אבל כמו שאמרתי לך קודם, בגלל שלסוויפט אין ESP הייתי הולך על SX4.

תבדוק אם ליבואן יש רכבים מסויימים שמתקרבים לוותק של שנה - עפ"י החוק אחרי שנה היבואן חייב לרשום את הרכב על שמו (בעלות חברה) ובמכה אוכל איבוד ערך של 15%. על רכבים כאלה יש הנחות של 10% ויותר, וסה"כ הרכב עמד וחיכה לך.

• תוכן חדש...