Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לא מעט רכבי ספורט "אקזוטיים" שהיסטוריית בעלויות שלהן אינה 100% פרטית.

אני מדבר על מיאטות, VAG-ים מוגדשים למיניהם, S2000, איוו וכו'.

זה נע מרכב הדגמה של יבואן, דרך רכב שהיה בבעלות אחת הסוכנויות ועד לרכבים שהיו רשומים על חברה או ליסינג.

מחירון של המדינה מדבר על ירידת מחיר של בין 14% ל-19% בכל מקרה של חברה/ליסינג.

היות והיצע של מכוניות כאלו ביד שניה אינו גבוה במיוחד - כמה בפועל נהוג להתחשב בכל הסיפור הזה בקביעת מחיר?

אני מניח שבמקרה של תעונה חו"ח חברת ביטוח לא תרחם ותוריד את מקסימום מחיר בלי שום קשר האם היה רק נהג יחיד או לא.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תלוי במקרה.

רכב הדגמה יקבל הורדה מלאה במחיר כיוון שידוע מה עושים עיתונאים ונהגים מזדמנים לרכב שכזה.

רכב ליסינג מבוקש כמו מיאטה או S2000 יקבל הורדה נמוכה יותר עקב העובדה שרוב הסיכויים שהוא היה בבעלות נהג יחיד. אבל עדיין תהיה הורדה מסויימת עקב העובדה שבמקרה תאונה - הקונה ידפק בגלל המחירון ...

פורסם

יש איזה קטע של "רכב מנכ"ל" כלומר מכונית פרטית לחלוטין שפשוט נרשמה על שם העסק על ידי בעלים. אני מניח שאקזוטיות היו בדיוק כאלה. כמעט ולא נהוג להוריד על זה.

פורסם
תלוי במקרה.

רכב הדגמה יקבל הורדה מלאה במחיר כיוון שידוע מה עושים עיתונאים ונהגים מזדמנים לרכב שכזה.

רכב ליסינג מבוקש כמו מיאטה או S2000 יקבל הורדה נמוכה יותר עקב העובדה שרוב הסיכויים שהוא היה בבעלות נהג יחיד. אבל עדיין תהיה הורדה מסויימת עקב העובדה שבמקרה תאונה - הקונה ידפק בגלל המחירון ...

מצד שני רכבי ליסינג לא מטופלים כמו שצריך בניגוד לרכב הדגמה שאתה יודע שקרעו אותו אבל לפחות טיפלו בהם כמו שצריך.

לדוגמא הלכתי עם חבר לבדוק קליאו ספורט (שבזמנו היו דיי נפוצות בליסינג כי הם היו קבוצה 3) והתברר שהיד הראשונה הייתה ליסינג ולאחר חפירה עמוקה יותר גילינו שהטיפולים בוצעו באיזה מוסך האחים X בעכו והתיעוד היחיד שיש זה כאשר הרכב נכנס למורשה לסידורים של דברים שהיו באחריות. לך תדע איזה שמן שמו שמה, איזה ברקסים הרכיבו וכו'.

אני לא סותר את דעתך אבל בשורה התחתונה לא הייתי משלם מעל המחירון על רכב כזה.

פורסם
יש איזה קטע של "רכב מנכ"ל"

אני דווקא רוה תופעה נרחבת של "רכב של בנו של בעל סוכנות בעיר XXX".

נראה לי אגדה לגמרי.......

פורסם

זה דווקא פשוט מאוד. בספר רכב רשום שמו של בעלים ראשונים. לא קשה לדעת מי בעלים של סוכנות ולהצליב.

פורסם

לא לזה התכוונתי.

אני מדבר על המקרים כאשר יד ראשונה רשומה סוכנות כולשהי אבל מספרים סיפורי פוגים שבפועל רק הבן של הבעלים נהג על האוטו.....

פורסם

הכל סיפורים ידידי. בסופו של דבר אתה קונה את הרכב במצבו הנוכחי ולא לפני 5 שנים. לכן חשוב מאוד קודם כל לבדוק מה מצבו הנוכחי של הרכב. אם מצבו הנוכחי של הרכב מתאים לך והמחיר גם מתאים לך אז תקנה את הרכב. מה אכפת לך אם הוא היה בן של סוכן סמים או בן של סוכן מכוניות?

לעובדה שלרכב רשום שהוא היה בעבר בבעלות חברה יש השפעה כלכלית בלבד, לכן אם המחיר לדעתך לא מתאים אז פשוט אל תקנה. מכיוון שמדובר ברכבים נדירים המוכרים משתמשים בזה כקלף בשביל לטשטש את החסרונות של הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מסכים - זו החלטה כלכלית נטו (כל עוד מצב הרכב מספיק טוב).

לכן שאלתי את השאלה הנשאלת בפתיחת השרשור.

פורסם

לרוב, הרכבים האלו נמכרים הרבה מעל המחירון מאדם פרטי.

אני לא חושב שמישהו ימכור אותה פחות מהמחירון,גם אם היה בבעלות ליסינג.

נכון,שבזמן התאונה אתה תפסיד,אבל זה המחיר של "אקזוטיות"

Omnia mea mecum porto

פורסם

זו החלטה שלך בלבד. אנחנו לא יכולים להחליט בשבילך, רק לייעץ לך.

בד"כ כשמדובר ברכבים אקזוטיים הלב חזק הרבה יותר מהראש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...