Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב,

אני קורא פה במוטורי לעיתים והיוםא ני כותב לראשונה ויש לי כמה שאלות:

אני רוצה להתחיל להתחרות בקארטינג, אך איני יודע מה דרוש לכן בדיוק. האם יש מועדונים מסודרים בארץ? דרושים מבחני קבלה כלשהם או שאני מתחיל באופן עצמאי? ואם כן אני צריך קרטינג פרטי משלי? אני מאזור המרכז, אשמח להכוונות למקומות וכו'.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אנחנו כרגע בתקופת ביניים בה אנו מחכים להסדר של התאחדות קארטינג תחת משרד הספורט, ארגון של ליגה במסלול שעדיין לובש צורה בכוכב יאיר.

אתה יכול להתחיל ברמת קארטים של השכרות במסלולי האינדור הקרובים למקום מגוריך, ויש ליגות פעילות במחירים עממיים בפרו קארטינג ברחובות ובקארטינג בילו בצונת בילו. אם אתה יותר רציני, אתה יכול לקנות קארט ולהתאמן במגרש הנטוש הקרוב למקום מגוריך, או להתאזר בסבלנות מספר שבועות עד שייפתח המסלול המדובר בכוכב יאיר.

אסתכן ואומר שזו אפילו תקופה לא רעה להכנס - סופסוף רואים את האור בקצה המנהרה.

אתה יכול לקרוא עוד בנושא בבלוג שלי שעוסק בנושא קארטינג ובאתר מייקארט.

קישור בחתימה למטה.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

• תוכן חדש...