Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש לעוזרים ...

האם יש דרך לקבוע או לשנות את משך הזמן בו תאורת הרכב הפנימית נשארת דלוקה לאחר סגירת דלת אחרונה לפני נעילת הדלתות ..

דרך ה VAG-COM

עניין זה חשוב מאוד עבורי אשמח אם מישהו יוכל לעזור

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

לא הבנת אותי ..

שאני נועל האור כבה מידית ..

השאלה שלי היא כסוגרים את הדלתות ולא נועלים את הרכב התאורה הפנימית נשארת דלוקה למשך 30 שניות ..

יש דרך לשנות את זה ל5 שניות למשל ?

יש לזה סיבה אני לא סתם שואל ..

פורסם

אצלי ברכב יש אזעקה של קוברה , וניתן לשנות דרך האזעקה ל 30 שניות או כיבוי מידי של האור, עם גם אצלך אזעקה מאותו סוג אז אני אחפש בהוראות ההפעלה ואעדכן אותך , אם לא אז לא אוכל לעזור .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

אוקי מכוון שכניראה לא הסברתי את עצמי טוב אני יסביר הכול

ברשותי גולף MK4 עם מערכת אזעקה של רב בריח (ביפר)

חיישן הדלות כמו בכל רכב מקבל פיקוד מחוט שנותן פיקוד לאור הסלון

בגולף התאורה נישארת דלוקה כ30 שניות לאחר סגירת דלת אחרונה משמע לאחר סגירת הדלתות נעילה של הרכב ע"י השלט תנעל את הרכב ותכבה את האור אבל בגלל שהנעילה התבצעה בזמן שהאור היה דלוק היא תשמיע 3 ציפצופים כלומר דלת פתוחה תנעל את הדלתות ולאחר מכן תשמיע ציפצוף נוסף כלומר האור כבה (מידית) אם הניעלת הרכב תיתבצע לאחר 30 שניות כלומר שהאור כבוי האזעקה תשמיע ציפצוף אחד .. הצורך שלי בקיצור זמן התאורה ע"י מחשב VAG-COM הוא כדי לנעול את הרכב עם ציפצוף אחד מבלי לחכות 30 שניות .. (למשל בלילה כדי לא להפריע לשכנים)

אני כמעט בטוח שיש דרך לשנות את זמן התאורה ע"י חיבור הרכב למחשב דרך ה.VAG-COM יש ברשותי את הכבל והתוכנה השאלה לשי אם יש מישהו פה שיודע להסביר לי איך עושים את זה ...

שוב תודה מראש וסליחה על החפירות ...

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
מן הסתם ריליי פשוט יעשה את העבודה.

איך בדיוק ממסר פשוט אמור לבצע תזמונים??

ישנו רכיב חשמלי הנקרא טיימר שעושה שימוש בקבלים ונגדים וע"י ריאוסטט,ניתן להפעיל/להפסיק זרם לפי תזמון רצוי,אך יש לי פתרון פשוט יותר עבורך.

האם יש ברכב שלך לחצני דלתות? או שהחיווי לסגירת הדלתות מתבצע מתוך מנגנון נעילת הדלת?

אם קיימים לחצני דלתות פשוט מחברים אותם לכניסת (-) באזעקה ואז בלי קשר לתזמון האור הפנימי כאשר הדלתות יסגרו האזעקה "תדע" זאת מיד.

באם ברכבך החיווי מתבצע מתוך מנגנון נעילת הדלת ניתן להפוך את הפיקוד של 30 השניות מן הדלתות לפולס רגעי ולהשתמש בפולס זה כחוט הכניסה לחוט לחצני הדלתות באזעקה הדלתות ע"י שימוש בקונפיגורציה הבאה(11.jpg: כאשר 1-דיודה,2-נגד,3-קבל (הערכים נמצאים בציור).

במידה והפיקוד מהדלת הוא מינוס תוכל להמיר את המינוס לפלוס ע"י שימוש ב12.png

11.jpg

12.PNG

• תוכן חדש...