Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אני מעוניין לקנות מערכת כמה שיותר טובה בסכום שלא עולה על 2000 ש"ח,

אולי אם זה חובה אז אפשר לחרוג ל2400 מקסימום.

אני רוצה מערכת חזקה שיהיה לי נטו איכות, והרבה עוצמה.

אני ממש לא מבין במערכות לרכב, אז אם אפשר לפרט יותר אני ישמח

תודה מראש!

פורסם

שלום

קודם כו מה אתה רוצה ? כמה רמקולים ? מגבר ? רדיו דיסק ? הכל ביחד? האם המחיר כולל התקנה ? :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

במחיר הזה אי אפשר לעשות כל כך הרבה. איכות לא תהיה לך ועוצמה תוכל להשיג מהרמקולים אבל בלי הרבה באסים כי כסף למגבר וסאב אין.

פורסם

מצטער שלא הסברתי את עצמי נכון.

אני לא ממש יודע כמה רמקולים אני רוצה, אני יודע שבדרך כלל כולם קונים שני רמקולים מאחורה וסאב חזק.

אני בן 18 ובעיקרון מה שאני מחפש זה מערכת טובה וחזקה מבחינת עוצמה, ומבחינת איכות מישהו כאן אמר שעם סכום כזה של כסף אי אפשר לקנות משהו טוב, אבל אני מכיר הרבה חברים שלי שקנו בסכום כזה מערכות יפות מאוד לאוטו.

אני ישמח אם תבינו אותי עכשיו ותוכלו לעזור לי!

תודה.

פורסם

סאב קיקר או רוקפורד מהסדרות הנמוכות עם תיבה אמור להיות בסביבות ה500, איזה גודל הרמקולים באוטו שלך?

מגבר תיקח מיד שניה פולס אודיו או משהו דומה.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

אם תהיה מוכן לשקול יד שניה, תוכל להרכיב מערכת לא רעה בכלל.

לדוגמא:

1. מגבר מיד 2 - לייטניג אודיו 700.5 (5 יציאות, רוצים 650 ש"ח יקבלו גם פחות.., זוהי רק דוגמא לא חסר מגברים ביד 2)

2. קומפוננט - מורל פולס (בד"כ הייתי אומר לך תשמע אבל התקציב המאוד נמוך לא מאפשר לך הרבה משחק והפולס נותן תמורה מצויינת לכסף 500 ש"ח, אתה יכול גם למצוא משהו אחר מיד שניה בתקציב הזה)

3. סאב - רוקפורד P2 / CERWIN VEGA (שוב פעם, תמורה טובה לכסף 500 ש"ח בלי קופסא - או שתמצא משהו מיד שניה בתקציב הזה.)

4. אחוריים - לא באמת צריך אותם אבל במערכות תקציב נמוך בד"כ חסרה עוצמה וזה בדיוק מה שאתה מחפש אני מניח - אין טעם להשתולל.. (תנסה להישאר עם אותו מותג בשביל לשמור על גוון סאונד דומה - אם בחרת במורל פולס בתור קומפוננטים אזי אתה יכול לחבר עוד זוג מאחורה ויש גם 6X9 של מורל - שוב פעם, תמורה מצויינת לתקציב נמוך.)

5. קיט התקנה - קיט 4G מזוייף סטנדרטי (של תחנה מרכזית ב 100 ש"ח)

אם תלך עם כל הרשימת קניות הזאת לתחנה המרכזית הישנה (AKA "ציון מערכות..") - תצא +- בנזק של 2100-2200 ש"ח, תלוי בכח המיקוח שלך..

התקנה - אל תחפף, אל תנסה לבד, אל תיתן לחבר ש"יודע", תלך למתקין - תשקיע 300 ש"ח ויאללה בלאגן !!

אם אתה צריך גם מכשיר - אתה בבעיה. תשיג עוד 600-700 ש"ח או שתקנה הכל מיד 2.

...CASKA for life

פורסם
אם תהיה מוכן לשקול יד שניה, תוכל להרכיב מערכת לא רעה בכלל.

לדוגמא:

1. מגבר מיד 2 - לייטניג אודיו 700.5 (5 יציאות, רוצים 650 ש"ח יקבלו גם פחות.., זוהי רק דוגמא לא חסר מגברים ביד 2)

2. קומפוננט - מורל פולס (בד"כ הייתי אומר לך תשמע אבל התקציב המאוד נמוך לא מאפשר לך הרבה משחק והפולס נותן תמורה מצויינת לכסף 500 ש"ח, אתה יכול גם למצוא משהו אחר מיד שניה בתקציב הזה)

3. סאב - רוקפורד P2 / CERWIN VEGA (שוב פעם, תמורה טובה לכסף 500 ש"ח בלי קופסא - או שתמצא משהו מיד שניה בתקציב הזה.)

4. אחוריים - לא באמת צריך אותם אבל במערכות תקציב נמוך בד"כ חסרה עוצמה וזה בדיוק מה שאתה מחפש אני מניח - אין טעם להשתולל.. (תנסה להישאר עם אותו מותג בשביל לשמור על גוון סאונד דומה - אם בחרת במורל פולס בתור קומפוננטים אזי אתה יכול לחבר עוד זוג מאחורה ויש גם 6X9 של מורל - שוב פעם, תמורה מצויינת לתקציב נמוך.)

5. קיט התקנה - קיט 4G מזוייף סטנדרטי (של תחנה מרכזית ב 100 ש"ח)

אם תלך עם כל הרשימת קניות הזאת לתחנה המרכזית הישנה (AKA "ציון מערכות..") - תצא +- בנזק של 2100-2200 ש"ח, תלוי בכח המיקוח שלך..

התקנה - אל תחפף, אל תנסה לבד, אל תיתן לחבר ש"יודע", תלך למתקין - תשקיע 300 ש"ח ויאללה בלאגן !!

אם אתה צריך גם מכשיר - אתה בבעיה. תשיג עוד 600-700 ש"ח או שתקנה הכל מיד 2.

תודה רבה עזרת לי מאוד אני רואה שהעלות היא קצת יותר ממה שחשבתי אז אני כנראה יקנה יד שניה כדי שיהיה לי משהו יותר טוב.

• תוכן חדש...