Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המיכל של ה306 מכיל 52 ליטר.של ה307 60 ליטר.

למה סתם להתווכח? רוצה קבלות על תדלוקים? כבר יצא לי לתדלק אפילו 62 ליטר (מיכל ריק עד הסוף, כמו בסיינפלד - ואח"כ מילוי עד שנשפך החוצה).

לפותח השרשור - מתחת לכנף הימנית אחורית יש את הצינור שיורד מהפיה אל המיכל. אם תתכופף תראה בנד שחובק צינור גומי המחבר בין הפיה למיכל.

הנזילה כמעט בוודאות משם. אם יהיה לי חשק לתיקונים היום או מחר, אולי תקבל אפילו דו"ח מצולם.

פורסם
למה סתם להתווכח? רוצה קבלות על תדלוקים? כבר יצא לי לתדלק אפילו 62 ליטר (מיכל ריק עד הסוף, כמו בסיינפלד - ואח"כ מילוי עד שנשפך החוצה).

לפותח השרשור - מתחת לכנף הימנית אחורית יש את הצינור שיורד מהפיה אל המיכל. אם תתכופף תראה בנד שחובק צינור גומי המחבר בין הפיה למיכל.

הנזילה כמעט בוודאות משם. אם יהיה לי חשק לתיקונים היום או מחר, אולי תקבל אפילו דו"ח מצולם.

תדלקתי 3 רכבים כאלה ב12 שנה האחרונות ברציפות הנתונים הם של psa לא שלי ולא של המשאבה שאתה מתדלק.למשרשר-תבדוק גם אם הצינור מחובר לפילטר דלק כראוי ושאין סדקים/חורים בצינור.

פורסם

תדלקתי עד הקפיצה הראשונה ולא המשכתי הלאה.

שמר אני אשמח לראות פרוייקט מצולם בנושא.

והפילטר במצב מצויין ולא נוזל משם כלום,

זה מהאיזור של הבנד ששמר הזכיר.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
תדלקתי 3 רכבים כאלה ב12 שנה האחרונות ברציפות הנתונים הם של psa לא שלי ולא של המשאבה שאתה מתדלק.

HAYNES מקובל עליך, או שתטריח אותי לסרוק את ספר הרכב?

attachment.php?attachmentid=150425&stc=1&d=1238180035

אור, תצטרך להזדיין בסבלנות, אין חשק להשתטח מתחת לאוטו בגשם.

306.jpg

פורסם

רציתי לדעת מה העלות של שני הצינורות שיש שם?

יש צינור אחד שמתחבר לטנק הדלק ועולה למעלה.

עוד צינור דק שעולה למעלה ואין לי מושג לאן הוא מתחבר.

מאחד משניהם יש לי נזילה.

באותו היום שפתחתי את השרשור ועד עכשיו לא נזל לי שוב.

היום קמתי קצת מאוחר ונסעתי טיפה יותר מהר מרגיל.

כנראה שבאחד מהסיבובים עלה לי דלק שוב פעם לכיוון הצינורות האלו, ושוב פעם נוזל לי טיפות של דלק.

ברגע שופתחים שם ? ישפך דלק ?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

בסדר.

ומה העלות של הצינורות האלו?

חובה מקורי ? או שאפשר חלופי?

מה צריך לבקש? איזה גודל הצינורות האלו?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

נראה לי שמצאתי מאיפה הבעיה,

תוצר של זמן פנוי בעבודה.

מהטנק דלק יורד צינור העודפים כנראה למיכל פלסטיק, מהקצה של המיכל יוצאת פייה כזאת צהובה שמתחברת לגומי.

מהפייה הפלסטיק לגומי מטפטף.

הגומי אחרי הבנד טיפה התנפח, נראה לי שבגלל זה מטפטף לי משם הדלק.

אשמח לתשובה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

פירקתי אצלי, אבל אין מצלמה כרגע, אולי אחה"צ (אצלי הבעייה כנראה בהידוק הבנד בלבד. למראית עין - הכל שלם).

אל תפתח את הצינור הגדול, הוא מגיע כמעט עד קרקעית המיכל, נשפכו לי כמה ליטר דלק סתם. סע עד תום המיכל (נורה כתומה) ורק אז להתעסק. בכל מקרה הכן מיכל ריק ונקי לאיסוף הדלק.

פורסם

שמר אני אצלם יותר מאוחר את האיזור שאני חושב שממנו מגיע הנזילה, ואני אשמח אם תאשר את זה.

במידה וכן רק להחליף את הבנד או לחזק, או את כל הצינור + בנד.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

יש לי גם 306 שנת 95 מנוע 1.4, ומילאתי כמה פעמים פול טק כשהיה לי ממש ממש ריק על האפס וזה מילא לי הכי הרבה 52 ליטר !

דרך הגב מישהו ממכם בדק כמה המכונית שלו שותה ? כי האצלי היא עושה בעיר 8-1 וזה ממש הרבה !

מחוץ לעיר 10-1

אני יודע שהיא צריכה לעשות בעיר לפחות 12-1.

פורסם

חשוב להקפיד לא למלא את מיכל הדלק עד הסוף ו"לחנוק" אותו בדלק.

זה עלול לגרום לדליפה...

עצות נוספות לצרכנות דלק נבונה ניתן למצוא ב-FullTank

• תוכן חדש...