Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף, גאלאנט 2002 או C5 2002?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, מדובר באוטו מיד 2, נמצא בחיפה. מתברר שהוא עבר שיפוץ גיר ועדיין באחריות (לא יודע לכמה זמן)! לדעתי מוזר שהגיר הלך אחרי 100000 ק"מ. או שבכלל הוא עשה יותר והשעון הוחזר!

האם לדעתכם לא כדי להתקרב אם הוא עבר שיפוץ?

פורסם

לא יודע לגבי הגיר המשופץ, אבל יש עוד איזה 2 C5 שעל פניו נראות אטרקטיביות. גם מיד 2. אני התקשרתי אבל לא בדקתי בסופו של דבר. צור קשר אם אתה רוצה.

אני חייב להגיד שכל מי שאני מדבר איתו אמר לי לא להתקרב לאוטו הזה. מצד שני, חברים שיש להם, אמרו לי שזה ההחלטה הטובה ביותר שעשו.... לך תדע.

פורסם
לא יודע לגבי הגיר המשופץ, אבל יש עוד איזה 2 C5 שעל פניו נראות אטרקטיביות. גם מיד 2. אני התקשרתי אבל לא בדקתי בסופו של דבר. צור קשר אם אתה רוצה.

אני חייב להגיד שכל מי שאני מדבר איתו אמר לי לא להתקרב לאוטו הזה. מצד שני, חברים שיש להם, אמרו לי שזה ההחלטה הטובה ביותר שעשו.... לך תדע.

למי שרק מדבר מעולם לא היה ניסיון ולו קלוש עם ה C5 , למי שיש מבין שהרכב הוא תמורה עצבנית מאוד לכסף.

רכב מטופל לא יכזיב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מי שאומר לא להתקרב לאוטו הזה, אומר את זה בגלל שלא היה לו אף פעם אוטו כזה והם מעבירים את השמועה הלאה כמו בטלפון שבור. אומרים על תתקרב לאוטו הזה ללא ביסוס כלשהו, אנשים אשכרה אומרים סתם. C5 היא בחירה טובה מאוד.

• תוכן חדש...