Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מעין רישרוש שהאוטו בעמידה בסרק. לאחר אבחנת המוסך מדובר במשאבת המיים. נאמר לי במוסך שכל עוד הרעש הנ"ל אינו מפריע לי אין לי מה לדאוג. האם באמת אין מה לדאוג? למישהו יש מושג מה יכול להיות מצב המשאבה לפי הרעש שאותו אני מתאר? אציין שאין נזילות מיים כלשהן ואין חוסר במיים לא ברדיאטור ולא במיכל העיבוי. במידה ואני רוצה לסדר זאת, מה עלות התיקון?

מצטער על התקפת השאלות ותודה מראש לעונים. :)

:)
פורסם

שלום,

יש מייד להחליף את המאבה , אני ממליץ : כאשר הרצועה מפורקת המכונאי יבדוק שוב את הרעש בכל הגלגלות ויחליף את הרועשות .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

רעש במיסב משאבת המים הוא סממן לסוף ימיה בקרוב, בדוק גם סימן לנזילה קלה באזור המשאבה, אם לא, בטח תתחיל עם הזמן.

רצוי להחליף מאשר שבאמצע נסיעה פשוט תישבר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הבנתי. תודה על התגובות. :)

האם הלחץ המופעל על המשאבה במהלך הנסיעה הוא לחץ שווה מרגע הנעת הרכב ועד לכיבויו לאחר שעה למשל? במידה ולא אשמח לדעת מה יוצר עליה לחץ שהיא עלולה בגללו להגיע למצב של להישבר?

כמו כן אשמח לדעת האם שמים משאבה חדשה או משופצת וכמה עלויות. תודה.

פורסם

שלום , בתקופה האחרונה פירסמתי נושא בו ציינתי על רעשים ונזילה עדינה מכיוון המשאבה- המשאבה הייתה גורם הבעייה

והיא הוחלפה בעלות של 290 לפני עבודה ומע"מ (פרטי הרכב בחתימה) לא שווה להזניח ,מדובר בנזק עתידי לא קטן .

Gn'f'R

פורסם

משאבת מים מתקינים חדשה.

ה"לחץ" שמופעל על המשאבה הוא מהרצועה, אם לא ביצעתי מתיחה של הרצועה אשר מאז התחיל הרעש, והרצועה מתוחה בטווח המתאים, אז אין מנוס מהחלפתה.

הגורמים אשר מובילים לשבירה של המשאבה הוא מהווצרות חלודה ורקבונות, במיוחד אם משתמשים במים במקום נוזל קירור.

כמו כן עייפות החומר ומתח מהרצועה מזרזים את סכנת שבירתה, זה לא קורה לעיתים קרובות, רוב הסיכויים שתגלה נזילה מ"חור הבכייה" הרבה לפני. (לא מכיר את דגם הרכב שלך אך מאמין שבנושא זה המשאבות דומות).

עלות החלפת משאבה ברכב שלי הייתה 180 ש"ח + מע"מ על המשאבה, על העבודה שילמתי בנפרד כי בצעתי עוד כמה טיפולים קטנים ברכב. (סובארו)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

האם המוסך בטוח שזאת המשאבת מים?

לפני כשבוע הגיעו אלינו למוסך 2 אטוסים אשר נשמעו רעשים מכיוון המשאבת מים, ולבסוף התברר שהרעש בשניהם נבע

ממשאבת הגה כוח.

פורסם

ארז וולף - תודה על התשובה וההסבר. :)

לפי מה שהמוסכניק בדק ועבר על כל הרכב לטענתו זו המשאבת מיים. הרעש הוא גם רעש של מעין זרימת מיים כזו במעגל סגור (עד כמה שאני יכול לתאר את הרעש). אחרי שהבחין שאין חוסרים ונזילות במיים למיניהם טען שאם אין לי בעיה עם הרעש עצמו אז המשאבה עדיין סוחבת בלי לדאוג יותר מידי, ורק במידה שיהיה חסר לי מיים לחזור אליו.

פורסם

באטוס שלי היתה אותה תופעה.

זו לא היתה משאבת המים למרות שהרעש נשמע משם.

זה האלטרנטור שהמיסבים שלו בלויים.

הבדיקה היא פשוטה, תפעיל את המנוע וכאשר אתה שומע את הרעש תיגע בגוף האלטרנטור (תזהר עם היד שלא תיגע בטעות ברצועה המסתובבת או במשהו חם) אתה תחוש את הרעש בצורת רעידות שיעברו אל היד שלך מגוף האלטרנטור, רק לשם השוואה תיגע אחר כך במשאבת הגה הכוח ושם לא תחוש את הרעידות.

הלכתי עם האלטרנטור לבית מלאכה שפירק אותו ומצא שהחלק החיצוני של המיסב האחורי איבד אחיזה מגוף האלטרנטור והחל להסתובב עם הציר ולרעוד, הוא מצא דרך להדק אותו מחדש, האלטרנטור הורכב וכעת הרכב שקט לחלוטין.

לא מתחייב ב 100% שהמכונאי שלך טועה אבל תבדוק את האלטרנטור.

• תוכן חדש...