Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין 9855 ל9886

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

לאחר שבן בלייעל פרץ לי את ההונדה וגנב את כל מה שיש בפנים בעודי שותה לשוכרה בחתונה של חבר, הגיע הזמן לעשות השלמות. הכל יקנה יד שניה - עקב מחסור במזומנים (מיתון לא לשכוח).

חבר המליץ לי בחום על HD של אלפיין. ה-9855. הבנתי שעד היום מבחינת סאונד הוא ספינת הדגל של אלפיין. מצד שני - אם כבר HD שונה ממה שהיה לי - אז למה שלא יהיו בו כבר פיצ'רים כמו חיבור USB ושליטה מלאה באייפוד - כפי שמאפשר ה-9886 ?

ברכב יש סט קומפוננט של HERTZ HI-ENERGY, וכן סאב של קיקר CVR. הכל עובד על מגברי טרנס אנא של רוקפורד.

חשבתי על חיבורי ביאמפינג (כמובן- תדרש תוספת מגבר) .

אז- מה אתם מייעצים? ה86 נופל באיכות הסאונד ובאפשרויות הכוונון בהרבה מה55 ?

תודה לכל מי שיכול לעזור

פורסם

ב 9886 אין בי-אמפ,ה9855 ממש לא ספינת דגל אבל בהחלט מכשיר שהכי משתלם להביא יד שניה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

מישהו ניסה לחבר ל9855 את היחידה KCM-620M שיוצרת ממשק USB ?

האם השליטה ב-DISK ON KEY היא טובה ואפשרית ? או שיש בעיות בין המתאם הזה לHU הזה?

תודה

פורסם

אם אתה מחפש מכשיר עם בי-אמפ וUSB אתה יכול לחפש קלריון DXZ-785USB כמו בחתימה שלי.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

למה לא ספינת דגל? אחרי F1 STATUS הוא אולי לא נושאת מטוסים של החברה אבל בהחלט ספינת דגל.

כמובן ש9855 הוא מכשיר ברמה גבוה מ9886 אך יש לו חיסרון מבחינת USB אבל אם אתה מחפש נטו סאונד זה המכשיר.

פורסם

אז?? אין למישהו הצעה לגבי איך אפשר כן לחבר USB ל9855 ? היחידה שהצעתי קודם (620) יכולה לעשות את העבודה? מישהו התנסה עם זה?

תודה על התגובות

פורסם

אני מצטרף להמלצה על ה-9855,מדובר על מכשיר מעולה עם המון פיצ'רים שמאוד עוזרים בכיוון הסאונד ברכב וגם יש לו אופי סאונד מאוד טוב.

בקשר לחיבור usb בעיקרון היה ת'רד לפני כמה ימים בנושא הזה ואני חושב שיש לזה פיתרון אבל הנה למשל משהו שמצאתי שיכול לסדר את הבעיה,הבעיה היא שהוא בגדול ירד מפס היצור ומחירו היה כ-150$:

http://www.crutchfieldcanada.com/alpine_kca_410c_ai_net_multi_changer_versatile_lin_p/500kca410c.htm

מקווה שעזרתי.

פורסם
מישהו ניסה לחבר ל9855 את היחידה KCM-620M שיוצרת ממשק USB ?

האם השליטה ב-DISK ON KEY היא טובה ואפשרית ? או שיש בעיות בין המתאם הזה לHU הזה?

תודה

אל תתקרב למתאם הזה, בזמנו רציתי לקנות אותו בשביל ה310 שלי ועיינתי בהרבה

פורומים בחול בקשר למתאם הנ"ל.

לא ניתקלתי בתגובה אחת טובה עליו, בעיות בחיבור, בעיות בזיהוי DOK מעל 4 ג'יגה בעיקר

ועוד כהנה וכהנה.

עם כבר תקנה KCA-420I, מתאם ל-IPOD הרבה יותר מוצלח.

בקשר ללינק מעלי זה לא מתאם אלא רכזת שמאפשרת חיבור כמה מתאמים ביחד.

אלי

פורסם

אדי אל תשכח שיש לך את כל דגמי הDVD של אלפיין שלוקחים ווישר את הרדיו דיסקים,בוא נגיד שה 9855 הוא "דבור".

פורסם

למה? תראה לי דגם DVD אחד שיש לו בייאמפינג והוא לא צריך פרוססור בישביל זה. אני חושב שמלא DVDים נופלים בגדול מול 9855 וזה עוד מנסיון עם כמה וכמה מכשירי DVD של אלפיין לדעתי זה ממש קישקוש די וי די לרכב אבל זה רק לדעתי ואם כבר יש אחד כזה זה לא רדיו דיסק אלה DVD 1DIN או 2DIN הרי זה לא HU.

• תוכן חדש...