Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שמעניינת אותי מאחר ובימים האחרונים אני מחפש אחר רכב מסוים. מדובר ברכב יוקרה שנת 2006

ששווה במחירון שלו כ-200 אלף ש"ח. לרכב אין שוק מטורף מאחר ומדובר ברכש נישה, מצאתי מספר סוכניות

שמחזיקות את הרכב ומבקשות כ-5 אחוז מתחת למחיר המחירון. רציתי לדעת עכשיו, בתקופת המיתון מהו המחיר

הריאלי שאנשים משלמים על מכוניות ספורט ויוקרה? ישנן שמועות שסוכניות רכב מוכרות ב10-20 אחוז מתחת למחירון

מאחר והמצב לא מזהיר. האם יש כאן מישהו שעובד באיזשהו טרייד אין/סוכנות רכב/ ענף הרכב ויכול פחות או יותר לאמוד את המצב בשוק כרגע וכמה נהוג לשלם על רכבים כאלה? אני רוצה לדבר לסגור על הרכב במחיר ריאלי, מצד שני, אני לא רוצה להציב מחיר מגוכח שכן המוכר לא יתעניין

Lexus CT200H

פורסם

כל מקרה לגופו, תציין באיזה רכב מדובר קודם כל.

תקופה של מיתון אבל עדיין קליאו ספורט (אומנם לא פאר) נמכרת ב-20K מעל המחירון, מעל 50%!

פורסם
כל מקרה לגופו, תציין באיזה רכב מדובר קודם כל.

תקופה של מיתון אבל עדיין קליאו ספורט (אומנם לא פאר) נמכרת ב-20K מעל המחירון, מעל 50%!

תרשה לי לתקן אותך

שום קליאו ספורט לא נמכרת בימים אלה ב 20K מעל המחירון ראה יד שתיים לגבי שנת 2001 מחירון 32 אנשים מבקשים בין 42 ל 45K וקונים אין.

שנית מחירון הקליאו אינו דוגמה כיוון שכל חברי פורום PSI בדעה שהוא מוטה כלפי מטה בצורה שרירותית, והראיה שהמחירון החדש של יד שתים נוקב ברמת מחירים יותר גבוהה בכמה וכמה K

אבל כפי שכתבת בצדק מבלי לדעת באיזה רכב מדובר היעוץ שיקבל לא יהיה שווה את הכתיבה.

יכול רק לאמר לך שעל רכב חדש קיבלתי הנחה של 20K מחירון 170 נמכר 150, קליאו ספורט דנדשה.

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רנו כנראה בצרות, כי את המגאן ספורט הם מוכרים ב- 25K הנחה.

BMW מציעים בין 30-70K שח הנחה, תלוי בדגם.

סאאב 9-5 או MCLASS תוכל למצוא באחוזים ניכרים מתחת למחירון.

ולכן נשאלת שוב השאלה: על איזה סוג רכב מדובר?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
רנו כנראה בצרות, כי את המגאן ספורט הם מוכרים ב- 25K הנחה.

BMW מציעים בין 30-70K שח הנחה, תלוי בדגם.

סאאב 9-5 או MCLASS תוכל למצוא באחוזים ניכרים מתחת למחירון.

ולכן נשאלת שוב השאלה: על איזה סוג רכב מדובר?

כל העולם בצרות כולל כל יצרני הרכב ועל זה נאמר צרת רבים נחמת טיפשים. לכן יש לנצל את הזמן ולרכוש "מציאות " שיתכן שמחר ימכרו במחיר של "יותר מציאה".

לכן בגדול כל מספר זוכה תציע למוכר סכום "מגוחך" וממנו תתחילו להתקדם עד שתמצאו את המחיר שטוב לך בתור קונה ולמוכר בתור מוכר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תרשה לי לתקן אותך

שום קליאו ספורט לא נמכרת בימים אלה ב 20K מעל המחירון ראה יד שתיים לגבי שנת 2001 מחירון 32 אנשים מבקשים בין 42 ל 45K וקונים אין.

ישראל

המחירון החדש (מרס) של קליאו 01 לא עובר את ה-30K ש"ח, ויש 2 עכשיו שנמכרות אחת ב-53K ש"ח ואחת ב-55K ש"ח, לא יודע אם הן נמכרו כבר או שעדיין אקטואליות.

פורסם
תרשה לי לתקן אותך

תקשיבו לישה חברים, הוא רציני ומבין, לפחות כמו לוי יצחק. הוא בדק את כל הקליאו ספורט שנמכרו בתקופה האחרונה והשווה מחירים. :screwy:

אישית לא שמתי לב לשינוי גדול במחיר שאנשים דורשים (ומקבלים) לקליאו ספורט, פיאט HGT, פג'ו 206 GTI, איביזה טורבו ושאר חמות קטנות במצב שמור וטוב. רכבים אלו תמיד יהיו זולים יחסית, יתנו תמורה טובה לשקל ונכס נדיר אצל הבעלים הנכונים.

בשוק המכוניות החדשות המצב שונה לגמרי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
קליאו ספורט שמורה באמת תימכר תוך כמה ימים בכ-15K מעל המחירון, ובצדק.

אין כמעט חיה כזו לפי מה שאני בחנתי לאחרונה, אבל ייתכן שמה שנחשב בעיני לא שמור יראה לאחר כשמור ביותר

תקשיבו לישה חברים, הוא רציני ומבין, לפחות כמו לוי יצחק. הוא בדק את כל הקליאו ספורט שנמכרו בתקופה האחרונה והשווה מחירים. :screwy:

יצחק לא רציני גם אני לא, רק אתה .. כן בדקתי את כל הקליאו ספורט שהיו למכירה ב 4 חודשים האחרונים, חוץ מאחת שהייתה במצב מצויין ( ונמכרה רק אתמול שלשום )היתר היו להם דבשות כאלה ואחרות, וכמעט כולן טרם נמכרו והמחיר הנדרש הוא כ 12K מעל המחירון של יצחק.

אישית לא שמתי לב לשינוי גדול במחיר שאנשים דורשים (ומקבלים) לקליאו ספורט, פיאט HGT, פג'ו 206 GTI, איביזה טורבו ושאר חמות קטנות במצב שמור וטוב. רכבים אלו תמיד יהיו זולים יחסית, יתנו תמורה טובה לשקל ונכס נדיר אצל הבעלים הנכונים.

בשוק המכוניות החדשות המצב שונה לגמרי.

אילו היית רואה כמוני את היסטוריית המוסך שלהם ( כשלחלקם אין היסטוריה אולי היית מבין.

לכן לא הייתה ברירה והתפשרתי:-) על קליאו ספורט חדשה מקרקסו:-o

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני יודע על עוד קליאו אחת לפחות שנמכרה במחיר יפה יחסית לק"מ שלה ועל עוד קליאו שמורה לא פחות מהקליאו של קובי (שנמכרה) שעדיין ממתינה לבעל הנכון.

בכל אופן, קליאו ספורט נמכרו ביותר מ50K לפני יותר משנה וחצי. הזמן עובר ובלי קשר לאדון יצחק או המיתון חלק מבעלי הרכב מתפשרים ומורידים את המכיר לכ48K בממוצע. בעיקר בעקבות הק"מ שהרכב הוסיף ומצבו הכללי.

כמו שאמרתי, חוץ מהקליאו גם בשאר המכוניות בקטגוריה לא ראיתי שינוי דרסטי עקב המיתון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני יודע על עוד קליאו אחת לפחות שנמכרה במחיר יפה יחסית לק"מ שלה ועל עוד קליאו שמורה לא פחות מהקליאו של קובי (שנמכרה) שעדיין ממתינה לבעל הנכון.:roll:

בכל אופן, קליאו ספורט נמכרו ביותר מ50K לפני יותר משנה וחצי.:shock: הזמן עובר ובלי קשר לאדון יצחק או המיתון חלק מבעלי הרכב מתפשרים ומורידים את המכיר לכ48K בממוצע. בעיקר בעקבות הק"מ שהרכב הוסיף ומצבו הכללי.

כמו שאמרתי, חוץ מהקליאו גם בשאר המכוניות בקטגוריה לא ראיתי שינוי דרסטי עקב המיתון.

כאמור רוב הרכבים המוצעים שנת 2001 הם במחיר פתיחה של 42-47K ואין קונה.

כאשר היבואן ירום הודו מוריד את המחיר ב 20K זה מחלחל כלפי מטה , וכמובן עם קשר ישיר למצב הכלכלי.

בכל מקרה נראה שהתשובות והדיון שלנו ממש לא מעניינות את פותח השרשור

אז שתהיה לכולנו שבת כיפית

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אין כמעט חיה כזו לפי מה שאני בחנתי לאחרונה, אבל ייתכן שמה שנחשב בעיני לא שמור יראה לאחר כשמור ביותר

בטח שיש, שמורות מאוד אפילו. הבעייה היא שהן נחטפות מהר מאוד, החיות האלו, ומכאן נגזרת התוספת למחירון.

• תוכן חדש...