Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגוון הדעות והדוגמאות פה מוכיח מעבר לכל ספק שלמרות הבירוקרטיה הסבוכה בארץ, הכל קם ונופל על איזה פקיד אתה נופל.

למי שראה אתמול בחדשות את פינתו של דובי גלהר "בירוקרטיה", היה שם בחור מחולון שאסף במשך הזמן 30 דוחות חניה, ניגש לערייה, הגיע להסדר ושילם את כולם במקום וקיבל על כל דוח חותמת שולם של העיריה ודף עם כל מספרי הדו"חות שאושרו כמשולמים.

כל זה היה לפני5 שנים.

היום על כל הדו"חות האלה יש ריבית, הצמדה, פיגורים, עיקולים והעיריה טוענת שחותמת שלה עצמה על הד"וח אינה אישור תשלום ואיזה פקידה עוד האשימה אותו מול המצלמה שאולי הוא זייף חותמת שלהם או "שיפץ" את הקבלות. :shock::shock:

זה הקישור, פרשת הדו"חות הכפולים.

אני יושב, רואה את הכתבה וממלמל לעצמי "אלוהים אדירים, כל הדו"חות והחשבונות ששילמתי בחיי, לא שמרתי אפילו קבלה אחת מסכנה,אני בפני פשיטת רגל" :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שמחה וששון בעיריית חולון. הערכים הנלוזים שטבע משה רום עדיין קיימים.

מישר, עברתי ל"יהב". שלחתי לך את פרטי החשבון בה"פ, אבל כל מי שמעוניין להעביר לי כספים מוזמן לפנות ואתן לו את מס. החשבון גם כן.

פורסם

בחשבון, בו אין פעילות בכלל, צצה שורה "השלמה לעמלת מינימום - 13 שקל"

גם אם לא תטריחו את פקידי הבנק העסוקים בכלל, עדיין יתעקשו לגבות מכם עמלה. לסגור את החשבון כדי שלא תפריעו לא יתנו לכם, אבל עמלה יקחו ועוד איך.

הבנק הבינלאומי הצליח לעלות גם לי על העצבים, בשל וויכוח על העמלה הנודעה "דמי ניהול חשבון נ"ע ".

הבהרתי לבנק שאת הגזלה הזו (עמלה של כמה אלפי ש"ח לשנה :shock: ) הם לא יקבלו ממני, כי לפי ההגיון הזה הם צריכים גם לגבות עמלה על "דמי ניהול תוכניות חיסכון" או "דמי ניהול חשבון פק"מ".

אמרו לי שאין להם סמכות לבטל וישנה פקידה בשם ל' בת"א שרק היא רשאית לבטל את העמלה, ל' לא הזדרזה לקבל החלטה ובבנק אחר מאוד הזדרזו לתת לי הצעה אטרקטיבית - אז נפרדנו.

מאז החשבון שלי בבינלאומי על סטטוס "רדום" וזה עד לרגע שבו כל הפקדונות יישתחררו, אפילו אגורה עמלה הם לא גובים ולא יעיזו לגבות ממני.

בנק הוא שוק - רק שבמקום ירקנים ישנם שם אנשים עים עניבות, אל תיתן לעניבה לבלבל אותך.

פורסם

שמר, אני מופתע לראות שזה מה שהבינלאומי עשו לך. כנראה שהם ממש, אבל ממש (!), שונאים אותך.

אני ואישתי הלכנו לבינלאומי לסגור חשבון לפני כחצי שנה, בדיוק מאותן סיבות (סתם מזמברים בעמלות ואפילו הצעה סבירה למשכנתא לא היתה להם). נכנסנו לבנק, התישבנו מול הפקידה, חתמנו על כמה מסמכים ואחרי 15 דקות היינו בחוץ עם חשבון סגור (כמובן שפיזית החשבון נסגר אחרי 60 יום בערך, אבל מאז לא היינו שם).

אחרי ששלחו אותנו להעביר חיובי כרטיס אשראי מהכרטיסים הישנים לחדשים (היו בסה"כ 2-3 חיובים), ואותם העברתי, הסתבר שאחד או שניים לא עברו. הם רדפו אחריי, אני אמרתי "כן כן", ואחרי 3 חודשים שהם שלחו לי מכתב עם "עמלה" של 50 שח (על מה אתה שואל ? על המכתב שהם שלחו !!!!) ופניה שלי למחלקת פניות הציבור בסניף הראשי, הם ביטלו את העמלה ושילמתי להם את המגיע להם. בזאת תמה ההתקשרות שלנו איתם.

בעניין הטאבו, בימים אלו אני נמצא באותה הסיטואציה- אבל לי כבר יש אישור (פג תוקף, רק צריך לחדש).

הפקידה בעיריה אומרת "האישור יחודש תוך 3 ימים עד 3 שבועות, צריך לעשות אחד חדש, אי אפשר לחדש את הישן".

ביום רביעי (הקרוב, מחרתיים) יגמרו ה-3 שבועות.

ביום ראשון אני מתקשר לשאול מה קורה - אומרים "הפקח עוד לא היה בנכס. חכה".

"טוב", אני אומר, "כבר עוברים ה-3 שבועות והאישור הוא מוגבל בתוקף, למי אתם מחכים ? פסח בפתח ואז שוב נצטרך לעבור את הסאגה הזו מחדש". אין תשובות. "חכה".

היום (ב') היה הפקח. נראה תוך כמה זמן יהיה האישור.

התקשרתי למענה הטלפוני של העיריה, אמרו לי "גש למחלקה בזמן קבלת קהל ותזרז אותם".

אני שואל: "איך לזרז אותם" ?

הם אומרים "תזרז... לך לשם".

אני שואל: "האם לעשות צעקות נקרא לזרז ? אם כן, בזה אני דווקא טוב"

הם אומרים: "כן, משהו כזה" :lol:

עיריות... כמעט כולן אותו החרא :evil:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מישר, עברתי ל"יהב". שלחתי לך את פרטי החשבון בה"פ, אבל כל מי שמעוניין להעביר לי כספים מוזמן לפנות ואתן לו את מס. החשבון גם כן.

אז אני מבין שאתה "עובד (על ה)מדינה" :D:D

לא קיבלתי את הפרטי חשבון שלך , אפשר שוב :roll:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

תנחומיי,

מצד שני משמח לדעת שלא רק אני סובל ברומניה, במדינה קומוניסטית לשעבר (נחמת טיפשים)

וגם ישראל רושמת הישגים בתחום.

חזקו ואימצו, בסוף ההגיון ינצח.

ד"א את עניין השטח הציבורי שנוסף לחישוב הארנונה בלוד אני חווה ומכיר מעוד רבים וטובים.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תוכן חדש...