Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכם

בקרוב אנחנו עומדים למכור פאסאט 2004 שמשמשת אותי, להוסיף 20-30K ולקנות לי רכב קטן יותר (חדש), מה שיוצא בסביבות ה100 אלף ש"ח.

אני בוחן דגמים שונים בימים אלו, נסעתי על מאזדה 2 וסוויפט שהרשימו לטובה, אבל המאזדה קצת יותר חייתית ונוחה.

היום גיששתי באינטרנט אחר מידע על האיביזה החדשה, בשאיפה שהיא באמת עומדת בתקציב.

מישהו כאן נסע עליה/קנה אותה? האם ה-DSG שווה את ההימור, בשוק הנוכחי שמכיל ברובו אוטומט רגיל?

באיזה גורמים אתם ממליצים לי להתחשב? (עזבו עיצוב וכאלה, זה עניין של טעם) כי מבחינת צריכת דלק ונתונים טכניים שלושתן לא רחוקות אחת מהשניה (חוץ מהDSG).

תודה ושבוע טוב

דור

פורסם

הסוויפט וה-2 הן שתי אופציות מובילות בקטגוריה, דוגמא מצויינת להתקדמות של היפנים בתכנון מכוניות קטנות עם קצת "שיק" ולא הקופסאות הקטנות שהם היו מייצרים לפני לא הרבה שנים.

האיביזה היא שחקנית חדשה בשוק, מבלי לשבת בה אני מוכן להמר שתא הנוסעים שלה יהיה נעים יותר משתי היפניות. תיבת DSG נחשבת לאחד הפתרונות, אם לא ה-פתרון לתיבת הילוכים רובוטית. תיבת DSG נותנת את הטוב מכל העולמות, כלומר פגיעה מינימלית בביצועים ועדיין העברה אוטומטית של ההילוכים. גם האמינות של התיבה הזאת משביעת רצון וככל הנראה לא פחות טובה מתיבה אוטומטית קונבנציונלית (פלנטרית). הנעלם הגדול ביותר הוא נושא התיקון במקרה תקלה אך זה אמור פחות לעניין אותך ברכישת רכב חדש.

גש לנסיעת מבחן באיביזה ועל הדרך בדוק גם את הסקודה פאביה, כך תוכל להפוך ליקיר הפורום. :-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...