Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אני חבר חדש בפורום, ורציתי להתייעץ איתכם לגבי ליסינג ממקום העבודה, לעומת קניית רכב פרטי.

להלן הנתונים שחישבתי עבור רכישת רכב פרטי שעלותו כ 107 אלף שקל (בקובץ המצורף).

אודה לכם אם תעזרו לי להבין מדוע כדאי לקחת ליסינג מהעבודה ולא לרכוש רכב חדש.

תודה,

אופיר.

קניה לעומת ליסינג(2).pdf

פורסם

אם יש לך 107 אלף ש"ח מזומן, לא שווה לך לקחת רכב ליסינג ברמת הריבית הזאת.

תשים לב, שאם אין לך 107 אלף ויש צורך לקחת הלוואה על חלק מהכסף, המשוואה אמורה להשתנות לטובת הרכב ליסינג.

פורסם

לא שאני מנסה לשכנע אותך לקחת רכב בליסינג, אבל לרכב כזה יש יתרונות שקשה למדוד במונחים כספיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תוכל לפרט את יתרונות הליסינג על רכב פרטי ? כי בכל זאת, 500 שקל בחודש לא הולכים ברגל (וזאת בהנחה שמדובר ברכב שעולה מעל 100 אלף שקל, עבור רכבים זולים יותר, ההפרש אף גדל)...

תודה.

פורסם

לדעתי היתרון הבולט של הליסינג זה "השקט"

אין את כאב הראש לקחת את הרכב למוסך ( למרות שהוא רכב חדש )

דפקו לך את הרכב ( זה לא שלך באמת )

אתה לא צריך למכור אותו ובטח לא לחשוב על קילמטרז

ואפשר להוסיף עוד המון בכיוון הזה

ד"א החישוב על הריבית פק"מ אומנם נכון אך יש אפיקי השקעה שיניבו אפילו 3% (סולידי)

בשביל 500 שקל לא היתי מתלבט ליסינג

פורסם

אין המלצה גורפת. כל עיסקה ועיסקה צריכה להשקל בנפרד.

אותו רכב יכול לעלות 2400 או 3400 שקל נטו בחברות שונות.

תלוי בהרבה מאוד פרמטרים.

פורסם

עשיתי בדיקה כזאת עבור אחי. אצלו ההפרש בין רכב מליסינג לרכב פרטי היה סביב ה-1000 שקלים לחודש, שזה סכום משמעותי. אם תקנה רכב ב-60-80 אלף שקלים (ובהנחה ויש לך את הסכום) יש סיכוי שההפרש יתקרב אפילו ל-1500 שקלים. במצב כזה אין שום סיבה כלכלית לקחת ליסינג, למעט מה שנאמר פה - שקט נפשי. במקרה שלך אם זה אכן רק 500 שקלים, אולי יהיה עבורך יתרון בליסינג (אבל הייתי מציע לך לבדוק שוב את הנתונים שלך - הסכום שתפסיד אם תקח ליסינג נראה קצת נמוך מדי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...