Jump to content

ophirb

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

הנקודות של ophirb

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. הי, תודה על התגובה. בנוגע לסופרב, ישנם דגשים שעלי לשים לב באופן מיוחד?
  2. שלום רב, אני מחזיר יונדאי I35 לחברת הליסינג ומעוניין ברכב שמאפשר 2 כיסאות בטיחות רחבים, ובנוסף גם מספיק מקום לאדם מבוגר נוסף שישב בניהם. אני מקציב לעניין כ 90 אלף ש"ח. כמובן שרצוי ששנת הייצור תהיה לכל הפחות 2010. עד כה הציעו לי מזדה 6. יש למישהו הצעה מעניינת יותר?
  3. תוכל לפרט את יתרונות הליסינג על רכב פרטי ? כי בכל זאת, 500 שקל בחודש לא הולכים ברגל (וזאת בהנחה שמדובר ברכב שעולה מעל 100 אלף שקל, עבור רכבים זולים יותר, ההפרש אף גדל)... תודה.
  4. שלום לחברי הפורום. אני חבר חדש בפורום, ורציתי להתייעץ איתכם לגבי ליסינג ממקום העבודה, לעומת קניית רכב פרטי. להלן הנתונים שחישבתי עבור רכישת רכב פרטי שעלותו כ 107 אלף שקל (בקובץ המצורף). אודה לכם אם תעזרו לי להבין מדוע כדאי לקחת ליסינג מהעבודה ולא לרכוש רכב חדש. תודה, אופיר. קניה לעומת ליסינג(2).pdf
×
×
  • תוכן חדש...