Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור יש לי גולף שנת 92 מנוע 1800 אוטומט (MK3).

לפני משהו כמו שבוע וחצי עשיתי החלפת מים ברדיאטור. המים שהיו שם הם מים רגילים והחלפתי במים ירוקים. בקיצור נכנס לי לרדיאטור משהו כמו 6 ליטר מים ירוקים והשלמתי עוד ליטר מים רגילים.

ועכשיו לבעיה. החום מנוע שלי לפני ביצוע ההחלפה היה מגיע ל70 מעלות ואז היו נדלקים המאווררים והחום היה נשאר פחות או יותר סביב ה70. לאחר ההחלפה הכל נשאר אותו הדבר חוץ משהמאווררים היו נדלקים ב70 וקצת (לא יודע במדויק).

הבעיה היא שהיום שמתי לב שהחום מנוע הגיע לסביבות ה100+ ורק אז נדלקו המאווררים. כיביתי את המנוע וחיכיתי שירגע.

הנעתי שוב והכל חזר לקדמותו. ז"א המאווררים נדלקו ב70 וקצת. וזה חוזר פה ושם הקטע עם ה100 מעלות.

מה לדעתם הבעיה?

פורסם

בדוק הוצאת אויר נכונה ממערכת הקירור .

אפשר שנשאר אויר לכוד במערכת ,הגורם לפתיחה מאוחרת .

או בריחת נוזל קירור מהפקק , או צנור שפורק והוחזר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

גולפים ואודי טמפרטורת מנוע שלהם סביב 100 מעלות

חוץ מזה בגולף יש לשים נוזל קרור אדום ולא מים ירוקים

פורסם
גולפים ואודי טמפרטורת מנוע שלהם סביב 100 מעלות

:mm_yeah: 100%

פורסם

המאוורר לא אמור להידלק ב-70 מעלות- זאת לא טמפרטורת עבודה.

וכדי לשמור על המנוע, תרוקן את מה שמילאת ותשים תערובת של 2 חלקים G12+ עם 3 חלקים מים.

פורסם

לכותבי התשובות האחרונות :mm_yeah::???: אתם בטוחים כי גולף שנת 92 - צריך נוזל אדום בלבד :idea:

עד כמה שזכור לי , הנוזל הוא ירוק/כחול - ואפשר להשתמש בתואם טוב כגון "פרסטון" .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

חבר'ה.. האוטו שנת 92. שום אדום ושום גרביים. גם אם אני אשים לו מים הוא יעבוד פיקס. פשוט אני רוצה למנוע הצטברות של אבנית ולשמור על המערכת כמה שיותר. אתם סוטים מהנושא. בקיצור... ניסיתי לעשות עוד משהו קטן היום נקווה שיעבוד. אם כן אני אכתוב איך. אל תעצרו מלנסות לעזור.. :)

פורסם

מה משנה צבע הנוזל , סה"כ חברות שונות , יש למלות נוזל של חברה מוקרת ולא משנה מה הצבע .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
גם אם אני אשים לו מים הוא יעבוד פיקס. פשוט אני רוצה למנוע הצטברות של אבנית ולשמור על המערכת כמה שיותר.

יעבוד פיקס, אבל מי שרוצה לשמור על המערכת ולמנוע אבנית לא שם מים.

פורסם

נאמר פה שאם אני רוצה לשמור על המערכת אני צריך להשים מים ירוקים. זה ברור לי ובגלל זה החלפתי למים ירוקים ממים רגילים שהיו לי בזמן שקניתי את האוטו..

פורסם

אם זה מעניין פה מישהו אז ככה: ככל הנראה הבעיה הייתה בפקק של מיכל העיבוי. הפקק הדליף את המים החוצה ומים לא היו מגיעים לטרמוסטט משני הכוונים כמו שצריך להיות ולכן הוא לא היה נדלק בזמן אם בכלל. החלפתי פקק (45 ש"ח) נסעתי עם הרכב כבר שלושה, ארבעה ימים וברוך ה' נראה כי הבעיה נפתרה..

מסקנה: פקק מדליף ממיכל העיבוי = בעיה בפקק.

פורסם

אחלה מסקנה.

מה תגיד על "פקק מיכל עיבוי דולף = לחץ יתר במערכת" ?

או שמא "פקק מיכל עיבוי דולף = פיית מיכל עיבוי מעוות" ?

או אולי "פקק מיכל עיבוי דולף = פקק תפוס מריבוי אבנית"?

להמשיך?

אל תמהר להסיק מסקנות כלליות, כל מקרה נבחן לגופו.

*שמח שפתרת את העיה, נקווה שבא לציון גואל.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

צבע הנוזל משנה אדום ברכבים גרמניים זהו נוזל מעט שומני ונקודת רתיחה שלו יותר גבוהה מנוזל ירוק או סתם מים

לכן ברכבים גרמניים שעובדים בחום של 90-100 יש להשתמש בנוזל מסוג זה

• תוכן חדש...