Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוושות

RedR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני רוצה לשים אצלי בראלי דוושות סופרטיביות , גם בגלל שהם הרבה יותר גדולות ונוחות מהקטנות של הראלי וגם בגלל הצד הקוסמטי כמובן .

מי יודע כמה זה עולה ואיך בדיוק מתבצעת ההתקנה , אני משאר שמסיבות בטיחותיות דוושות טובות יצטרכו להיות מוברגות ( + קדיחה ) בתבנית הדוושה הקודמת .

ראיתי של - SPARCO יש דוושות מדהימות עם גומיות בתוכן ...

יותר מדי פעמים החליקה לי הרגל מהקלאצ' :)

פורסם

המחיר הוא כ-150 ש"ח

ההתקנה היא ע"י קדיחה בדוושה המקורית והברגת החדשה.

יש צורך לבדוק אם ההלחמות של הדוושה לא נמצאות מול חורי הברגים של הדוושה החדשה.

אם כן, תהיה בעיה לקדוח דרך ההלחמות.

תבדוק אם יש דוושות בעלות מספר חורים להברגה, ככה תוכל להתאים את הכיוון לפי רצונך.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אני התקנתי דוושות של OMP, יש שם הרבה מאד חורים אפשריים לברגים, כך שאין בעיה למקם את הקדחים.

קדיחה בפח הקשה והחלקלק של הדוושות היא עניין קצת טריקי.

פורסם

חבר שלי רכש שם דוושות שבאות ביחד עם כריות לחגורות הבטיחות וידית הילוכים ספורטיבית(עם כיסוי עור).זה עלה 200 שח

אבל יש גם דוושות לבד =(ממש יפות עם גומיות כמו שאתה רוצה) בסביבות המאה שקל. הן מגיעות עם הברגה, וחבקים מתאימים.

פורסם

אחלה אני יבדוק את זה ...

כבר הציעו לי הצעה בסכום דומה , אני יראה איך הם ואז נחליט ..

לי חשוב שהם לא יפריעו למהלך הנהיגה כמובן ולא יהיו צפופים מדי .

תודה חברה.

פורסם

לאחר פיקשוש של סיפוק הדוושות ע"י מישהו מהפורום שלא נציין את שמו אני ימשיך בשרשור הנ"ל ...

אני רוצה דוושות שמחברים אותם עם קדיחה כדי שיחזיק ,

על איזה סדנא אתם ממליצים שתעשה את זה , אצל FAST AUTO זה 250 כולל התקנה וזה קצת יקר יותר מדי בשביל דוושות שעולות איזה 100 ולא יותר לדעתי .

מה אתם אומרים .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני הייתי ממליץ לך על הדוושות של ספרקו...הכי מקצועיות,כמה שזה נשמע מגוכך "דוושות מקצועיות".

וגם בe&a יש דוושות של omp,חבר שלי קנה לפני בערך חצי שנה ב150,והם נראות מצויין לדעתי וגם טובות,יש עליהן במקום גומי נייר שיוף..

פורסם

זאת הודעה קצת לא עדכנית אבל שמתי דוושות של OMP שקניתי ב- E&A , הרכבתי בעצמי וזה בהחלט נוחות ומצויינות .

• תוכן חדש...