Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

בזמן האחרון אני מחפש להחליף את האוודי שלי ברכב אחר(טורבו דיזל גג עד 70 K )

להמשיך עם אוודי שלי או חדשה זה יקר לתחזוקה לא רוצה לקחת סיכון

אוקטביה-הייתי דלוק עלייה אבל הביטוח קורע את בעל הרכב פי 2 מרכב רגיל ולא נדבר על איתוראן שמחייבים

ג'טה-המחיר יקר כי הדגמים חדשים

שמעתי על הקאיה מאגנטיס שהיא נישמעת ממש טוב עם 140 כוח ומרווחת ומפוארת מישהו מכיר את הרכב הזה ויכול לתת לי קצת חוות דעת לעומק?

או למישהו יש רכב אחר להציע לי?

פורסם

הייתה לנו במשפחה מג'נטיס כרכב גישור במשך חודשיים.

גדולה, מרווחת, פשוטה ולא נעימה במיוחד. אולד-סקול קוראיני במיטבו.

מנוע CRDI נחשב לטוב ואמין. להיט בקרב נהגי מוניות.

פורסם

לפי מה שאתה אומר היא פשוטה ואמינה

אבל אם תוכל להגיד לי איך הביצועים שלה אני יודה לך כי רשום שיש לה 140 כוח זה בא לידי ביטוי בנסיעה?

פורסם

משיחה שלי עם נהג מונית, דבר שציינתי כבר בפורום, הרכב (דיזל) הוא מעולה ,לא שאלתי אותו על ביצועים אבל לפיו הרכב אמין בצורה בלתי רגילה (הרכב משמש כמונית ועומד במעמסים לא קלים של נהיגה עירונית צפופה).

כמו כן הוא אמר שהרכב נוח מאד ושימושי.

נסה לחפש אחת ידנית, גם תהנה יותר מהנהיגה וגם מביצועי הרכב (אם יש גרסא ידנית בארץ).

• תוכן חדש...