Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש ברשותי פאסאט 1.8T מבציר 98 ,גיר ידני. במשך כשנה וחצי, לטוב ולרע ראיתי איתה ימים קלים וימים פחות נעימים(גם לכיס) במוסכים. בכלליות אספר שהטיפולים שבוצעו והחלפים שנקנו לא היו יקרים קריטית עבורי (טיפולים שנעשו אצל מקצוענים כמו איציק וגבי מGI DUB למשל), השאלה אם הרכב הנ"ל שאני מעוניין בו, משנת 97 בעל גיר אוט' עם מנוע קצת יותר מסיבי ירושש אותי בכמות גבוהה יחסית לפאסאט? אשמח לתגובות ענייניות בנושא.

בברכה,

דוד. :-)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

זה בפירוש לא אותו הסגמנט. פאסאט היא משפחתית גדולה. ב.מ.וו היא מכונית סאלון-פרימיום. הב.מ.וו תהייה יקרה משמעותית מהפאסאט לאחזקה. קשה לומר בכמה, אבל אין לי ספק שזה יהיה בסדר גודל של אלפי שקלים בשנה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האם הכל יחסי או שלכל חלק\מכלול תהיה עלות משמעותית גדולה יותר ?

אני אשמח גם לאמצעי בדיקה ונקודות למחשבה בעת בדיקת הרכב, כדי שלא אפול על נזקים רציניים, כגון דיפרנציאל אחורי נוזל וכו':shock:.. מושגים שפחיד לשמוע

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

תשמע לחבר שלי יש את ה530 שנת 2002 שעברה 100 אלף ק"מ(אם אני לא טועה מדובר באותה צורה)

וכל כמה חודשים היא נכנסת לקמור עם בעיה אחרת, אמנם לא רציניות למשל צינורות שמשתחררים או למשל חיישנים

למיניהם בסוף הדרך

וכל טיפול כזה מתחיל מ1000 שקלים בקשט

תעשה את החישובים שלך אם אתה מוכן להיכנס לזה.

אני אישית חושב שאם יש את האמצעים אז למה לא. אבל אין ספק שמדובר באחזקה יקרה מהפסאט.

בהצלחה בהמשך

תמיר.

פורסם

תודה על הדוגמאות, השכלתי, אך כל מקרה כנראה לגופו. כמובן שהשיקול בטיפול בקמור גם מהווה את גורם היוקר העיקרי פה.

אני אשמח לשמוע גם מבעלי ב.מ.וו. כיצד מטופלים רכביהם, ובעזרת מי.

דוד.

Night Driver כתב:

פורסם

הופ, מקפיץ!

יש למישהו עוד דעה בנושא ? אני אשמח להשכיל תרם ההחלפה חברים :-).

Night Driver כתב:

• תוכן חדש...