Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

unleaded fuel

chevy boss
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני צריך יעוץ יש לי שבי קאפריס 78 ועד הגזרה הייתי מתדלק 96 . שמתי לב שליד השעון דלק כתוב unleaded fuel האם אני יכול לתדלק 95 נטול עופרת? או שבארה"ב היה דלק מיוחד +תוסף ?

תודה רבה:-P

פורסם

95- זה מה שאמור היית לתדלק מלחתחילה, לא יודע, למה בכלל תדלקת ב-96?:roll:

אם כבר עוד הפעם מעלים את הנושא של הדלקים- פתאום קלטתי: מה לעזאזל אני אמור לשים באופנוע שלי- סוזוקי 1100F שנת 92?! עד עכשיו שמתי 96, ואני שמעתי דעות, ש-95 אף מזיק לו! מישהו יודע?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הי,

אמנם לא אותו מנוע, אבל ב GN 93 שהיה לי תידלקתי תמיד 95...

בזמנו נאמר לי שזה מה שאמורים לתדלק במנועים האלו.

סער.

פורסם
שלום לכולם אני צריך יעוץ יש לי שבי קאפריס 78 ועד הגזרה הייתי מתדלק 96 . שמתי לב שליד השעון דלק כתוב unleaded fuel האם אני יכול לתדלק 95 נטול עופרת? או שבארה"ב היה דלק מיוחד +תוסף ?

תודה רבה:-P

שלום.

משנת 74 רשום בלוח השעונים ואו וגם על מכסה מיכל הדלק

דלק נטול עופרת מתדלקים בדלק 95 .

בשנת 74 עבר בארה"ב תקן שכול הרכבים מהשנה הזו יוצרו אם ממיר קטליטי ויתדלקו רק נטול עופרת.

בשביל ההיסטוריה דבר זה הביא לנו ביזמנו ים פרנסה כי בישראל לא היה אז נטול עופרת היבואנים המטומטמים לא דאגו לפתור את הבעיה ע"י הסרת הממיר ואנחנו המכונאים שיפצנו ים של מנועים כי הממיר היה ניסתם מהעופרת ומנועים היו הולכים :lol:.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...