Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה לא קצרה אני מחפש לקנות רכב, מיד ראשונה, שעשה מקסימום 15-17 ק"מ בשנה, שנת 2005-2007, ועדיפות לטויוטה ראנקס \ יאריס או גולף.

התקציב עומד על 90K.

מאחר ואני רואה שאני לא מוצא רכב כזה, אני שוקל להרים ידיים ופשוט לקנות גולף \ פולו מהיצרן.

עד כמה זה כדאי ועד כמה אני מפסיד מכל הרעיון ? (בהנחה שעוד 3-4 שנים אני מוכר את הרכב).

פורסם

למיטב ידיעתי חוץ מתעשיות רכב בנצרת עילית אין בארץ יצרנים. כך שנראה לי שצפוי לך אתגר לא פשוט של יבוא אישי.

פורסם

מהרגע שהאוטו נוגע בכביש הפסדת 15% לפחות שזה יהיה כ20 אלף. אבל יש יתרונות, אתה מקבל רכב טיפ-טופ, יש לך אחריות שנתיים במידה וזה מצ'מפיון ויהיה לך יותר קל למכור בעתיד. אבל ההפסד הכספי הוא גדול . תעשה את החשבון שלך.

מאוד לא קשה למצוא רכבים חדשים שנתון 07-08 עם ק'מ נמוך , במיוחד עקב המצב הכלכלי.

פורסם

תראה, אם אתה בדיעה של להחזיק את הרכב יותר מ5 שנים, בסדר, לך על זה. אבל אם אתה תרצה למכור את הרכב בעוד שנתיים-שלוש, אתה תפסיק המון כסף. לכן עדיף לך לקנות רכב, יד 1 מפרטי, עם ק"מ נמוך ומצב חדש. היום פשוט לא משתלם לקנות רכב, מפסידים המון כסף.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני מאמין שהוא התכוון,אוטו חדש מהחברה.

ובכן,גולף תעלה הרבה יותר מ90,אתה תוכל לקנות רק פולו למרות שעדיף להוסיף ולקנות את הגולף החדשה.

בכל מקרה,קניית אוטו חדש כזה עדיף למכור רק אחרי 4 שנים או אפילו יותר,כי ב3 השנים הראשונות שלו הוא יירד הכי הרבה,השנה השלישית פחות קריטית אבל גם כן תהיה בה צניחת מחיר רצינית,מהשנה הרביעית מחיר האוטו יתחיל לרדת בצורה נורמלית.

אוטו חדש יש את כל היתרונות,חוץ מחסרון אחד שהוא ירידת הערך,תדע לך שאחרי 4 שנים,אוטו שעלה לך 90000 אתה תמכור אותו רק בסביבות ה55 אלף שקל +-,שלדעתי זה סביר.

פורסם

ראשית, אני לא מחפש לייבא רכב, אלא לקנות מהסוכנות עצמה.

שנית, אמרתי שאני מחפש שנתון 2005-2007, כך שגם 2006 תופס- בתנאי שעשה ק"מ כפי שתארתי למעלה. השאלה עד כמה קשה\אפשרי למצוא רכב כזה?

פורסם

עוד שנתיים אני אמכור סובארו B4 של אשתי, היא 2005 וכיום יש 27K על הספידומטר.:lol:

עכשיו ברצינות. רכבים טובים ושמירים כמעט ולא מגיעים ללוחות ציבוריים. מספיק להריץ שמוע או לשים שלט כמו בימים הטובים.

פורסם

ממש לא נדיר או אפסי אבל בוודאי שקשה יותר מלמצוא מאזדה 3 מליסינג.

היאריס והראנקס מבוקשות יחסית בשוק ולכן קשה למצוא רכבים טובים ושמורים. לגבי הגולף באמת שאין לי מושג.

אבל כדי להגדיל בכל זאת את הסיכויים אתה יכול להתחיל להרחיב את מעגל החיפושים. מעבר לבדיקה תכופה (לפחות פעמיים ביום) של הלוחות הגדולים באינטרנט, אתה יכול לקפוץ לקראת סוף יום העבודה למוסך טיוטה הקרוב לביתך ולרחרח אם אחד הלקוחות הקבועים מוכר במקרה את הראנקס/יאריס שלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רכב חדש מבחינה כלכלית מאוד לא משתלם, אבל יש שקט נפשי, אחריות וכו.

יש יבואנים שיש להם שיטת מימון נחמדה כזאת שמשלמים סכום ראשוני וכל חודש משלמים סכום, אחרי שנתיים מחליפים לרכב חדש בלי להוסיף כסף וממשיכים לשלם את אותו הסכום.

אם אני לא טועה יש את ההסדר הזה בקרסו (בזמנו ביררתי לגבי הקליאו) ואצל פולקסוואגן.

כנראה שזה מאוד כדאי מבחינת נוחות ואפילו כלכלית, אבל אם באיזשהו שלב נגמר הכסף הלך האוטו.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

זה ממש לא נדיר למצוא רכבים טובים פשוט צריך הרבה סובלנות, להפוך את יד 2 לדף הבית שלך :lol: ובמקרה שראית רכב טוב, אז לא לחכות וישר ללכת לראות אותו כי רכב שמור וטוב ימכר תוך יום.

פורסם
ממש לא נדיר או אפסי אבל בוודאי שקשה יותר מלמצוא מאזדה 3 מליסינג.

היאריס והראנקס מבוקשות יחסית בשוק ולכן קשה למצוא רכבים טובים ושמורים. לגבי הגולף באמת שאין לי מושג.

אבל כדי להגדיל בכל זאת את הסיכויים אתה יכול להתחיל להרחיב את מעגל החיפושים. מעבר לבדיקה תכופה (לפחות פעמיים ביום) של הלוחות הגדולים באינטרנט, אתה יכול לקפוץ לקראת סוף יום העבודה למוסך טיוטה הקרוב לביתך ולרחרח אם אחד הלקוחות הקבועים מוכר במקרה את הראנקס/יאריס שלו.

העניין הוא שכרגע אני לא נייד, אני עובד הרבה ולכן אין לי זמן להתרוצץ- מה שפוסל גם את האפשרות של לראות מודעה ומיד לעזוב הכל ולרוץ לראות את הרכב.

הדרך היחידה שלי כרגע להגיע למוסך טויוטה \ רכב שמוצע למכירה היא עם אבא שלי.

לאבא שלי יש קורולה ולכן כשהוא במוסך (ובזמן האחרון זה קורה לעיתים דיי קרובות), הוא מברר אם הם יודעים משהו לגבי מוכרים.

מעבר לזה- מה הסיכוי שבנאדם שקנה ראנקס לפני 3 שנים יחליט למכור רכב כזה טוב? במיוחד אם את אתם אומרים שלא משתלם למכור רכב לאחר 3 שנים.

גולף? סיכוי יותר גבוה למצוא?

פורסם
זה ממש לא נדיר למצוא רכבים טובים פשוט צריך הרבה סובלנות, להפוך את יד 2 לדף הבית שלך :lol: ובמקרה שראית רכב טוב, אז לא לחכות וישר ללכת לראות אותו כי רכב שמור וטוב ימכר תוך יום.

מה שתיארת נקראה "חיפוש בנרות". ממש לא נדיר.:idea:

• תוכן חדש...