Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול , הלכתי לטפל ברכב , אצל פחח ברחוב המסגר

בשם א.כהן

מחסן חלפים

"המרכז לחלפים משומשים לכל סוגי הרכב"

פחחות וצבע במחירים זולים ...

אז ככה , אני הגעתי עם רכב סובארו להחלפה של כנף

ולטיפול של צבע במכסה המנוע

ולטיפול קוסמטי , סידור של טמבון , והחלפה של בקלית

אחרי שהוא נתן לי הצעת מחיר של 1000 שקל לכל הטיפול הנ"ל שבתוכו הייתה אמורה הכנף להתחלף

בחדשה ומכסה המנוע להיות צבוע

אחרי יום הטיפול , הגעתי והרכב אכן היה צבוע , (הוא ביקש עוד 300 ש"ח על תיקונים בפח עצמו , שלא הבנתי למה כי גם ככה הטיפול הזה היה יקר לגמרי )

בכל מקרה שילמתי לו את ה 1250 אחרי שהוא התגמש איתי מעט

ונסעתי הביתה , מיותר לציין שאני לא ממש מבין בפחחות ונראה היה כי העבודה הייתה טובה , מרוץ ובלב שלם נסעתי הביתה ( הפתעה לאמא )

בכל מקרה כשהגעתי הביתה , אבא שלי (שהוא מסגר במקצוע שלו ) אומר לי שהכנף היא אותה כנף ושלא החליפו אותה

ושכל הפח מלא גלים וצביעה לא מקצועית

התקשרתי אליו ושאלתי האם הוא החליף את הכנף , הוא אמר שכן ואמרתי לאבא שלי שכן

ואז אבא שלי דיבר איתו , ואז אותו אדם אמר לו שהוא רק תיקן את הכנף ולא החליף אותה ( כנף חדשה אמורה לעלות כ 150 ש"ח )

אני התקשרתי אליו שוב , ודרשתי בעניין הכנף והוא התחיל לקלל אותי לגדף אותי בשמות ולאיים עליי באיומים חד משמעיים ומפחידים נורא

מיותר לציין שאני מפחד לגשת אליו כי במקום לטפל ברכב הוא עוד עלול לטפל בי ,

רציתי רק להזהיר כל אדם שניגש אליו לא ללכת , לא להתקרב כי יעבדו עליכם בעיניים

מי שרוצה לדבר איתי , לשאול ולראות שאני אדם מהשורה ולא אדם בעל אינטרס מוזמן לשלוח לי הודעה בפרטי ולקבל את פרטיי

באמת חוויה כזאת מזעזעת לא יצא לי לחוות המון המון זמן ,

והאדם הזה ידע שאני נכה צה"ל

וללא אמצעים רבים העומדים לראשותי , ובכל זאת החליט לעשות את זה

ובסופו של דבר הוא עוד דרש ממני 450 ש"ח על העבודה

עכשיו תגידו לי ,

1250 ש"ח על צביעה שיטחית , של המכסה מנוע , פלוס עבודת פחחות ממש פשוטה (רואים את הכיפופים בפח) ו החלפה של בקלית אמור לעלות ככה ? ועוד 450 ש"ח ????

ודרך אגב אם יש פחח אמין שכן אפשר לסמוך עליו אני אשמח לשמוע כי אני עדיין צריך להחליף את הכנף הזאת , כי זה נראה ממש כאילו מישהו טייח תאונה ואני לא רוצה שאמא שלי תסע ברכב כזה

תודה מראש

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

אני מבין שאתה מהמרכז? עם אין לך בעיה להגיע לחיפה ,אז יש מישהו שיטפל לך ברכב בצורה הכי מקצועית.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אני במקומך לא הייתי מוותר כ"כ מהר. מה עם להקליט שיחה איתו? להגיש תלונה במשטרה ולגורמים רלוונטים? אני מאמין שלאחר מכן הוא ידבר אחרת. אם אתה לא רוצה ממנו את העבודה (ואני מניח שתעדיף ללכת למישהו אחר) תוכל לדרוש החזר ופיצוי.

פורסם

עדיף לא לנסות את זה,אם הוא באמת עבריין זה רק יכול לחמם אותו יותר.

לפני כ-5 שנים באו אלינו שני טכנאים לתקן את המזגן. הכל היה בסדר עד שאחד האידיוטים רצה לצאת לחצר,ולא שם לב שבדרך יש חלון גדול. הוא פשוט נכנס דרך החלון וניפץ את כולו. שהוריי דרשו שהם ישלמו על החלון,הם התחילו לאיים ולגלות סימני עבריינות,וטענו ש"החלון היה נקי מידי ולא היה אפשר לראות אותו" :shock::shock: ההורים שלי העדיפו פשוט לשלם ולא לפגוש יותר את שני הצ'כצ'כים.

פורסם

תקשר אליו ותקליט אותו, תוציא ממנו הודאה בזה שהוא רק החליף לך את הכנף ותוציא ממנו את כל האיומים וגש עם זה למשטרה. לא במקום שבעל עסק יעשה כאלו דברים. בסוף הסיפור אתה תצא מורווח נטו.

פורסם

גם לי היה מקרה דומה עם בעל מוסך מורשה של סובארו.כל אלו יודעים לעשות רק "רוח".

דעתי בעניין היא,זהו הכסף שלך שהרווחת אותו,1250 ש"ח לא באים סתם ככה,הוא לא עשה את העבודה שלו כראוי לכן אתה צריך לקבל את הכסף חזרה [בטוח לא תרצה להמשיך אצלו את הפחחות].

לכן האופציה היחידה כאן כמו שכולם אמרו היא להקליט אותו אם הוא ממשיך לאיים עליך תיגש את ההקלטה למשטרה והם יטפלו בזה כבר.

• תוכן חדש...