Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה לטווח ארוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם:-)

אני עומד לטוס לחו"ל לשבועיים וצריך להחליט איפה להשאיר את הרכב. לא כ"כ בא לי להשאיר אותו ברחוב ליד הבית. האם יש למישהו נסיון עם חניות לטווח ארוך באזור המרכז (פתח תקווה)? אשמח לקרוא את ההמלצות.

תודה

פורסם

חנייה בבן גוריון עולה 25 ש"ח ליום. אם אתה מתעתד לנסוע במוניות, דמי החנייה בערך מתקזזים עם עלות המונית.

אפשר גם להחנות באחד החניונים מחוץ לשדה (בכפר טרומן אאל"ט) בעלות קטנה יותר, ולקבל הסעה אל השדה.

פורסם

עד לפני מספר שנים הייתי מחנה בכפר טרומן, כאמור יש משם הסעה לנמל התעופה. כאשר הייתי חוזר לארץ, הייתי מטלפן אליהם והם באים לאסוף אותך, מומלץ ונוח.

כך בחשבון שזמן הנסיעה מכפר טרומן עד לנתב"ג 2000 הוא מעל חצי שעה (אם זכרוני לא מטעה אותי).

כיום כבר יש לי חנייה בבניין שבו אני גר, כך שאני מעדיף להשאיר את האוטו בחניית הבניין ולנסוע במונית לשדה התעופה.

פורסם

זמן הנסיעה נטו מכפר טרומן עד הטרמינל הוא 8 דק'.

אם הנסיעה היא בשעת הפקקים (כשכולם יוצאים מאיירפורט סיטי) זה יכול להגיע לחצי שעה.

הבעייה בשימוש במונית היא הדרך חזרה (תור מעצבן או הסתמכות על חאפר) והמחיר (חנייה עד שבועיים משתווה בערך למונית הלוך חזור באיזור המרכז).

• תוכן חדש...