Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי לתל אביב בדיוק בזמן שהתחילה הסופה המוגזמת למדי [היה דיי מגניב לראות את האוטו שלי מחכה לי בחניה עם שלג/ברד עליו כאילו הוא קפץ לביקור באירופה :lol:] ובזמן נסיעה שמתי לב שהאוטו כאילו "נחנק" לי. הכוונה היא שבזמן שיוט רגיל, לא תחילת נסיעה או משהו כזה, הסלד היה נופל מ3000 ל2500 לדוגמה ואז מסתדר תוך חצי שניה. אפשר היה ממש להרגיש את הנפילה הזאת בדוושת המצערת וגם פיזית האוטו היה נחנק לרגע.

אבא שלי טוען שזה בגלל הגשם, יתכן שאחד המצתים [מפלגים?] נרטבו וזה מה שגרם לבעיה. יש לציין שבדרך חזרה נסעתי הביתה אחרי שהאוטו היה יבש כמעט לגמרי והאוטו נחנק רק פעם אחת בכל הנסיעה.

יש הסבר אחר לתופעה?

Lancia Dedra 1.6 i.e 92 כבר לא בועטת :-(

פורסם

מקפיץ כי הבעיה חזרה ועכשיו היא חמורה יותר, האוטו ממש משגע אותי. מהאזור של 2200 סל"ד עד 3000 הסלד נחנק לרגע ויורד וממש מרגישים את האוטו נבלם קלות. רק אם אני נותן איזה קיק אז הוא נרגע לדקה ואז זה חוסר.

יש עצות?

פורסם

צריך להתחבר עם מחשב/סורק אבחון תקלות ולבדוק את כל רכיבי מע' נהול המנוע, הצתה והזרקת דלק וכמו כן לבדוק לחץ משאבת דלק וספיקתה. יתכן שרק מסנן הדלק סתום.

האם מדובר במנוע 1.6?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אכן.

אני גר בחולון, האם יש מוסך באזורי שיודע להתעסק עם לנצ'יות ויש לו את האגזמינר?

עריכה: אגב, זאת לא הזרקה אלא קרבורטור

פורסם
יכול להיות, שהרצועה של האלטרנטור נרטבה בגשם והתחילה להחליק.

האם כשאתה עומד במקום מורגש זיוף במנוע בזמן העלאת הסל"ד?

לא. הסל"ד סרק יושב על 1000 ואין בעיות מיוחדות עם זה. זה קורה רק בזמן נסיעה בדרך כלל בהילוך שני בסל"ד 2200-3000

• תוכן חדש...