Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוח האדם אחראי לעוד הרבה דברים, כמו מלחמות ושחיתויות. זה מה שנקרא הרצון החופשי.עד שלא נתכנת גנטית אנשים להיות כבשים ממושמעות (כולי תקווה שזה לא יהיה), אין לנו אלא למצוא את הדרכים להפחית מהנזק.

למה יצרו אמצעי מניעה? כדי שלא יהיו הריונות לא רצויים. במקום זה אפשר היה להטיל עונש מוות על כל זוג לא נשוי שהאישה נכנסה להריון, או לחילופין, לאסור על סקס בין זוגות לא נשואים. קאפיש?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
ברור שאצלך המכונית היא רעה חולה שיש להעבירה מן העולם.

עבורי ועבור חלק לא קטן מיושבי האתר המכונית והנהיגה היא מטרה, ולא כורח.

לפיכך - אם לגימלאים, למתנחלים, לחרדים או כל מגזר אחר מגיעה מפלגה, תקציבים וייצוג - גם לנהגים מגיע, ואף (ולו רק בגלל שאף אחד לא עושה משהו כדי למנוע את ההרוגים, אלא רק משלם מס שפתיים) יותר מכל מגזר אחר.

 

לא טוב לך? אל תצביע למפלגה כזו, אבל אל תבוא ותספר לי שלא מגיע לי להקים מפלגה. האינטרסים שלי שווים לא פחות מכל נושא אחר שבשמו מקימים מפלגות בארץ.

 

שמר תקים איזו מפלגה שאתה רוצה אני לא אמנע ממך,בכייף תקים.

המפלגה שתקים לא תמנע תאונות כי התאונות זה עניין של חינוך מהיסוד.

עבור 90 אחוז מבעלי הרכב המכונית היא אמצעי,המיעוט רואה בה מטרה,חלפו הימים שאנשים חלמו על מכונית,צא מזה,זה חלף,עבור חלק מאיתנו היא אף נחשבת למטרד ועול על הכתפיים.

 

עבורי היא אמצעי בלבד,להניע להגיע להחנות ושוב להניע בדרך חזרה,לא יותר מזה.

מטרות ברוך השם יש נעלות הרבה יותר ולא כאן השרשור המתאים לשטוח אותן.

פורסם
מוח האדם אחראי לעוד הרבה דברים, כמו מלחמות ושחיתויות. זה מה שנקרא הרצון החופשי.עד שלא נתכנת גנטית אנשים להיות כבשים ממושמעות (כולי תקווה שזה לא יהיה), אין לנו אלא למצוא את הדרכים להפחית מהנזק.

למה יצרו אמצעי מניעה? כדי שלא יהיו הריונות לא רצויים. במקום זה אפשר היה להטיל עונש מוות על כל זוג לא נשוי שהאישה נכנסה להריון, או לחילופין, לאסור על סקס בין זוגות לא נשואים. קאפיש?

 

אתה בהחלט צודק שמוח האדם אחראי לעוד הרבה דברים, כמו מלחמות ושחיתויות.ובין היתר לתאונות קטלניות,כאשר אחוז האשמה במכלולים פגומים הוא אפסי,על כך הצהירה המשטרה לא אחת.

שים לב שרוב רובו של דיווח המשטרה על הקטלניות הוא שיקול דעת מוטעה,ולא צמיג משופשף,מה גם שאני בעד צמיגים תקינים.

אם יש כל כך הרבה נהגים שרוצים מפלגה היכן היא הכלה ?מסקנה...לא רואים כי אין בזה צורך כאן,וגם אין קשר לתאונות דרכים,כל המעשיות בדבר תשתית רעועה הן מעשיות ספורי סבתא,תפעיל את הראש בהתאם לתנאי הדרך לא תיהיינה תאונות,פשוט ולעיניין.אני בעד שיפור תשתיות,אני נגד נסיון להשליך אשמה על תשתיות ושרים,האשמה היא באדם !

פורסם

כנראה שנבצר מבחינתך להבין שמוח האדם מועד לטעויות. אפילו אני טועה לפעמים.

התשתית הטובה נועדה לכסות או להפוך את התוצאות ליותר סלחניות. אף אחד לא טוען שזה במקום חשיבה.

 

מעבר לכך - מטרתה של מפלגת נהגים (לפחות כזו שאני רואה בעיני רוחי) אינה (ובטח לא בעיקר) קידום הספורט המוטורי בארץ (לספורט המוטורי צריך להתייחס כמו בכל מדינה אחרת בעולם - מי שמעוניין, ומוכן לשאת בעלויות הכרוכות בקיום ספורט זה מחוץ לכביש ציבורי - שיתכבד. המדינה לא צריכה לעודד אותו, אך גם לא להכשילו).

 

להאשים את הגורם האנושי זה רעיון נפלא, כי הוא חוסך מהמדינה השקעה. אתה מדבר על ההשקעה בתשתיות (דבר חשוב לכשעצמו), אבל אני מדבר על השקעה בקופסה שעל כתפי המין האנושי.

 

בדיוק כמו שהמדינה לא מאשימה חיילים שמעולם לא ירו במטווח כהלכה, בכך שהם לא מסוגלים לבצע פעולות קומנדו או יישור קו בשעת הקרב, בדיוק כמו שהמדינה לא מצפה מהמנקה במשרד ממשלתי להחליף את המנכ"ל, בדיוק כמו שהמדינה לא מצפה מנהג מונית להטיס מטוס נוסעים עמוס.

 

כל האנשים שהזכרתי מסוגלים בוודאי לבצע פעולות אלה (ברמה כזו או אחרת), אך לא ניתנת להם ההכשרה המתאימה. אם המדינה מעוניינת שהם יבצעו פעולות אלה - עליה להכשירם כהלכה, או -לחילופין - שלא תיתן להם לעשות בכך.

 

מצב זהה צריך להיות בכבישים - מי שמעוניין לנהוג, והמדינה מעוניינת לתת לו את רשיון הנהיגה (כל נהג הוא מקור הכנסה עבור הממשלה, מעבר לחופש להגיע עצמאית ממקום למקום) - חייב לקבל הכשרה מתאימה ולעמוד בבחינת יכולתו (המותאמת לימינו, ולא לשנות ה-70).

 

כיום המדינה מזניחה לחלוטין את הנושא -ומגלגלת את האשמה על הנהגים שאפילו לא מבינים מדוע האוטו "ברח להם".

אוטו לא בורח לבד - זה לא כלב. הפעולות השגויות שביצע הנהג הן שגרמו לכך, וב-99.9 אחוז אלה אינן פעולות מכוונות, אלא חוסר ידע.

לכן ההאשמות שלך זהות להאשמת תינוק שברח לו פיפי בתחתונים. אין לו את המודעות והשליטה, ואתה בכ"ז רוצה להעניש אותו.

 

מפלגה כזו לא הוקמה עד היום בעיקר בגלל הבורות העצומה של הציבור הישראלי בנושאי נהיגה וכבישים. את הדיעות שלך שמע הציבור במשך עשרות שנים, ומר ישראלי ממוצע מאמין באמת שהתאונות קורות באשמתו, ואם רק ייסע טיפה יותר לאט הכל יהיה בסדר.

 

בנוסף - מפלגה כזו תדרוש החזר חלק מהכסף שמשולם ע"י הנהגים (שים לב, לא הפחתת המס, אלא רק החזר שלו בצורה ישירה לתחבורה) לתשתיות (בעיקר עבור תחבורה ציבורית טובה, אבל גם עבור שיפור הכבישים הקיימים והתאמתם למאה ה-21).

 

בימינו, כאשר אפשר להגיע לציבור רחב עם ידע ודיעות שונים מאשר מה שהממשלות מפמפמות לנו - יש מקום גם למפלגה כזו, גם אם דרכה לא נראית לך.

×
×
  • תוכן חדש...