Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עד היום הייתי צורב סרטים למדיה וצופה במכשיר DVD.

אני רוצה לוותר על הקטע של הצריבה.

מה עדיף:

אפשרות 1: לרכוש כונן חיצוני גדול ולחבר אותו דרך שקע USB ישירות למכשיר DVD עם שקע תואם. אני מעריך שמכשיר כזה סביר יעלה כ 600 ש"ח.

אפשרות 2: לרכוש כונן חיצוני גדול ולחבר אותו דרך המחשב הנייד ישירות לטלביזיה. אני לא יודע במה זה כרוך מבחינת הוצאה כספית. הנייד שיש לי הוא לנובו N100 3000.

איזו אפשרות תהיה פשוטה יותר וזולה יותר? מה חסר לי כדי לממש את האפשרות השנייה?

תודה רבה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אני פשוט קניתי כבל S וידיאו.

הולך מהמחשב, ישירות לטלויזיה.

זה לא מה ששאלת ?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא יודע איך זה בניידים אבל אתה צריך יציאה של כרטיס מסך.כבל תלוי בסוג היציאה שיש לך.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תודה רבה.

לא צריך כרטיס מסך או משהו כזה? רק כבלים?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אוקיי. אז אחרי בדיקה מדוקדקת עולה שיש לי רק יציאת S וידאו.

קניתי את הכבלים הרלוונטיים - 50 ש"ח. ועכשיו לא ברור לי:

1. לאן אני מחבר את היציאות של הקול בטלביזיה?

2. כשאני מריץ סרט המחשב הוא מראה לי את האקולייזר צלילים בלבד ללא וידאו. רק צלילים. מה הבעיה? משהו לא מוגדר נכון? הבעיה גם ב asus dvd וגם ב media player.

תודה רבה

פורסם

לשמיעת קול בטלוויזיה אתה צריך כבל כזה:

3.55mm%20to%20rca.jpg

בננה ימנית ("3.5) נכנסת למחשב, ליציאת אוזניות (או line out אם יש) ושתי היציאות האחרות (RCA) לכניסת סאונד בטלוויזיה.

פורסם

כן. קבל כזה גם קניתי. אני מבין שהוא מתחבר לשקע אוזניות אבל לא ברור לי לאיזה יציאות בטלביזיה הוא אמור להתחבר.

פורסם

זה לוח השקעים בטלביזיה:

Resize%20of%20DSCF1916.jpg

האודיו הם שני השקעים ההכי ימניים?

פורסם

גם אני רציתי משהו דומה.

קניתי דיסק קשח חיצוני של 1000 (כן, אלף) ג'יגה בערך ב-800 שקל. כל השירים והסרטים עליו.

וגם 2 קבלים. אחד לסאונד ואחד לתמוונה.

סאונד - כמו בתמונה למעלה. PL (אוזניות) ל- 2 RCA

תמונה - תלוי בלפטופ ובטלויזיה. לך לחנות עם הלפטופ.

העניין הוא שלא ידעתי איך אני מחבר את המחשב, הממיר, והDVD במקביל ל 2 טלוויזיות(חדר ומרפסת(במרפסת אין ממיר), ומערכת סטריאו(רק הסאונד) ).

כרגע אין תקציב לרסיבר, אז עשיתי את זה ככה:

היום ראיתי שיש מכשיר דומה עם אפשרות ל-4 מקורות ועם שלט.

0203091450.jpg

פורסם
זה לוח השקעים בטלביזיה:

Resize%20of%20DSCF1916.jpg

האודיו הם שני השקעים ההכי ימניים?

טלוויזיה על AV1 או AV3 (אני מניח שAV3 נמצא בחלק הקדמי של הטלוויזיה, לא?) לפי מה שנוח לך לחבר. S-VIDEO לחיבור שלו, צד שמאל של השמע (או מונו) לRCA הלבן, צד ימין שמע לRCA האדום.

גם אני רציתי משהו דומה.

קניתי דיסק קשח חיצוני של 1000 (כן, אלף) ג'יגה בערך ב-800 שקל. כל השירים והסרטים עליו.

וגם 2 קבלים. אחד לסאונד ואחד לתמוונה.

סאונד - כמו בתמונה למעלה. PL (אוזניות) ל- 2 RCA

תמונה - תלוי בלפטופ ובטלויזיה. לך לחנות עם הלפטופ.

העניין הוא שלא ידעתי איך אני מחבר את המחשב, הממיר, והDVD במקביל ל 2 טלוויזיות(חדר ומרפסת(במרפסת אין ממיר), ומערכת סטריאו(רק הסאונד) ).

כרגע אין תקציב לרסיבר, אז עשיתי את זה ככה:

היום ראיתי שיש מכשיר דומה עם אפשרות ל-4 מקורות ועם שלט.

המכשירים הללו הם די זבל סיני.

החיבור המקביל שעשית מוריד איכות מהתמונה והסאונד, כיוון שאין בו רכיב הגברה כלשהו (הוא פאסיבי), ולכן מתח הגל הנושא של האינפורמציה (שמע וחוזי) מתחלק ל-2, מה שעלול לפגוע באיכות.

אם התמונה מתחרבנת, צריך לחפש רכיב דומה עם הגברה (יעלה הרבה יותר).

דבר אחרון:

כבל

rcapl26241.jpg

קבל

200px-Electronic_component_electrolytic_capacitors.jpg

פורסם

טעות כתיב לא מכוונת. בקטנה. :)

שמתי לב למה שאתה אומר עוד לפני שאמרת את זה (שהאיכות יורדת) אבל זה היה המקסימום במגבלות הידע שלי וזה שכרגע אני לא רואה את עצמי קונה רסיבר.אם התמונה מתחרבנת, צריך לחפש רכיב דומה עם הגברה (יעלה הרבה יותר).

איך אני יכול לחבר את הכל מבלי להוריד באיכות? (לא פאסיבי?)

"אם התמונה מתחרבנת, צריך לחפש רכיב דומה עם הגברה (יעלה הרבה יותר)."

שמתי לב שכשאני רואה טלוויזיה (את הערוצים ממש) דרך ה DVD (לצרכי הקלטה).... (מבחינת כבלים זה קצת ארוך: קיר, ממיר, מפצל ל-DVD ולטלוויזיה במרפסת, כאמור DVD ל IN, ואז מה-DVD OUT למפצל מהתמונה ואז מה-OUT שלו למפצל לLCD, לטלוויזיה במרפסת, ולמערכת סטריאו) איכות התמונהיורדת בעיקר מבחינת צבע, תמונה כהה יותר.

איך אני שומר על איכות התמונה והסאונד ללא קניית רסיבר/מגבר. שם המכשיר שאני צריך.... וכו'

תודה מראש, yellow

• תוכן חדש...