Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אור .ס. - החלמה מהירה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי, א. זו לא היא, לכל המליצים בינכם.

ב. יש הבדל בין לעבור באדום בתת מודע בגלל שהצומת ריקה, לבין מעבר באור אדום לשם גניבה של הרמזור ולהגיע הביתה יותר מהר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הגיעו למקום ככל הנראה 2 אנשים שחשקו בשאריות הקטנוע, אלא שבמקביל אליהם הגיע אדם טוב, הוא הבריח אותם מהמקום, העמיס את הקטנוע על טנדר ולקח אותו לחווה שלו שנמצאת סמוך ודיוח למשטרה,.

אור, קודם כל החלמה מהירה ונטולת כאבים.

אני יכול בקלות לנחש מי היה אותו אדם שדאג להבריח את החארות שחשקו בקטנוע.... האם זה היה שמי? משפע בטבע?

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
אור, קודם כל החלמה מהירה ונטולת כאבים.

אני יכול בקלות לנחש מי היה אותו אדם שדאג להבריח את החארות שחשקו בקטנוע.... האם זה היה שמי? משפע בטבע?

כן. בדיוק. שמי הוא הבנאדם.

פורסם

אור החלמה מהירה, תרגיש טוב!

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

לא נעים אבל לא נורא, בהתחשב בעובדה שיכול היה להיות יותר גרוע.

תודה לכולם :)

עוד שבוע כנראה יורידו לי את הגבס וישימו קיבוע פלסטיק, בנתיים כואב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...