Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לצופי הפורום,

ברצוני לבצע סקר בנוגע לנושא הנ"ל, הקמת עמותת דריפטינג לקראת כניסת תקנות לספורט המטורי.

אני מעוניין לדעת האם וכמה אנשים מעוניינים באפשרות שתהיה עמותה לדריפטים בכדי שתיהיה אפשרות לארגן אירועים אם וכאשר החוק יתיר בצורה נורמטיבית פעילויות מוטוריות.

כמובן שבעמותה תכלול כמה כללים פשוטים בישביל להיות חלק ממנה; שזה אומר כמובן הנעה אחורית. והרצון להיות חלק בתחום שהוא מאוד מפותח בחו"ל.

מי שמעוניין בפרטים יכול לפנות בהודעה פרטית, או כאן בשירשור.

תודה רבה על התשומת לב.

יואן

נ.ב.השרשור נפתח במקביל בפורום דריפטינג בסקאלה.מי שמגיב שם אז לא צריך להגיב פה.תודה רבה

A.R.T Performance

פורסם

!!!!!

כל הכבוד!

בהצלחה רבה רבה מכל הלב!!!

אני לצערי הרב מאד (אין לכם מושג עד כמה) לא עונה עדיין על הדרישות (מאזדה פאקינג 3), אבל אני אשמח מאד לראות מועדון דריפטים פעיל באה"ק, ואשמח לראות אימונים ותחרויות, ואפילו להשתתף כשאקנה סוף סוף את רכב חלומותיי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
איזה תקנות לעזאזל?

:lol: אל תדאג- המוח הישראלי עוד ימציא לנו משהו יחודי

כי חס וחלילה רק יעתיקו משהו מיפן , ארה"ב , בריטניה, סקנדינביה, גרמניה, הונגריה, אוסטריה, וכו' וכו' וכו'

פורסם

לדעתי הוא התכוון לתקנות שאמור להתקין שר הספורט ע"מ שנוכל להתחרות חוקית. תקנות בדבר:

רישיון מירוץ

רישיון רכב מירוץ

ביטוח

מארגנים

וכו' - לא דווקא לגבי דריפטים.

לגבי כל ספורט - ההתאחדות הרלוונטית תכתוב תקנונים (לא תקנות) שהם מן הסתם יהיו מבוססים על הנהוג בחו"ל עם ההתאמות הנדרשות לארץ.

אלון

נ.ב.

חלקן כבר אושרו. אחרות ממתינו בועדות הכנסת... לצערנו יש גם כאלו שעדיין לא נכתבו ובכך מתעכבת יכולתנו להתחרות חוקית.

אלון

פורסם

כל הכבוד על היוזמה שיהיה בהצלחה!!

הייתי משתתף בשמחה אבל לצערי גם לי אין רכב שעומד בדרישות דריפטינג (LIFT OFF OVERSTEER נחשב?:p)

בכל מקרה המון בהצלחה

CoupéF7R

• תוכן חדש...