Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן, הליאון הטובות והשמורות נמכרות במחירים גבוהים יותר מ- 65K,

פשוט בגלל שזו חבילה טובה מאוד שהמחירון שלה לא קשור למציאות.

ד"א, בקרוב יוצאת למכירה ליאון 4X4 שמורה וממש לא סטנדרטית, למי שמחפש...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לגבי קליאו ספורט:

שכחתם כמה פרטים קטנים:

1) שבדור השני ישנה בקרת אחיזה ובקרת גלגול(ESP+TSC) ניתנת לניתוק.

2) המשקל של הקליאו דור שני "הכבדה" יותר הוא 1035 על 172 כ"ס - לעומת הלאון שזה 1350 על 180 כ"ס.......:roll:

3) החלקים הפנימיים הם לא כמו בדור הראשון - הם מחוזקים הרבה הרבה יותר טוב וללא קרקושים כמו בדור הראשון.

4) מה שכן - היא נראית כמו מגאן...:|

אם תרצה אחת כתוב לי ה"פ אני במקרה מכיר כמה :-D

עצה אישית - תתחיל עם משהו קצת פחות מהודק , תמיד אפשר להתקדם...

פורסם

הסיכוי למצוא לאון, כלשהיא בגירסא ספורטיבית במחיר ה65K שואף לאפס. (לא מדבר כמובן על רכבים שנתלו על עמוד, או "פגעו במדרכה")

אבי.

פורסם

אוקיי רובכם פה חושבים שכדי לי ללכת על הלאון משום שהיא דורשת פחות "למידה" להתרגל לנסיעה ולשליטה בה כמו בקליאו, שהתכוונתי פוטנציאל שיפורים לא ציפית לשפר אותה במאות שקלים וגם לא במאות אלפים, מה כמו 20k אבל גם זה עניין של כמה שנים כל פעם הוספת חלק שונה.

לעניין הקליאו אני די בטוח שאם הזמן מתרגלים לתנוחת הישיבה וזה ממש שטויות לעומת הביצועים שהיא מציעה, הלאון אכן קשה להשגה בכללי ועוד במצב טוב בכלל כאב ראש וזמן רב, הקליאו די קורצת לי מבחינת תמורה למחיר ע"פ נתונים שאתם מציגים לפני.

ע"פ ההשוואה שנעשתה באתר http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=KMEH&pn6Vq=E

הקליאו mk2 הגיעה למקום הראשון ואילו הלאון 2 על 4 למקום 3, בהתחשב בעובדה ששתיהם לא ממש נכנסות בתקציב (למרות שכן אבל סביר להניח שלא יהיו שמורות) אני מעדיף לחכות עד שהמחירון די יירד (על אף העובדה שהם לא נסחרות במחיר מחירון אבל לא יהיה חסר על מה להתמקח) וגם לחסוך עוד קצת כסף למטרה.

בינתיים אני לא לחוץ לקנות רכב חדש אז אני מעדיף לחכות קצת ולהשקיע יותר בשביל לקבל יותר.

חשוב גם להגיד שבכתבה בעליהם של הקליאו אמרו שהרכב מספק חבילה מאוזנת ותמורה מצוניית לשקל.

מה לגבי ה206 xs\gti?

פורסם

חוץ מזה ששכחתי לציין שהmk1 קצת מכוערת לדעתי, ואם כבר אז רק mk2 שמגיעה אם תוספות שאין בדור ראשון.

לגבי ההצעה של הקליאו השמורה ב65k אני די מאמין שעד שאני ישיג את הכסף היא כבר תמכר, אני צריך קודם לגבש דעה ולהגיע להחלטה סופית וגם צריך למכור את הרכב שלי וזה תהליך שייקח זמן.

למרות שבינתיים הקליאו קורצת לי הרבה יותר מהלאון ואני רואה בה כיותר עדיפה, אני שוקל עוד אופציות כמו ה206xs שהציע פה Kundason מה איתה באמת?

וכמו שציינתי מקודם אני ממש לא לחוץ לקנות את הרכב אני רק בודק אופציות לעתיד הקרוב משהו כמו עוד חצי שנה בערך אם לא יותר.

פורסם
אני רק בודק אופציות לעתיד הקרוב משהו כמו עוד חצי שנה בערך אם לא יותר.

4 עמודים שגעת אותנו על סתם? :idea:

עוד חצי שנה תוכל לקנות גם STI 2004 ב65 אלף - אתה ליצן.

שמישהו ינעל את השרשור הזה - החופש הגדול התחיל מוקדם מידי.....

פורסם

ואם היית פותח את השירשור עוד חצי שנה זה היה משנה משהו חוץ ממודל וכמה שקלים פחות?

ולגבי הsti גם אם היא תעלה 65k בעוד שבוע היא לא תעניין אותי כל כך, על אף אהבתי לסובארו בינתיים היא די גדולה בשבילי אני מחפש רכב קומפקטי יותר.

אני די חושב שנעלבת מהעובדה שאני לא מעוניין בהצעה על הקליאו שהצעת לי.

זה שאני מבקש הכוונה לקראת קנייה עתידית לא אומר שאני מתכוון לבצע את הרכישה עוד יום, עדיין צריך להינעל על דגם מסויים של רכב, למכור את הרכב שלי ויש מצב שאאלץ לקחת הלוואה קטנה אפילו, כל זה לא יעשה בשבוע ולא שבועיים אז בבקשה אל תגיד לנעול את השירשור כי את המסקנה שלי לא הסקתי עדיין לגבי רכב מסויים.

פורסם

לא נעלבתי מכלום -אתה יכול להרדם בלילה -האוטו שהוצע לך יימכר גם בלעדיך.:-)

פשוט נשמע לי הזוי שאתה כותב "לא לחוץ לקניה" שזה "לא לחוץ למכור" רק הפוך??? מצד אחד - כלומר זה בסדר אני עדיין שוקל מה לקנות לבין מספר קבוע של "חצי שנה".

שים לב לכותרת שפתחת בה ביקשת עזרה לגבי רכבים מסויימים - כולם נתנו לך עזרה כל אחד השקיע 5 דקות בך לפחות מבלי שהוא מכיר אותך.

לבוא ולזרוק "אהה זה בטח יקרה עוד חצי שנה" אחרי 4 עמודים לא נשמע לי נחמד במיוחד....דעה אישית בלבד.

קח עוד טיפ חינם: משנת 2001 עד 2003 נמכרו 90 קליאו ספורט MK1+MK2 - רובם המכריע אצלינו במועדון שמורות ונוסעות - נשארו בערך 50 על הכביש , כלומר מבחינת נדירות הקליאו יותר נדירה מכל 911 שתראה על הכביש כאן.

פורסם

קודם אני יחליט על סוג הרכב שאותו אני בוחר אחרי זה אני משיג כסף, לא ההפך.

לגבי ה"חצי שנה" כל כך נתפסת בזה כאילו מה קרה, מסגרת הזמן אינה קבועה ויכול להיות שבשבוע הבא כבר תראה את הרכב שלי בלוחות הרכב.

אבל אני עדיין לא סגור על הקליאו סופית מה אתה כבר לוחץ עליי לרכוש אחת, אני עדיין לא בדקתי לגבי ה206xs אפילו.

ד"א איך נעלמו 40 רנו קליאו ספורט מהכביש?:shock:

פורסם
אכן, הליאון הטובות והשמורות נמכרות במחירים גבוהים יותר מ- 65K,

פשוט בגלל שזו חבילה טובה מאוד שהמחירון שלה לא קשור למציאות.

ד"א, בקרוב יוצאת למכירה ליאון 4X4 שמורה וממש לא סטנדרטית, למי שמחפש...

מישהו אמר lior b או שאני מנחש לא טוב?

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
ד"א איך נעלמו 40 רנו קליאו ספורט מהכביש?:shock:

מה לא ברור שדון הטוטאלוס גנב אותן :evil::oops:

נ.ב סתם מעניין אותי על איזה אופצייה חשבת ? (אייל בטח היה אומר שהן היו כל כך לא אמינות שהבעלים שלהן פשוט זרקו אותן..)

פורסם

פולו ג'י טי איי שנתון 01-02 לדעתי עונה על הדרישות וגם ישאר לך עודף מהתקציב .

פוזה יש עליו ללא ספק. בנוסף סנרוף , קסנון וג'נטים מקוריים מגיעים כסטנדרט (אם איני טועה...)

• תוכן חדש...