Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום למומחים .

שלום רב , במהלך החודש האחרון אני נוסע עם הרכב ובחלק מהנסיעות הרכב נכבה ללא כל התרעה או כשאני נותן ברקס הרכב נכבה ויש פעמים שאפשר לנסוע נסיעה ארוכה חלק ללא כל כיבוי של הרכב במהלך הנסיעה .

לאחרונה התווספה בעייה מוזרה נוספת :

1) חום המנוע עולה מעל 90 .

2)אני נאלץ למלא יותר מ-2 ליטר מים בכל נסיעה כמעט (מדובר בנסיעות למרחקים ארוכים\קצרים) .

אשמח לקבל ייעוץ .

שבת שלום .

פורסם

שבת שלום

האם יש נזילה מתחת לתא המנוע או שיוצא עשן לבן מהאגזוז ?

פתח את מכסה מילוי השמן, האם אתה רואה בצדו ההפוך של המכסה עצמו עיסה חומה\לבנה ?

פורסם

שלום רב, וברוך בואך לפורום !

ראשית התיחס לשאלתו של רוברט, וציין האם צינור בפליטה פולט עשן לבן, דבר שמעיד על חדירת מי קירור, לתא השריפה במנוע, הפיכתם לקיטור, ופליטתם , מצינור הפליטה בצורת עשן לבן.

במקרה כזה, יש סבירות גבוהה, שאטם ראש המנוע נשרף, ואו ראש המנוע, אכול בגלל שימוש בעבר ו/או בהווה, במי ברז, במקום נוזל קירור.

בעיית כבוי הרכב בעת עצירה, היא בעייה שולית יחסית, ונינתנת לפתרון, לאחר בדיקה יסודית ואבחנה סופית, של נקוי ושיפוץ הקרבורטור.

אך יש תחילה לאבחן סופית, מה הסיבות לאיבוד מי הקירור.

ערוך חיפוש על בדיקת לחץ במי הקירור. בדיקת לחץ הפוך, ובדיקת קומפרסייה.

חזור לפורום לעדכון לאחר עריכת חיפוש בנושא.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על העזרה

לגבי עשן לבן - אין עשן מהאגזוז בכלל .

לגבי מכסה השמן , ניראה נקי לחלוטין ללא כל סימן .

נזילות - בדקתי במילוי המים מתחת ומעל מכסה המנוע , אין נזילה של מים או כל דבר אחר .

בכל אופן מילאתי שוב מים היום בבוקר ועשיתי נסיעה של 10 דקות , הטמפרטורות נראות בסדר 70 מעלות קבוע .

והרכב הפעם לא נכבה בנסיעה ,

אני חייב לציין שהתופעות האלה אקראיות לחלוטין , תופעת הרכב הניכבה בנסיעה קיית כבר הרבה זמן וקוראת לפעמים , יש נסיעות שזה קורה ויש נסיעות שזה לא קורה אפילו לא פעם אחת ללא קשר למשך זמן הנסיעה .

לגבי עליית הטמפרטורה , אני די בטוח שזה קשור לזה של שמתי מים (מספיק) , השאלה כל כמה זמן שמים מים ? ואיזה סוג מים ?

יש בי חשש שאחד המאוררים אינו עובד ולכן יותר מים מתאדים בנסיעה ...

פורסם

בהודעה הראשונה שלך רשמת שאתה נאלץ למלא שני ליטר מים בכל נסיעה. זה מעיד על בעיה רצינית.

עכשיו פתאום לא ?

מים לא מתאדים סתם. יש לבצע בדיקת לחץ בעזרת פומפה באחד המוסכים כפי שציין צביקה.

• תוכן חדש...