Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הרשיון שלי, נדרש מלווה עד ה13/09/2011 ולכן לפי מה שהבנתי היום בלילה כאשר התאריך מתחלף אני כבר יכול לנסוע לבד בצורה חוקית.

חשבתי לקחת את הרכב לסיבוב ישר, מה אתם אומרים? לחכות עם זה? כל הדיבורים על "תרכוש ניסיון קודם" וכדומה שווים משהו?

לצורך העניין עברתי מעל 5 אלף קילומטר בתקופת המלווה ונסעתי כמעט כל יום, רוב הנסיעה עירונית אך היו גם נסיעות בין עירוניות ארוכות.

סה"כ צברתי ניסיון בכל שעות היום ואני חושב שאני די מוכן (אבל היי, סה"כ שלושה חודשים על הכביש, אני יודע שאני לא מבין כלום)

אז מה אתם מציעים?

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מציע שתמתין עד מחר, ולא תתחיל לנהוג אחרי חצות.

אולי בפעמים הראשונות תנהג באור יום, ואחר כך בחושך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה מרגיש שאתה מוכן,ומי שעשה לך את המלווה מרגיש שאתה באמת שולט,תיקח,תנסה בהתחלה בעיר כמו שאני עשיתי ומחוץ לעיר,סע בזהירות,בלי פוזות מהיר ועצבני,ותהנה מההעצמאות שלך.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכון, ז"א ב00:00 כשהתאריך הופך מ13 ל14..

אבא שלי (שאת רוב הנסיעות בתקופת המלווה עשיתי איתו) טוען שנכון לעכשיו אין לו עצות לשיפור (מן הסתם לחדד את החושים ולהיות מוכן לכל המצבים, דברים שנרכשים עם הניסיון..)

אבל חוץ מיזה הוא נתן לי להבין שהוא סומך עלי.

פורסם

אני אישית נהגתי פעם גג פעמיים בשבוע בתקופת המלווה ונסעתי בסיום המלווה. תעשה נסיעה של 15 דק', מרגיש טוב עם עצמך תמשיך... לא טוב תחזור.

*אגב אני ממליץ לך להתנסות בכל מיני סוגי חניות,תרגול כניסה לכיכר בעומסים,פרסות ומעברי נתיבים כך תרכוש ידע וביטחון =]

נסיעה בטוחה ! :lol:

פורסם
אני אישית נהגתי פעם גג פעמיים בשבוע בתקופת המלווה ונסעתי בסיום המלווה. תעשה נסיעה של 15 דק', מרגיש טוב עם עצמך תמשיך... לא טוב תחזור.

*אגב אני ממליץ לך להתנסות בכל מיני סוגי חניות,תרגול כניסה לכיכר בעומסים,פרסות ומעברי נתיבים כך תרכוש ידע וביטחון =]

נסיעה בטוחה ! :lol:

תודה רבה, אני לא אחד שמסתכן ובאמת אם אני ירגיש מוזר אני לא ימשיך.

אני גר בכרמיאל ואין פה יותר מדי עומסים, נהגתי במרכז וגם בחיפה, אני יודע מה זה עומסים ולא היו לא יותר מדי בעיות להסתדר איתם.

אני מקפיד על הסתכלות במראות ואיתות, האמת היא שכל חניה שניסיתי מאז שקיבלתי את הרישיון - הצלחתי בצורה שמאוד מספקת אותי, ואני אישית אחד שמאוד! שונא אנשים שלא חונים טוב ואין מצב שאני עוזב את האוטו לפני שהחניה שלי מושלמת.

פורסם

והכי חשוב מתן,שתיפתח את העולם המוטורי ברגל ימין,אל תפתח את הדלת שלך על רכב אחר.:-)

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממליץ לך באמת לעשות קודם סיבוב קטן עם האוטו לבד, להתרגל להרגשה, לפני שאתה מסיע חברים.

לא יודע למה אבל שלי נגמר המלווה ממש הרגשתי שהרגליים שלי רועדות בפעם הראשונה שהסעתי חברים:shock:

פורסם

איזה מזל שבחו"ל לא צריך מלווה :)

אני עשיתי רישיון וההורים שלי הבהירו לי שהם לא נותנים לי את האוטו עד שאני לא עובר איתם כמה אלפי קילומטרים.

ביום שקיבלתי את הרישיון היה לי דייט וביקשתי מאמא שלי שתיקח אותי.

היא חשבה על זה כמה דקות, אמרה שהיא עייפה, מסרה לי את המפתח ואמרה "קח, זה שלך. תעזוב אותי בשקט".

פורסם

אני עשיתי רישיון וההורים שלי הבהירו לי שהם לא נותנים לי את האוטו עד שאני לא עובר איתם כמה אלפי קילומטרים.

היא חשבה על זה כמה דקות, אמרה שהיא עייפה, מסרה לי את המפתח ואמרה "קח, זה שלך. תעזוב אותי בשקט".

אני מסיים את הבית ספר ב2 חחח חסר מזל שכמוני :-D

לפי כמות הקילומטרים שעברתי אני ראוי לנסוע לבד D:

פורסם

חלום של כל מסיים מלווה :ok:

פורסם

יאללה איזה כיף החודש הזה אני יהיה חצי שנה על הכביש,

קצת צעיר פה נראה לי ליד אחרים אבל עדין...

יש לי אחלה אוטו חונה בבית(שלי ושל אמא שלי) אני לא נוסע בו הרבה כי אין לי איך לשלם את הביטוח אבל עכשיו אני מתחיל

לעבוד ברגע שיהיה לי 18 ואז נתחיל לחסוך!!

• תוכן חדש...