Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לי רנו קליאו אליזה, והוא כרגע עבר את ה120,000 ואני יודעת שלפי הספר של רנו הוא צריך לעשות טיפול זהב.

מישהו יכול להסביר לי מה הטיפול כולל? אני יודעת שזה טיפול זהב+החלפת רצועת טיימינג אבל לא יודעת מה השאר. וכמובן מה העלות, שלא ייתברר שזה יעשה לי חור בכיס :)

תודה,

דפנה.

פורסם

ע"פ הספר טיימינג מחליפים כל 100000 ק"מ , ע"פ המוסכניק שלי כל 90000.

לכן, אם אין צורך בטיימינג עליך לבצע טיפול רגיל ואולי גם להחליף נוזל קרור(כל שנתיים).

(בעיקרון ההבדל בין "זהב" לרגיל הוא בהחלפת הפלגים ומסנן השמן - בארץ מחליפים אותם בכל טיפול)

בכל אופן עלות טיפול טיימינג לרכבך נע בין 900-1800 ש"ח - תלוי במוסך ובחלפים.

* המלצה חמה: אל תכנסי למוסך בבקשה ל-"טיפול זהב".

פורסם

בוקר טוב

תדירות הטיפולים ברנו בשנתונים האלה:

15000 או שנה טיפול ארד שמן ומסנן בד בלמים קדמיים ובדיקה ויזואלית

30000 או שנתיים טיפול כסף

45000 או 3 שנים טיפול ארד

60000 או 4 שנים טיפול זהב

120000 או 5 שנים טיפול פלטינה

שמן מסנן מצתים מסנן אויר מצתים מסנן דלק ואויר בד בלמים כללית נוזל קירור נוזל בלמים

הח' רצועת תיזמון ורצועות מנוע בדיקת תושבות מנוע, ציריות, הגה, צנרת מים, ועוד

טיפול כזה יכול להגיע ברכזי השרות של הרשת ל 4000 ש"ח וגם יותר תלוי בממצאים נוספים

שאי ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

בעיקרון יש לי מכר שהוא מוסכניק, אז הוא יכול לעשות לי את הטיפול, ואני פשוט אשלם על החומרים ללא עבודה. אני חושבת שבטיפול האחרון שעשיתי ב95,000 ק"מ החליפו לי רצועת טיימינג.

פורסם

טוב עברתי על הקבלות של האוטו, נראה כי הבעלים הקודמים החליפו רצועת טיימינג ב75 אלף קילומטר וזה היה לפני 4 שנים.

והאמת שבכלל לא עשיתי טיפול לרכב ב2007.

האם צריך להחליף טיימינג או לא?

פורסם

שבת שלום

5 שנים מהחלפה קודמת

או לפי דברייך ב 195K

שאי ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

איך אני שונא את השמות של הטיפולים האלו-כבר מכינים רקע לדפוק לך מחיר גבוה.אם תתלונן יגידו לך מה אתה רוצה זה טיפול "זהב".מקווה שלא תצטרך להכין איזה מטיל זהב שתצטרך להשאיר במוסך בסוף יום.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
איך אני שונא את השמות של הטיפולים האלו-כבר מכינים רקע לדפוק לך מחיר גבוה.אם תתלונן יגידו לך מה אתה רוצה זה טיפול "זהב".מקווה שלא תצטרך להכין איזה מטיל זהב שתצטרך להשאיר במוסך בסוף יום.

+1 :-)

פורסם

אני מסכים, השמות לא משהו אבל זה לא הענין. מכוון שדגמים אלו סופר רגישים להתחממות מנוע תבקש מהמוסך לעשות בדיקה יסודית ביותר לצנרת מים של מערכת הקירור הרדיאטור (רקבונות) ולמצב רצועות המנוע.

• תוכן חדש...