Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דובבות, האם זה קד"צ נהיגה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

לא מזמן שלחו לי זימונים לדובבות.

אין לי מושג מה זה, אבל איך שאמרו לי זה קד"צ נהיגה.

קודם כל, האם זה באמת קד"צ נהיגה?

אפשר קצת יותר מידע על זה? האם שווה ללכת לשם? איפה משרתים, מה עושים בשירות?

ואיך המילואים?

תודה לעוזרים.

נ.ב.

אני עם פרופיל 97 וגיוס 27.7.09.

תודה וחג שמח.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אנחנו מתגייסים באותו יום 27.7.09, וגם אני קיבלתי הזמנה לקד"צ נהיגה הלכתי ואמרתי להם שאני לא מעוניין מפני שאני רוצה קרבי ורק גבעתי.

אם אתה רוצה להיות בטוח שזה קד"צ נהיגה תבדוק בצו שקיבלתה איזה מדור רשום שם צריך להיות רשום קד"צ נהיגה.

פורסם

דבר אחד אני יכול להגיד לךעל נושא הנהגים בצבא ,

אם נפלת על בסיס חרא אז השירות יהיה עוד יותר חרא וזאת מכיוון שלנהגים בצבא מתייחסים כמו לזבל אך יש מקומות שמתייחסים לנהג כמו לבנאדם וגם הוא יכול להנות .

באם אתה הולך לעשות קד"צ אז שלח לי את פרטייך ואני אנסה שתגיע למקום שאולי לא יוצאים כל שבוע או כל יום אבל אתה תראה הרבה ותהיה באחת מהיחידות המובחרות של צה"ל ואז כן תטכל לנהוג מהשירות.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

גם שפרירה זכאי קיבלה זימון לזה, וגם היא חשבה בהתחלה שזה קד"צ נהיגה. היא סיימה עם 30 שנה בקבע.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

תמיד חשבתי שדובבות זה מה שעושים לסרטים מצויירים מחו"ל מחד, ולטרוריסטים מאידך...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בקד"צ ילמדו אותך להכניס יד לאחמדיניג'אד מהתחת ולהגיע לו עד השפתיים. אם תמשיך אח"כ לקורס דובבות מתקדם תלמד גם להזיז לו אותם ולדבר ככה שזה יראה כאילו זה הוא מדבר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קיבלתה זימון לך שם כבר יסבירו לך מה זה ומה עושים? ותוכל לשאול שאלות בסוף ישאלו אותך אם אתה מעוניין.

אני סירבתי לקד"צ נהיגה לדעתי לא שווה ללכת לזה.

• תוכן חדש...