Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי גם בנסיעה החלפתי צמיגים .. השתפר עדיין לא עבר לגמרי. השבוע היה לי ממש רועד הרכב. ניפחתי אוויר חל שיפור לא מאה אחוז שהחלפתי צמיגים לפני שבועים אמרו שעשו לי גם איזון גלגלים על הדרך . אבל זה עדיין מציק לי אני מרגיש כאילו הרכב לא יציב על הכביש בגלל הרעידות הדוושה רועדת לי והגיפיאס שעל שמששת הרכב רועד כולו זה משגע אותי התקשרתי למוסכניק היום ואמרתי לו שגם בזמן בלימה הרכב ממש רועד הוא אמר לי שכנראה זה דיסקיות .. מה הנזק של זה כמה עולה להחליף דיסקיות לפורד פוקוס 2003?

פורסם

תכנס לבדיקה של הברקסים - רב הסיכויים שהם גמורים...

"הפחד הכי גדול של בני האדם הוא נאום פומבי. מספר שתיים הוא מוות... זה אומר שאדם ממוצע יעדיף בהלוויה להיות בתוך הארון מאשר לשאת את ההספד!" (סיינפלד)

פורסם

אמרו לי היום שלא שווה לחרוט על דיסקית במחירים של הים עדיף לקנות חדשים כמה בערך יעלה נזק של שני דסקיות קדמיות? מממ.. ואולי בלמים

• ספונסר פורום
פורסם

כדי לפתור את הבעיה לחלוטין יש להחליף צלחות בלימה ודיסקיות,רצוי לכאלו מאיכות טובה.

כ700 שקל

אורן

פורסם

החלקים עצמם קרי רפידות וצלחות בסביבות ה 300 ש"ח. כל השאר זו עבודה של המכונאי שלך. אם אתה לא מבין במערכת הבלמים הייתי ממליץ לך לא להחליף לבד.

עבודה לוקחת בערך שעה וחצי עם ג'ק ועבודה מסודרת.

פורסם

- אין צורך לצטט הודעה מעליך -

אין לי מה לחפש משהו שהוא נוגע אליי ספציפית.. כל מקרה לגופו כל רכב יכול להתנהג אחרת ולכל רכב יש את הבעיה שלו אז אני מעדיף לפתוח שרשור ולפרט את הבעייה האישית שלי ספציפית .. ולא להקשיב לעצות שהציעו לבן אדם עם בעיה דומה ולא בהכרך אותה בעיה..

פורסם

אם אתה עושה את זה לאחר שקראת את כל המידע בנושא והוא לא סיפק תשובה זה משהו אחר.

לפתוח סתם שרשור כי לא בא לך ללמוד מנסיונם של אחרים או מתעצל לחפש זה לא מקובל.

למיטב ידיעתי המידע הקיים בנושא מעולה ורלוונטי לבעיה שלך ובכל מקרה זה לא הולך להפוך לויכוח ע"ג הפורום.

פורסם

תאמין לי שהדבר הראשון שאני עושה זה חיפוש בגוגל וחיפוש בפורום פה רק אחר כך אני יעדיף לרשום הודעה ולחכות לתשובה!!! הדרך הכי מהירה וטובה זה למצוא תשובה דומה לשלי אבל כנראה שלא סופקתי ממה שראיתי לכן פתחתי שרשור

• תוכן חדש...