Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסגרת את עצמך. יש לך helon :wink:

אגב, 2 סלילים של 2 אוהם נותנים 4 אוהם או 1 אוהם סופי, ככה שזה לא ממש פוסל את ההלון.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא אולטימו ולא בכיוון הזה.

נו אנשים אתן חייבים לעזור לי למצוא מגבר כבר שבועיים שאני מחפש ולא מוצא שום דבר.

אני מעדיף מגבר קטן קלאס D גם בגלל בעיית מקום וגם חוסר באבקת חשמל ברכב.

חשבתי ללכת על ה JBL 1200/1 אבל הוא לא בדיוק קטן .

צר לי לאכזב אותך...אבל השיקולים שלך ממש לא נכונים

מגבר שמוציא 1000RMS ב-4 אום יהיה ענק

בנוסף הוא יעלה המון כסף

עדיף לך להוריד התנגדות עם מגבר 1000RMS ב-1 אום או 2 אום שיעלה לך 2000 שקל

ובשאר הכסף לחזק את מערכת החשמל.

פורסם

nafta-הייתי מביא לסאב שלך 1500 יום יום בעניים עצומות,תבדוק HIFONICS אני גם יוכל להגיד אם המגבר שבחרתה עומד בהצהרות

מי שמנחש איזה סאב יש לו מקבל מה שהוא רוצה:lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

יש לי ARC AUDIO XK2500 שמוציא אפילו "קצת" יותר ב 4 אוהם..., רק מה הוא class ab, חיה רעה ומטורפת !!

במחיר הנכון אני אהיה מוכן לוותר עליו.. (המגבר ברמה גבוהה מאוד, שתי ערוצים, מוצהר יציב ב 4 אוהם בגישור, בפועל הוא יציב בגישור גם ב 2 אוהם - 2200wrms - לא שניסיתי אבל כך אומרים בפורומים השונים.)

אני כרגע באמצע התקנת carpc כך שאין לי סאונד ברכב בשבועיים הקרובים בכל מקרה - זו אולי הזדמנות מבחינתך.

חגי

...CASKA for life

פורסם

קלאס A שמוציא יותר מ 1000RMS ב 4 אוהם? איזה אלטרנטור יש לך, של סמיטריילר או של אונייה?

אני לא מבין למה הסאנדאונים לא על הפרק. ביחס העלות - תמורה לא תמצא בארץ משהו יותר טוב.

עם זאת לרוקפורד יש מגברים טובים, ל JBL, JL. לא חסר. EBAY הוא הגבול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה הקטע פה ?

אתה רוצה המלצות כמו שצריך אבל לא מתאים לך להגיד מה ולמה ?

נראה דיי ילדותי כל ההמלצות האלו לסאב אבל "שאף אחד לא ידע מהו" . נראה כמו כיתה ב.

פורסם

יואב,לא תמיד כל אחד רוצה להשוויץ באלמנט שלו, אוי זה לא יצא טוב :roll:.

וסתם יש לו איזה CVR והוא מתלהב :-P.

מצטרף להמלצה על הסאנדאון.

פורסם

סטס , לא יודע מה איתך .

אבל עצם המשחק הזה של " לא מגלה מה זה" זה השוויץ הכי גדול וזה מושך הרבה יותר תשומת לב מאשר הודעה אינפורמטיבית שבא כתובים הנתונים והמידע מה שגם הופך את ההמלצות ליותר אפקטיביות.

פורסם

מה אתם שוברים ראש?הוא צריך,אני פעם אמרתי לו שלסאב שלו לא צריך 1000 רמס עקב נצילות מטורפת

רמז:95.5 DB,יספיק לסאב רמס500 כדי לפתוח לו את התחת

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
קלאס A שמוציא יותר מ 1000RMS ב 4 אוהם? איזה אלטרנטור יש לך, של סמיטריילר או של אונייה?

אני לא מבין למה הסאנדאונים לא על הפרק. ביחס העלות - תמורה לא תמצא בארץ משהו יותר טוב.

עם זאת לרוקפורד יש מגברים טובים, ל JBL, JL. לא חסר. EBAY הוא הגבול.

איתמר.

הסאנדאון 3000 מצריך מערכת חשמל טובה, האמת שכל מגבר כמעט שמספק 1000 RMS ב- 4 אוהם יצריך מערכת חשמל טובה ולכן המלצתי על מגבר שיציב בכל התנגדות

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...