Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה כולם שוברים את הראש? כאילו שזה ישנה איזה סאב זה ואיזה מגבר זה.

גם ככה, הוא יצתרך מערכת חשמל נורמלית בשביל לתת לסאב שלו 1000 וואט RMS נטו ולא על הנייר.

בכל מקרה, הסאב היחידי של אודיוסיסטמז שמתאים לתיאור שלו זה הקריפטון 12.

ועם נצילות כמו שלו הוא יכול להנות גם עם הספקים של 500-600 וואט RMS בלי בעיה.

כמובן שהאידיאל הוא לספק את המקסימום, אבל עם מערכות החשמל שאני רואה אצל 99.9% מאותם אנשים שמתקינים סאבים חזקים.

פשוט אין להם מושג מה זה באמת 1000 וואט RMS.

לעניין ההמלצות, אז כפי שכבר נכתב פה על הסאן-דאון 3000 שהוא מתאים, אבל הוא לא קטן פיזית כמו רוב המגברים שמספקים כאלו הספקים.

מחירו הוא באיזור ה6500, וזה תחנת כח ניידת..

אם לא זה, אז רק מגברים מיוצבים כמו הJL 1000/1 מסדרת הסלאש וכו'.

[

אגב, מה שהכי מצחיק באודיו-סיסטמז שהם מייצרים סאבים מפלצתיים אבל לא מייצרים מגברי מונו מתאימים, אני חושב שעוד מעט הם גם יתחילו עם מגברים חזקים.

under construction..

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צר לי לאכזב אותך...אבל השיקולים שלך ממש לא נכונים

מגבר שמוציא 1000RMS ב-4 אום יהיה ענק

בנוסף הוא יעלה המון כסף

עדיף לך להוריד התנגדות עם מגבר 1000RMS ב-1 אום או 2 אום שיעלה לך 2000 שקל

ובשאר הכסף לחזק את מערכת החשמל.

מה קשור הגודל ל4 אום,

בדרך כלל זה הפוך, ככול שהתנגדות קטנה גודל המגבר גדל, צריך יותר זרם = יותר טרנזיסטורים.

התנגדות גבוהה צריך יותר מתח = טרניזטורים יקרים יותר.

תמיר

פורסם

בכל מקרה, הסאב היחידי של אודיוסיסטמז שמתאים לתיאור שלו זה הקריפטון 12.

למה דווקא אודיו סיסטם?

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
הסאנדאון 3000 מצריך מערכת חשמל טובה, האמת שכל מגבר כמעט שמספק 1000 RMS ב- 4 אוהם יצריך מערכת חשמל טובה ולכן המלצתי על מגבר שיציב בכל התנגדות

לא ממש.

מגברי קלאס D מטבעם הם צרכנים קטנים יחסית של זרם, מה שאומר שניתן להשתמש במגבר חזק בלי להשתגע יותר מדי על דברים כמו מצבר ג'ל או אלטרנטור מחוזק.

הסאנדאונים בנויים טוב מאוד מבחינה חשמלית ומאוד נצילים, לא רואה עם זה בעייה בכל רכב סטנדרטי.

אם פותח השרשור ימשיך לשמור אותנו במתח השרשור יינעל. אם מבקשים ייעוץ לא משחקים מחבואים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

:shock: ?

אתה לא רואה בעיה עם לשים SAZ3000 בכל רכב סטנדרטי ?

אני מפספס משהו?

אני יודע שהסאנדאונים נצילים בטירוף, אבל מישהו ש"קצת" מכיר את המגברים האלו אמר לי לא לחשוב אפילו על ה- 3000 לפני שיש לי מערכת חשמל מספיקה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כן, אני לא רואה אם זה שום בעייה.

תמיד כדאי לשדרג, במיוחד אם מתכננים לעבוד בעומסים כבדים מאוד (מאוד מאוד) לאורך זמן (ראה ערך אליקו).

עם זאת, מגבר קלאס D נציל שיוציא 99% מהזמן כוח שרחוק שנות אור מהכוח עליו הוא מוצהר - אין עם זה כל בעייה.

עם זאת 2, אם פותח השרשור מחפש מגבר שיהיה יציב חשמלית - רק מגבר עם ספק כוח מיוצב כמו סדרת הקסנון של פניקס גולד או מגברים של JL. אני בטוח שיש עוד כאלה, פשוט לא עולים לי לראש.

אמרתי זאת בעבר ואגיד זאת גם היום, כל המושג של RMS קצת יצא מפרופורציה (או ליתר דיוק, הוא מעולם לא היה בפרופורציה).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הסאנדאון 3000 יצרוך פחות אמפראג' ב4 אוהם בשביל לספק את מה שהוא צריך מאשר הסאנדאון 1500 ב2 אוהם. ה3000 ב1 אוהם זו הבעיה, 4 אוהם זה משחק בשבילו:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
לא ממש.

אם פותח השרשור ימשיך לשמור אותנו במתח השרשור יינעל. אם מבקשים ייעוץ לא משחקים מחבואים.

איתמר.

מה משנה לך או לאחרים איזה סאב זה?בסך הכל ביקש יעוץ,לא הכל חייבים לדעת,אני גם לא יודע איזה סאב זה,לפחות חשבתי שאני יודע וכנראה טעיתי

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אתה צודק, זה לא משנה איזה סאב זה.

מה זה?:shock:.

אני נשבע שהיה לי פה כמה המלצות, אבל משום מה שכחתי אותם פתאום- זה כנראה שוב התאי זכרון של הטווח הקצר..

under construction..

פורסם
מה קשור הגודל ל4 אום,

בדרך כלל זה הפוך, ככול שהתנגדות קטנה גודל המגבר גדל, צריך יותר זרם = יותר טרנזיסטורים.

התנגדות גבוהה צריך יותר מתח = טרניזטורים יקרים יותר.

תמיר

בטח שיש קשר מגבר מונובלוק שמוציא 1000RMS ב-4 אום עובד מן הסתם גם ב-2,1 אום

מגברים בעוצמה כזאת דורשים רכיבים אלקטרוניים רבים,ולכן מגברים אילו הם גדולים מבחינה פיזית

פורסם

מה נסגר איתכם אנשים , אני לא מחובר 24 שעות ולכן לא יכול להגיב ולענות לכל שאלה . לא יודע מה איתכם אבל אני עובד מ 8 בבוקר עד 6 בערב ולא ליד המחשב .

בכל מקרה החלטתי לקנות את הJBL 1100.1 , כנראה מחר אני יזמין אותו , הבנתי שיש מכשיר אחד בבונדט של ניופאן .

תודה על הכל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...