Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ולילה טוב.

אז ככה

לפני שנה וחצי בערך קניתי רכב עם רדיו דיסק חדש של JVC קורא MP3 ,בכל אופן תחנות הרדיו היו רגילות(מכוונות לארץ).עכשיו התקנתי אותו ברכב שקיבלתי מהעבודה והתחנות נמצאות במצב של חו"ל (אי זוגיות).הבנתי שיש קוד מסויים שצריך לעשות בזמן ההדלקה ,או אולי דרך אופציה אחרת ,דרך אחד הכפתורים של המכשיר.

את החוברת של המכשיר אין לי.

אשמח אם מישהו ממכם יודע איך להחזיר את הרדיו לתחנות מתאימות לארץ

תודה מראש

יוסי

פורסם

תן דגם שנדע על מה מדובר.

בדגמים ישנים של JVC צריך להחזיק כפתור FM וכפתור 5 לחוץ כמה שניות עד שיהיה רשום EU.איזור אירופה.

בחדשים תלחץ על SEL עד שיופיע תפריט.לנווט בתוכו עם הווליום עד שתגיע לAREA,ללחוץ SEL לבחור(נגיעה,לא ארוך),לנווט לEU,ללחוץ SEL,ואז שוב SEL ארוך לחזרה למצב רגיל.

אני מקווה שזה יעזור.

פורסם

תנסה להכנס לגוגל ותרשום

jvc home site

או

jvc car audio home site

סביר להניח שתמצא ותוכל להוריד את חוברת היצרן של הדגם שלך.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל ,

תודה רבה על התגובות המהירות.

ניסיתי את האפשרות ללחוץ על ה SEL ,אבל לא הצלחתי בשום אופן להגיע לMENU בכדי לשנות לאירופה.

הדגם של המכשיר JVC KD-AR370

אשמח לעזרה.

15122008527.jpg

פורסם

טוב עיינתי בקצרה בחוברת

1. לחץ על כפתור ה-SEL מס' שניות

2. עם החיצים בחוגה של ימינה ושמאלה תגיע לערך AREA ותשנה אותו ל-AREA EU את זה עושים עם הכפתור של הוואליום

3. תלחץ שוב על SEL בשביל לשמור את ההגדרות

זהו מקווה שיעבוד

אלי

פורסם

שוב תודה רבה.

משום מה ניסיתי את זה אבל כאשר אני לוחץ על ה SEL אין אופציה של שינוי כלשהו ,לאחר לחיצה עליו ניסיתי וזה לא משנה משהו.

אני חושב שאני ינתק את המכשיר ויחבר שוב אולי אז זה יעבוד

ושוב תודה

פורסם

דאגת ללחוץ על הSEL ולהחזיק אותו לחוץ מס' שניות? (עד שנשמע צפצוף או משתנה משהו בתצוגה... )

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה לכולם על הכל

במיוחד ל eli_i על לינק לחוברת

בסופו של דבר עשיתי ריסטרט למכשיר ,ואז פעלה האופציה של ה SEL

עזרתם לי מאוד :lol:

• תוכן חדש...