Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכני הקנאים :xשרטו לי את האוטו עם כנראה מפתח את הדלת:cry:

מה עליי לעשות? האם ללכת לפחח או לנסות להוריד את השריטות לבד

דרך אגב זה צבע כחול בהיר מטאלי

פורסם

אין דרך להעלים את השריטות ללא צביעה של כול הדלת או עד פס הקישוט לאורך הרכב במידה וקיים אחד כזה.

אפשרות אחרת (כמו שאני בחרתי בה) לחיות עם השריטות בשלום ובהנאה (קצת עבודה פסיכולוגית לא תזיק).

ראה מה עשו לרכב של לפני שנתיים חוליגנים.

Picture 068.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

סתם חתיכת פח???

תתבייש! יש לו רגשות תנסה להתחבר אליו, גע במכסה המנוע, תרגיש את החום שהוא משדר! את כל הקולות הפנימיים שהמנוע משמיע לכולם בזמן הנסיעה...

טוב עכשיו ברצינות

אין מה לעשות אלא לצבוע כי פוליש לא ממש יסיר לך את זה.

לי שרטו את כל מכסה המנוע ולא היתה לי ברירה היה צריך לקלף ולצבוע מחדש התוצאה: 700 ש"ח.

הייתרון (תנסה להתנחם..) זה שלא כמו בעיה ברכב, כאן תתקן כשיהיה לך זמן וכסף...

פורסם

עם כל הצער שבדבר (ואני באמת מצטער בשבילך) הדבר היחיד שאני יכול לעזור לך בו זה לללמד לקח את מי שעשה לך את זה אם תמצא אותו :-)

מעבר לזה קיימים עשרות אם לא יותר שרשורים בנושא. אין חדש תחת השמש.

פורסם

תופעה מכוערת שנראה כי מתפשטת ללא מיגור וההרגשה הראשונה שמקבלים אחרי שמגלים את זה היא נוראה (למרות שזה בסך הכל חתיכת פח*...:evil:), בכל אופן זה אולי דיון לפורום הכללי.

לגבי אופי התיקון תמצא, כפי שאביב ציין, שיש רבים וטובים שנפגעו ותיקנו לפניך, השתמש במנוע החיפוש של הפורום.

* אני מציע לאלו שלא מוצאים את עצמם אוהבים מכוניות לחפש את עצמם בפורומים אחרים כמו חיות בר נדירות, ציפורי שיר סקנדינביות וכו' רק לא כאן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...