Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מאוד, אבל מאוד מעוניין להזיז את הרכב בין 7 ל9 ולהיות בסדר עם החוק.

שים אותו על גרר ותוכל לסוע עם הגרר והרכב מאחור לאן שאתה רוצה. אפילו לעשות סיבובים בחניון של מתנ"א. :-D

פורסם
מעבר לעובדה שהרכב הזה לא משתלם לנסועה יומית בפן הכלכלי, מי אמר?:)

העובדה שכל דוח בין 7-9 שווה ל-500 מזוזותיך,

העובדה שאתה בונה על נסועה יומית ברכב[הסיכוי שלך לקבל דוח גבוהה יותר]

מתישהו, בסביבות הדוח ה-5/6 שלך, אדון שוטר יראה שאתה מועד לפורענות ואז יזמבר לך איזה החרמה/זימון למשפט.

מעבר לעובדה שתאונה בשעות הנ"ל["לי זה לא יקרה", לא תקף לנהג חדש, לא לך ולא לי], תצא ישר מהכיס הפרטי שלך, תחשיב כללי במידה ואתה מוריד רק מראה של רכב, אתה תשלם 6500 ש"ח, מה במקרה של טוטאלוסט?

אני נוסע באופן כמעט יומיומי והרכב הזה הרבה יותר משתלם .מהרבה רכבים מודרניים. פשוט אמינות מדהימה . והתקונים זולים מאוד (אם בכלל) מרכבים מודרנים. ובכלל אחזקה של חיפושית זולה מאוד ומהנה לנהיגה

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

יש סייג אחד לחוק- והוא שמאפשר נסיעה בין השעות 7 ל-9 בבוקר לשם תיקון הרכב. זה בשל העובדה שגם במשרד התחבורה מבינים שאם אתה רוצה לתקן את האוטו או להעביר אותו טסט, אז לרוב נדרש להגיע למוסך בשעות הבוקר.

בכך נפתח פתח צר לנסיעות בשעות הבוקר.

אני לא יודע אם אדון שוטר יתן לך דו"ח ואח"כ ידרוש ממך להראות ראיה לכך שהיית במוסך - וכמו שחבריי לשרשור כתבו, לא בטוח שהסיכון משתלם.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
יש סייג אחד לחוק- והוא שמאפשר נסיעה בין השעות 7 ל-9 בבוקר לשם תיקון הרכב. זה בשל העובדה שגם במשרד התחבורה מבינים שאם אתה רוצה לתקן את האוטו או להעביר אותו טסט, אז לרוב נדרש להגיע למוסך בשעות הבוקר.

בכך נפתח פתח צר לנסיעות בשעות הבוקר.

אני לא יודע אם אדון שוטר יתן לך דו"ח ואח"כ ידרוש ממך להראות ראיה לכך שהיית במוסך - וכמו שחבריי לשרשור כתבו, לא בטוח שהסיכון משתלם.

אתה טועה ומטעה

מאיפה בדיוק לקחת את זה???????????????

צביקה מרגלית

פורסם

אני מתנצל על ההודעה הקודמת שלי - אכן, לאחר בדיקה נוספת של תקנות התעבורה גיליתי כי מה שחשבתי לנכון אינו כך.

להלן ההגבלות מתוך התקנות:

תקנות התעבורה, תשכ"א-1961 [תיקון אחרון: 18/08/08].

281א. רכב אספנות [תיקון: תשנ"א(11), תשס"ה(15)]

(א) רשיון לרכב אספנות יהיה לששה חודשים, בכפוף לאמור בתקנה 273, ובלבד שבעלו יציג תעודה, כאמור בתקנה 273(ו), פעם אחת בשנה.

(ב) בעל רכב אספנות יתקין בו לוחית זיהוי שתכלול את המילים "רכב אספנות".

(ג) רכב אספנות לא ינוע בדרך בשעות 07.00 ועד 09.00 בימים א' עד ה' שאינם חלים בחג או במועד.

(ד) רכב אספנות לא ישמש את צרכי עיסוקו של בעלו.

(ה) רכב אספנות פטור מתשלום אגרה בעד תקופה שבה לא היה רשיון הרכב תקף.

(ו) לא יסיע אדם באוטובוס, שצוין ברישיון הרכב כרכב אספנות, יותר משישה נוסעים;

(ז) לא יוביל אדם מטען ברכב מסחרי שצוין ברישיון הרכב כרכב אספנות.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

• תוכן חדש...